Visszajelzés A nagy hajsza 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.5.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Forgattam egy parat bonuszt lattam ketszer, mind a ketszer elment mellette mintha ott sem volna. Igy mar nehezkes lesz...

-W-595-, Melan és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  2. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Na ez szuper. Elment egy csomó mindenem>:(, itt és most tudtam meg. Köszönöm!
    Megírnád miként lesz a komfortba 75 db 3,09 perc alatt? Ebben nem vagyok jártas. Előre is köszönöm!Nekem fényvirág jelent meg, sajna nem figyeltem,automatikusan elültettem, most 15 órakor kaptam az igazi eventnövényt, így rá kellene hajtanom.

DevilMókus, -Fülemüle-70 és Kuzdern kedveli ezt.
  3. LionKing1975

LionKing1975 Járnitanuló

Sziasztok!
    A Teljes bevételi bónusz S az event nővényre is vonatkozik ?

soresne, -Fülemüle-70 és DevilMókus kedveli ezt.
  4. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    [​IMG] [​IMG]

maszilva, fénylő., soresne és 38 más kedveli ezt.
  5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Két modon is lehet : 1)vagy a fehér ártatlanság és a karácsonyi mellet lépteted életbe a gesztenyés vagy a szülinapi kívánságot.Azaz az egyik 5% felhőt.
    2 eset ami jelenleg nálam van hogy a karácsonyi helyén 1 db 100 % bónusz van és mindkét felhő életbe van.
    Indítás után két kör komfort belefér + még 2 kör 1*1 is.:)

ursa11, vihence, CsakJucinak12 és 8 más kedveli ezt.
  6. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Azta!!!! Gratulálok!:)

marcsi152, -W-595-, nevada007 és 4 más kedveli ezt.
  7. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia!
    Természetesen vonatkozik növényre is:)

8. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, sajna mivel alig eventeztem e két felhőm nincs meg!

9. LionKing1975

LionKing1975 Járnitanuló

Köszi a gyors választ:)

cili53 kedveli ezt.
  10. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Sikerult forgassak egy 24 oras 100% bonuszt, ugyhogy a masik bonuszom is beteszem az arany rekeszbe es termesztes ezerrel. Hagytam meg party porit a tobbi napra is, de hat egyszer volt Budan kutyavasar.

11. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! Elfogott az irigység. Gratulálok!

bendi1121, magdi06, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia .Akkor azt tudod tenni hogy a karácsonyit és a fehér ártatlanságot teszed a rekeszbe .o_O
    Az érési idő így megegyezik komforton a normál talajú vízzel trágyával való ültetéssel.:music:
    Nagyjából 30 percet vesztesz azért az nem olyan vészes:music:mikor még nem voltak meg a felhőim ,én is azt csináltam fen maradtam.:)Eddig minden ilyen eventet megcsináltam fullra pedig ez a minijáték nekem nem fekszik,és felhőim is ettől az évtől vannak meg.;)
    Szóval nem feladni :sleepy:: tervez számolj mérlegelj egyik event se megoldhatatlan.:)
    Még valami : Nem kell vele foglalkozni ki mikor lesz kész. o_O
    A felhők és az Fa fa ugyanannyit ér ha az utolsó percben jön le mintha az első nap.:)
    Akinek a készleti erősebbek az kevésbé spórol.:music:De a lényeg ugyanaz.;):)

Utoljára szerkesztett: 27.5.20
    ursa11, czutika, vihence és 10 más kedveli ezt.
  13. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm kedves üzeneted,megyek, ültetem! Sok sikert, szép estét!:)

14. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Megírnátok, hogy milyen tapasztalataitok vannak röpigyűjtés terén? Nappalra nem mindegy, hogy pl. 10 órás növényt rövidítek és tudom aratni kétszer (+ a reggeli hosszú aratása), vagy csak naponta (reggel és este) 2x aratok pl. nemesített krókuszt vagy málnát.
    Persze nincs 30-40 pannim :oops:

15. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia !
    Ugyanannyit ad mint a RACS.

Kuzdern és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    És nekem itt el is érkezett a zárószó. A játék történelmében mondhatni a légmegérősebb eventje áll előttünk. Így érdemes csinálni, Én is így tettem. Mostanra a végére értem, számomra rekord idő alatt.

Sok sikert kívánok mindenkinek az event befejezéséhez és legalább egy FA fához!

maszilva, Nana470801, [erika05] és 46 más kedveli ezt.
  17. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Ez egy igen kemény event. De megéri! Eddig is csináltam az eventeket, általában sikerült is végig vinnem a magam komótos módján. Most apait anyait beleadok, mert szeretnék eljutni a végéig. Igaz a keresgélés nem megy maximumon. Majd tanulmányozom Wolf[Black] segítségét :) :inlove:
    Gyorsan pörgettem is párat, +1 növényt sikerült összepörögni :)

18. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Gratulalok, nagyon ugyes vagy, de aruld mar el hogy fejezted be ilyen hamar? Nekem alig van 16 jatekom eljatszva. o_O

Utoljára szerkesztett: 27.5.20
  19. Szama

Szama Fórum veteránja

Végül mennyi minijáték kellett hozzá? A tervezett mennyiség, vagy kevesebb is elég volt?
    Nagyon nagy gratula ehhez! Tényleg megérdemled, hogy ilyen gyorsan meglegyen az egész event!

vihence, orfisxo, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  20. kelemeni

kelemeni Járnitanuló

Szia addig megy hogy használom, de nyilat nem találok sehol. Tehát a baloldali piros kosár alatti raktár - váza ikon - elhasználódó - és valamelyik láda?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.