Visszajelzés A nagy hajsza 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.5.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Bonuszok nelkul a felho kellett volna hogy legyen a realis celkituzes, azt viszont szupertragya felhasznalas nelkul is le lehetett volna hozni, es akkor nem pazaroltad volna el a 4500 szupertragyat. Nem tudom mire hasznaltad el, de 4500 szupertragyaval mar az eventnovenyek javaresze meg kellene hogy legyen, persze a felropi meg igy is problema. Ezert probaltuk sokan mondani az elejen, hogy mindenki szamoljon, merje fel az eszkozeit, ne essen bele abba a hibaba hogy elpazarol egy csomo mindent es nem eri el a celjait.

Meg van idod, tehat szerintem a felho meglesz, remelem az egyik FA fa is.

A tanulsagokat pedig le kell vonni az eventbol, es tanulni belole. Ezt nem csak neked irom, hanem mindenkinek. Nem tudom lesz-e meg ilyen targykeresos event, ha igen, akkor tovabbra is ilyen jo jutalmakkal, de ugye az elozo is eleg jo volt, mert mammutfakat lehetett nyerni, es az decemberben volt. Ha nem is pont egy ilyen targykeresos, de barmilyen mas erosen megeros event johet, tehat erdemes lehet keszulni.

Hogyan lehet keszulni?

- Azt hiszem te irtad, hogy nem eventeztel, es nincsenek bonuszaid. Eventezni akkor kell, amikor erdemes, tehat peldaul ha van a jutalmak kozott peldaul fix novenybeveteli bonusz, bonuszlada, mint peldaul a mostani hetvegi kalozos eventek. Kivancsi lennek, hany ember hagyta bent a bonuszladakat, mondvan, hogy nem erdekes az event, minek termelni, a vegso jutalom nem eri meg... a vegso jutalom tenyleg nem eri meg, de a bonuszladakat kivenni azert nem volt olyan nehez. De mas eventekben ugyanigy, lehet hogy egy bonuszlada konnyen kiveheto. Tudom, nem biztos hogy jon belole novenybonusz, vagy mindenre hato, de ha az eselyt sem adjuk meg neki, akkor biztos nem fog jonni.

- NAGYON FONTOS: ha vegul osszekapalunk magunknak egy bonuszt valahonnan, akkor NE HASZNALJUK el valami csipp-csupp eventben, csak hogy 1 nappal korabban keszen legyunk, mert semmi ertelme. Max annyi, hogy nem marad bonusz oda, ahova tenyleg kellene.

- Tehat a bonuszokat tartalekoljuk, de ne csak azt, hanem a szupertragyat, KK-t es a party porgeteseket is. Megint csak azt tudom mondani, hogy semmit mondo eventben ne pazaroljunk szupertragyat, se party porgetest. Legyen tartalekban MINIMUM 1000 szupertragya mindig, de en azt mondanam, hogy inkabb 3000. Ha ezt elertuk, akkor kisebb eventekben is lehet hasznalni, ha mar minden aron akarja az ember, mondjuk szemely szerint en akkor sem tennem. Party porgetest erdemes minimum 150-s szinten tartani. Tudom, hogy a porgetes szerencse kerdese, de azert ervenyesul a nagy szamok torvenye. 60-80 party pori lehet nem fog adni semmi bonuszt, de lehet a kovetkezo 20 porgetes meg 3-t. Egy ilyen eventben 60 party porgetes nem sok, ezert erdemes inkabb 150 korul tartalekolni, es ilyen eventben felhasznalni. Utana pedig minel hamarabb feltolteni.

- Nemesites: sokszor, sok ember altal le volt mar irva, de egy ilyen eventben meg jobban erzekelheto, a nemesites KELL. Es most nem a szupertragya bonuszokrol beszelek, hogy mindenaron tudjunk nullapercezni, hanem a eresido csokkento bonuszokrol. Egy ilyen eventben nem az szamit, hogy elnullapercezzunk 4-5 ezer szupertragyat, mert a nagyon sok, hanem hogy legyenek novenyeink, amiket jelentosen tudunk csokkenteni eresidoben, mert az fel tudja porgetni a ropiket. Nullapercet igy csak a vege fele kell elovenni, ha kell egyaltalan. Tonkolybuza, malna, szogletes gabona, hogolyo, krokusz, stb. ahol vannak 20% eresido csokkento bonuszok, 50% vizhatekonysag bonuszok.

Az elozo targykeresos event decemberben volt, most majus van, lehet hogy jon egy kovetkezo 5 honap mulva, lehet hogy megint szuper jo jutalmakkal, erdemes elkezdeni keszulni.

Zotyó, denisadina, GA-BI-O-Farm és 18 más kedveli ezt.
  2. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! 0 percezéssel alig jön felröpi! 4 kockából csak 1. Krókusszal csináltam, komforttal is, onnan is csak 1 db jött. Hogy lesz sok röpim?

Épp most írtam, a 0 percezéssel siralmas mennyiségű röpi jött. Krókusszal csináltam. Tanácsaidat köszönöm, átgondolom a játékokhoz való hozzá állásomat!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.5.20
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! 0-percezni Mindig Komfort talajon kell.o_O( hozam maximalizálás és a 4* érésidő miatt)
    Kizárt hogy ne adjon kocka / röpit . azaz ahány szuper-trágya annyi röpi. többet nem fog de az 1 az tutti.
    A krókusz 21 h növény komforton 84 H ( 4* érésidő ) 2*2 talajon ha az nem ad 1 röpit bármilyen eventen akkor semmi sem ad.o_O
    De annál több röpit se ad az is biztos.o_O Azaz 2000 szupert-trágya =2000 röpi ezzel elég nyugodtan lehet számolni.
    De lényegében mindegy is hogy az ember mivel 0 percezik röpi szempontból komfort talajon Len, Vadrózsa Krizantém Hajdina Amaránt stb akkor is 1 röpi lesz/ kocka , de az fix.;)xD

Fuhur, -Fülemüle-70, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  4. M.Ambrus

M.Ambrus Utánpótlás-írogató

Csak egy adalék a hozzászólásodhoz: én ezer éve a szegfűt nemesítettem ki, akkoriban az volt a csúcsnövényem. Sok év tapasztalata alapján írom neked, hogy ugyan nullpercezni nem tudok felhő híján, de ezzel a növénnyel 45 perc alatt (mindennel megszórva+ a két arany rekeszben aktiválva a fehér ártatlanság, meg a másik fehér süti, ami a szupertrágyára hat) 1 az 1-ben kapom a felröpit a 2x2-es földekből. Szóval nekem ez - viszonylag -bejött-bejön. Az már egy másik kérdés, hogy ebben az eventben sehová sem fogok jutni, mert keresésenként 95-öt tudok gyűjteni (ez van, béna vagyok), úgyhogy vagy 4500 felröpi kellene még. Esélytelen...

5. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem tudom, hogy hogyan nullaperceztel, de nehezen tudom elkepzelni, hogy a krokusz komfort talajban ne adjon 1:1-ben felropit, de meg sima 2x2-s nagy talajban is nehezen tudom elkepzelni, mert most nagyon sok felropi kell. Szerintem 1x1-s kisfoldben is tobb kellene hogy jojjon, mint 4-bol 1. De 1x1-s kisfoldon amugy sem nullapercezunk, mert az borzaszto nagy pazarlas.

6. kpetra

kpetra Haladó

Nekem is a szegfű van kinemesítve. Víz+trágya+szupitrágya+fehér ártatlanság+karácsonyi süti+Életelixír+még az a felhő ami 10 % csökkenti a virág érésidejét, így kb 35 perc alatt megvan. (sajna nem tudok 0 percezni, ez a max amit ki tudok hozni a szegfűből).
    4 db Pannival (1tölgyes, 3 hurcolva) eddig a normál 2x2 területen is egy az egyben adja a röpit.
    Próbáltam, az 1x1-n a 199 kockából csak 142 körüli röpi jött. Szóval nekem a 2x2 jobb. Persze időben jobb volna az 1x1, de még van idő, és így sokkal gazdaságosabb.

Utoljára szerkesztett: 29.5.20
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! 1 ötleto_O Próbálj meg a következő csere ideje alatt megszerezni a gesztenyés felhő összetevőit. Én is így tettem és voltak olyan kedves gazdák akik segítetek ebben.( még 1*köszönöm:inlove:). Vagy a Krókuszt nemesítsd ki.Oda nem kell felhő.o_O
    Nekem speciel az egyik legdrágább nemesítésem volt a krókusz(sietem), de megérte mert hasznos;)xD

8. M.Ambrus

M.Ambrus Utánpótlás-írogató

Köszönöm a tanácsaidat, régebben próbálkoztam a cserével, de akkoriban senki sem szeretett volna megválni ezektől a kincsektől. Lehet, hogy teszek egy próbát (sőt, rögtön hármat, mert annyi kitehető kellene a felhőre) legközelebb. Már értékesebb dolgokat tudok felajánlani cserébe, mint évekkel ezelőtt. Még egyszer köszi!

-Fülemüle-70 és DevilMókus kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Nem szeretem ezt az eventet, ahogy emlékszek nem is tudtam befejezni soha. Gondoltam azért most megküzdök vele a Farmunkás kuponok végett. Pörgettem 300 partyt. Inkább nem is írok többet erről.. :D ;)

10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

GA-BI-O-Farm, missuzy_53, soresne és 4 más kedveli ezt.
  11. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Nem a 24 óra a probléma, hanem véletlenül 10 perc rövidítést írtál a 10 % helyett.

Sziasztok!

A bal oldal mindjárt kész, 105.sornál járok:)
    A jobb oldalon 14.234 pontnál járok, az is jó sztem.
    Tetszik a tárgykeresős, kár, hogy az event után nem lehet már játszani vele, néha elővenném, de nem mostanában......:)

(A kalóz is itt van már a láthatáron,
    hatkor baby bumm, azt megvárom)

Hajrá mindenkinek!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.5.20
  12. Atali

Atali Törzsjátékos

Sziasztok!
    Ma én is elpörgettem 129 sima és 58 party pörit, lett összesen 2db 6 órás, +1es bónuszom. Ma sem szeret engem ez a kerék. :D
    Sebaj, hajtok tovább, ha minden jól megy, a eventgaz estére meglesz, aztán kitalálom hogy állítom elő azt a temérdek felröpit.
    Érdekesség: reggel aktiváltam az Alice esésországban felhősort (+5% esély felröpire), de nem hogy több, hanem kevesebb felröpi jött... Azt hiszem, ez nem az én napom.

13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Én komforton szoktam csinálni , soha nem jutott eszembe mással . :inlove:

Még kipróbálni se merem 1x1-en , hogy adatot hozzak róla . :D

Habár játszani jó . :inlove:

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! ne izgulj, nekem se megy a pörgetés...:oops:vagy lehet hogy a bónuszokat kiszedték...xD

15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Egyszer én már tettem 1x1-re krókuszt és 1:1-ben adta. Nem ennél az eventnél, hanem régebben. Mikor meglett belőle a 0 perces nemesítés. :inlove::p:) De azóta nem mertem. o_O:)

16. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Igazad van, 10 % helyett véletlenül 10 percet írtam

17. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Azt hogy tudom kiszámolni hogy mennyi eventnoveny kell meg?

szellorozsa kedveli ezt.
  18. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen.

4500 szupertrágya és KK felhasználása mellett már ha eventnövényre használod akkor is

27000db kellene lenni a pajtádba bónuszok nélkül is.
    (kis figyeléssel 68 játék közbeni lejátszás után már több is lehetne +3növény miatt)
    Az más kérdés hogy a röpik akkor se lennének meg, de
    az még mindig a kisebb gond ha megfelelő az élő legendád s tudsz időben aratni
    akár napi kétszer csak s nem többször.
    51 óra telt el ha ezt az ütemtervet számolom, s a két szabad területet is
    akkor is lenne kelleni már legalább 1300-1400db röpinek innen, aztán ott van
    az event kezdési "várakozásból származó 400db". Az eventnövény termelésből 600db.

27000 ezer növény
    2400 db röpi.
    158 db játékra növény illetve 100db játékhoz röpi.

Hogy állsz ehhez viszonyítva?

Melan, GA-BI-O-Farm, DevilMókus és 6 más kedveli ezt.
  19. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Attól függ, hogy mennyi pontot tudsz csinálni egy játékkal. Megnézed jobb oldalon, hogy hány pontig szeretnél eljutni a nyereménynél, kivonod belőle azt a pontot ahol most állsz, (azt is jobb oldalon alul látod) az összeget elosztod azzal a ponttal, amennyit szerezni tudsz egy játékkal.
    Egy példa:
    23000 pontig szeretnél eljutni és most 14000 pontod van. A 23000 pontból kivonod a 14000 pontot =9000 pont kell még.
    A 9000 pontot elosztod 90-el (mert 90-es átlagot tudsz csinálni egy játékban) = 100 játékot kell még játszanod, ami szorozva 170-el (mert ennyi növény kell egy malomhoz) = 17000 növény kell még. Nahh, ezt jól megírtam.:) Remélem érthető.

amygrey, denisadina, Melan és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.