Visszajelzés A nagy hajsza 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.5.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Azért ha van kisfarmod próbálj gyakorlatozni. Felesleges várnod, a 3 helyszínt felváltva, vagy random adja be a játék. Végig a 10 tárgykeresőssel játszottam.
    Szia!
    Először is gratulálok , ez férfi munka volt! Köszönet a veboldalért, nagy segítség :)
    Légyszíves mond már meg, ha nem váltottál játéktipust akkor is váltogatta a játék az első 3 helyszínt ?
    Már tiszta görcs vagyok, kezdem bánni, hogy ennyi mindent beleföccöltem ebbe a hülye eventbe.97 játékom van eddig, most keveredik még 6. De borzasztó idegesítő, hogy nem tudod melyik helyszin következik. Csak a 10 tárgykeresőssel játszottam eddig pár kisfarmon, itt így el se merem kezdeni. :wuerg:
    Valami nagyon nem kerek a történetbe, kiváncsi lennék rá, akik eddig már játszottak náluk hogy működik, másnak is váltakoznak a helyszínek?:oops:>:(

marcsi152, rencsike982, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  2. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Köszönöm neked, és mindenkinek a gratulációkat (like-el jelzem mindig a köszönömöt).

Minden nap 3 helyszín van. Sorban mész a három helyszínen.
    Jelenleg ez a három helyszín van. A templom, ingrid és a hálószoba. Látod az event ablakában.

Sárga körvonallal látod mindig, hogy melyik helyszín következik.
    Tehát minden nap 3 helyszín van, és egyesével mész végig rajtuk, balról-jobbra. Három után, ismétlődik elölről. Holnap 14:00kor eltávolításra kerül a templom helyszín, jön a helyére az ingrid és a hálószoba, és az új helyszín azaz a harmadik, a farm.

Ezek a helyszínek azonosok mindenkinek.

maszilva, vihence, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  3. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Farmpengoert fogok kivaltani ha kell, meg van 3000 szupitragyam meg az event is ad, remelem eleg lesz, mert a gazdakorim ilyen szempontbol elegge ki lett seperve a heten a kapirgalasom alatt. :D

4. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Óhhh basszus, ez eddig nem így volt, 24 óráig 1 helyszín volt. Mint ahogy fentebb Kata is írta,
    " Mivel nem ismerem az első helyszínt (és lusta vagyok megtanulni), várok holnap 14.00-ig a minijátékok lejátszásával. "
    Jó kis furmány van benne, egyenlőre el is ment a kedvem az egésztől >:(>:(>:(

Tigrislady, marcsi152, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  5. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Az előzőben is így volt már (2019. december). :)
    És olyan nem volt, hogy egy nap, csak egy helyszín volt. Mielőtt bejött ez a napi 3 helyszín / nap, addig az összes helyszínt beadta, teljesen random módon. ;)

maszilva, Tigrislady, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  6. Szama

Szama Fórum veteránja

Szép estét mindenkinek!
    219 malomtermék legyártva. Maradt még 5ezernyi gaz, mert inkább legyen pluszba, mint ne. Felröpi elfogyott, de azt tudok nullázni még, ha kellene, de terveim szerint átlag 130 pontot fogok hozni, ha minden jól megy. Próbáltam egyet az egyik kis farmon, és elsőre 120pont sikerült, pedig bénáztam rendesen. Még kigondolom, hogy megvárjam e a váltás, templomost a farmra. Keréken pörgetett bónuszok még 17 órányit hatnak, az aktiváltak még vagy 24 órán át. Úgy döntöttem, hogy kihasználom ezt, és olyanokat ültetek, amikből lefogytam a szezonevent miatt.
    Nullázásnak köszönhetően lett több mint fél millányi krókusz, kell valakinek? :D
    Most vizezve+trágyázva berakok valami hosszút, amiből kevés van, szaporodjon csak.
    Holnap pedig lejátszom az összes minijátékot, és remélhetőleg elég lesz a legyártott malomtermék a teljes befejezéshez. Most már késő van, nem akarok minijátékozni. Ha holnap fejezem be, nekem az is csúcs lesz, ugyanis a tenyésztős eventeket leszámítva még egy eventet se sikerült befejeznem alig 2 nap alatt.
    Mindenkinek jó éjszakát, és sok sikert!

marcsi152, Kuzdern, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

Köszi, akkor rosszúl emlékeztem, de egyenlőre nagyon elment a kedvem az egésztől.
    Majd éjszaka megálmodom, ér e nekem ennyi idegbajt az egész :wuerg:

heureca3, marcsi152, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  8. balfék2018-3

balfék2018-3 Utánpótlás-írogató

Gratula!

Wolf[Black] és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  9. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Most ott tartok, hogy van noveny de nincs felropi, rosszabik esetbe forditva lenne. Sajnos 0 perces felhom nincs, pannim egy van a felhon, igaz a kupas runa ki van valtva es mind a 30 kupa rajta van. Milyen gazdasagos modszert hasznalhatnek holnap, hogy felropit gyujtsek? Most krokuszt ultettem a fofarm kivetelevel, oda a csillogo foldbe az eventnovenyt tettem mindenel megszorva es melle kicsi foldeket ugyancsak eventnovennyel es vizzel. Ha felebredem ejjel akkor learatom es megy a masodik kor bele.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. Szia Gabi. Mostanra én is elfelejtettem hogy is működik ez a játék. Már kész vagyok az eventtel, pont azért igyekeztem, hogy a 3 helyszínt jól meg tudjam jegyezni, de neeem így történt. Eltolja az egyes helyszíneket, tehát ugyanaz a kép, de el van tolva . Csak a különbségkeresőst csináltam, 95-ös átlagom lett, ami hozzám képest nagyon jó.:D Pörgettem bónuszokat is. Kitartást mindenkinek, mert nekem kiesett a szemem a keresésben. Azt viszont tudom javasolni, hogy egyszerre több játékot játsszon le aki tud, mert az agy sokkal jobban rááll a keresésre, bár nagyon fárasztó, de megéri. Sok sikert mindenkinek. Találkozunk a szemészeten. :D

Utoljára szerkesztett: 27.5.20
    maszilva, Atali, nyuszi63 és 18 más kedveli ezt.
  11. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

sziasztok

a luxus kosárban a eventnövény betakarításnövelő az mikor indul??
    most vettem meg,de ugyanannyi a hozamom mint a vétel előtt volt,tehát akkor gondolom nem azonnal

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Gabi

A már ismert mechanikáról pár információ:
    - Egy időben csak 3 helyszín van játékban.
    - 24 óránként történik változás ebben a 3 helyszínben.
    - A változás időpontja mindig 14:00 óra (nem éjfél).

A változás annyit jelent, hogy az addigi 3 helyszínből 1 kiesik és jön helyette egy újabb.

Példa:
    1. nap: A, B, C helyszín
    2. nap: B, C, D helyszín
    3. nap: C, D, E helyszín
    4. nap: D, E, F helyszín
    és így tovább.

Kipróbáltam az új helyszínt így vakon... Gyorsan feladtam. Majd a hétvégén jobban nekifekszem.:D
    Nyugi Gabi, megcsináljuk!:inlove:
    Próbálj meg lazítani, kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek...:inlove::inlove::inlove:

maszilva, Tigrislady, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  13. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia:)
    Éléskamra polcán megtalálod és akkor indítod amikor akarod.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és petya2007 kedveli ezt.
  14. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

köszi a választ :)

15. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Az event még nincs kész, de minden meg van hozzá már csak játszani kell én a 10 tárgyas keresést csinálom, mert az nagyon gyorsan megy nekem így talán nem kell órákig a gépnél ülni.
    Szerencsém is volt mert elég sok bónuszt kaptam ráadásul a nublonok miatt a szupertrágyám is vissza jött. A ládákból kapott party és zöld pörgetéseket használtam fel így azt mondhatom hogy nagyon megérte.

https://kepkuldes.com/image/Kpp11L

16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szép estét. Gratula .Tudtam hogy hamar fogsz kukorékolni.;):)
    Holnap lesz szerintem mikor a nagyját lejátszom , az a 3-as ismerős, jó lehet.:)
    Még 1 aratás aztán pihi..:)
    Szia . Én 1 hétig hergeltem magam hogy nekiálljak egyáltalán.:oops:
    Most már mindegy;)xD
    Le kell tudni azt kész , máskor is megvolt. :)

marcsi152, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  17. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

mégegy kérdés ha lehet :)

nektek hogy jön össze a 135 pont?nekem 80-90-nél sosincs több :(

18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Röviden: gyorsnak és ügyesnek kell lenni. :)

soresne, Atali, vihence és 4 más kedveli ezt.
  19. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

esetleg más turpisság? :)

20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Köszönöm. :) Tanácsként: nézd meg a mai 3 helyszínt 3 próbából és ha nem tetszik, akkor várjál holnap 14 óráig. Lehet hogy utána jobb helyszínek jönnek, amiket a párod jobban le tud játszani. Nekem a maiból egyik se volt szimpatikus, de nagyítóval megoldottam.

marcsi152, -vadocka70-, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.