Visszajelzés A nagy hajsza 3. - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jul 10, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Köszönöm, köszönöm, köszönöm! :inlove::inlove::inlove:
    Óriási nagy segítség a képek a listával. :)
    Én is nagy felfedezést tettem. :music:
    Az új képeket átnéztem rendesen a listával és a romantikus vacsoránál már a 2. játékra jött a 135 pont, a pajtát nem néztem át, mert "azt már tudom", ott elsőre 60 pont jött és csak harmadikra a 135, miután azt is átnéztem. Szóval felfedeztem, hogy a régieket is át kell nézni, mert különben bukó a sok pont. :eek::)

2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok Wolf király vagy én is köszönöm a munkádat.:)
    228
    a korom röpim most így munka után csöppenek bele a dolgokba nem igazán tudom merre vagyok arccal de csinálom mert eventezni jó és ami jó azt szeretem.xDJó étvágyat mindenkinekxD

3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Én is nagy felfedezést tettem.o_O Nézegethetem a képeket a család vakon beesve is jobb.:sleepy:;):p
    Hát ez nem az én játékom,:oops: na mindegy letermelünk annyit ami kell ( és rábízom a családra):DxDxD

Ribiszke and Kuzdern like this.
  4. Petigazda54

Petigazda54 Utánpótlás-írogató

Alig várom !Előre is köszi !

Kuzdern and DevilMókus like this.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha egy 6 éves gyerkőcnek megy ... akkor a család is jól fog teljesíteni;)

6. DevilMókus

Szia ! A lányom is 7 lesz, neki is jobban megy.;):pA párom meg az első kezdetektől játszotta csak megunta , de a keresős játékok fekszenek neki.;):p
    Addig én horgászok.:p
    Már van polip, gömbhal..o_O szóval jobban megy:D:D:D

7. -Holdfeny-.

Jön ott kardhal is... de még csak 1 függönyt tudtam kiváltani a boltból:wuerg:

Nagyon rövid érésű a gaz... hogy ne csak pozitív dolgokat írjak:p

Kuzdern and DevilMókus like this.
  8. judorf

judorf Haladó

Jó estét! Wolfikám, még mindig nagyon imádlak! Köszönöm!

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez már kész terror.

10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem lesz ez olyan húzós.65 feladatnál tartok.Szép lassan,felröpire várva szerintem menni fog.Mára befejeztem.Reggeli aratás megint hoz legalább annyi kormot mint kezdésre, akkor lehet folytatni.A horgászást meg egyenesen imádtam mindig.

11. -Holdfeny-.

Áááá dehogy terror... önként vállalt rabszolga munka;)

12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jóvanna:oops:.Amikor legutóbb volt ez a játék, úgy emlékszem játékonként jöttek sorba a helyszínek. Ez így sokkal jobb. Nem állítom, hogy frenetikus az átlagom, mert képtelen vagyok odafigyelni:(, van az az élethelyzet, mikor hiába minden, még a farmozás sem tudja elterelni a gondolataimat:cry:, de azért kínlódva lejátszottam 19-et és 1600 körüli pontom lett. Majd lesz valami.

13. szilvakati

szilvakati Haladó

sziasztok a kobold fejlesztéseket látom,de az alapot nem találom,pedig kétszer átolvastam.

14. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

És akkor így a négy helyszín kész is van. A segítő szoftverbe 24 órán belül elérhetőek lesznek.
    Wolf[Black
    Nagyon szépen köszönöm a segitséget,még mazsolázom az új képeket :)

Kuzdern likes this.
  15. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Sziasztok!

Bár szinte biztos, hogy odáig nem jutok el, de a táblázat szerint 3 farmaranyos láda szerezhető meg és nem, ahogy lentebb a leírásban 2 db szerepel. Valamelyik téves szám...

16. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Szia! 16. sor 40 lejátszott játék után kapod meg.

17. DevilMókus

Van olyan.:sleepy:Pár hete anyukámat műtötték.:(Nem fiatal, és hát intenzíven is volt....:oops:
    De szerencsére már jól van ;):p
    Ilyenkor néha jó ha az ember nem a külvilágra figyel.o_O;)De erre az eventre valóban nem szerencsés az ilyen.:oops:
    Mindenesetre remélem megoldódik...:)

juliannakoczkas, Kuzdern and Sanyat like this.
  18. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Szia! És egy csomó mindent kihagytál.

19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jó reggelt a hétvégi időjárás kedvez az eventnek egyenlőre nincs családi program:music:
    Korom van bőven a virággal kicsit gyengébben állok lesz mit csinálni a hétvégén ellövök jó pár pörgetést és várom a csodát:wuerg:

magdi06, zoldert and Puszpang like this.
  20. -Holdfeny-.

Lazíts...:music: Érezd jól magad... 8) Az elért pontok itt csak virtuális javakat érnek...:music:
    S nézd pozitívan... Az én átlagomat túlszárnyaltad:p
    S ha van energiád olvasni javasolhatnék egy könyvet ami minden gondra megoldást nyújt: Aranyketrec
    Érdekes élethelyzetekről szól egy érdekes környezetben8) Akár a fórumról is szólhatna:wuerg:xDxDxD

Last edited: Jul 12, 2019
Thread Status:
Not open for further replies.