Visszajelzés A nagy hajsza 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.5.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Toma, nagyon szépen összefoglaltad. Sajnos nem fogom megtudni, de rettenetesen kíváncsi kakas vagyok és érdekelne ennek az eventnek a nemzetközi visszhangja és az, hogy ebből mit vontak le a nagyokosok. :)

Melan, csio70, rozo52 és 18 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én is emlékszek Csöpikére. Sőt a találkozóra is, csak én télen mentem el, így lemaradtam. :D

Melan, vihence, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szerintem a visszhang jó lesz, de sok ilyen jó event ami erős, sokat gyengíthet a gazdákon...a közösségen.:)

Melan, tandem6, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  4. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Melan.

Minimaci szépen halad;),
    mai termése 1650 röpi körül lesz.

Melan, genka53, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  5. imifiu

imifiu Aktív író

Nagyon örülök annak, hogy betették a FAfát megint, viszont arra emlékszem, hogy mondták többé, nem nem lesz .először titokfával kezdték, aztán tették kerekekerékre...köszönjük! tartsák meg jó szokásukat, még ilyen eventet sokat!

csio70, Ribiszke, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Szerintem is. Nagy lenne az olló a játékosok között. Kell pár hónap, mire mindenki visszatölti a készletét. Viszont akkor le is lehet vonni pár tanulságot:
    -Aki nem csinálja az olyan eventeket, ahol ládákat kapunk, ott már lemaradása lesz a következő ilyen eventhez. Ha úgy nézzük, akkor minden felhő ami nem TP-t ad, csak segít a játékban. (Kivétel annak, akinek a TP is fontos).
    -Nem szabad feleslegesen elpazarolni a sz.trágyát, KK-t, pörgetéseket, stb... mert ha fél év múlva lesz megint egy ilyen event, akkor nézhetünk, mint Rozi a moziban.

ursa11, Melan, genka53 és 25 más kedveli ezt.
  7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Mokuska leirta a szegfut, ahhoz mar nem lehet sokat hozzatenni:)

Viszont tenyleg jol allsz, a masodik faig meg kell termelni egy kicsit, de meg beleferhet, hajra hajra szoritunk8)
    Szia,

Neked is megy a drukk, jo latni ilyen regi visszatero jatekosokat

Koszi Niki:)

Nagyon jo ezt hallani, nagyot kuzdenek az biztos

ursa11, genka53, vihence és 13 más kedveli ezt.
  8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia !
    Mire gondolsz?o_OSzerintem a nehéz eventekben a mi fórumunk mindig jól szerepelt.:music:
    pld a közös event( igaz Jancsika is kellet);)xD
    Szerintem erősíti.:music:Alapvetően persze kellenek a kis eventek is mert a kezdőknek is kell sikerélmény.
    És minden héten azért 1 ilyen húzós lenne;):)
    De a játék akkor az igazi ha van cél és lehet kalkulálni tervezni.;)
    Persze nem sikerül mindenkinek,de fejlődik a képességük hogy később sikeresebbek legyenek.:)

Melan, genka53, vihence és 9 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Szerintem arra gondolt, hogy akik most nehezen hozzák az eventet, azoknak kell egy kis idő, mire visszatöltik a készleteket. A nagyobbak kibírnának még pár ilyen eventet, de lehet, hogy utána már ők is sóhajtoznának, hogy legyen egy kis pihenő:D:D

Melan, genka53, bendi1121 és 11 más kedveli ezt.
  10. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

En ennel az eventnel fogadtam meg, hogy mostmar fukarkodni fogok, mert eleg volt ennyi szupertragyat osszekaparjak... Es meg mindig nem vagyok meg, szegfut termelek a felropik miatt. De holnap ilyenkorra vegig viszem.

ursa11, Melan, csio70 és 14 más kedveli ezt.
  11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Mi nem ilyen lesz a következő:(;)xD
    Pedig azt mondtad;)xDMinijáték nélkül jöhet:)

Persze kell 1 kis pihi.:)Majd tenyésztgetünk meg kockázunk.

12. vm68

vm68 Rutinos

13 652 db növény maradt.
    Nem bánom, így nyugodtan játszottam, nem aggódtam hogy elfogy, holnap meló ... .
    A rengeteg ajándék bőven megérte. 8 ezer szupertrágyát szórtam el, de ebben volt krókusz vetés is.
    Mindenkinek szép álmokat.
    Aki még küzd eredményes játékot. :)

ursa11, csio70, vihence és 15 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Tulajdonképpen érdekes a leányzó fekvése. Ha unalmasak a nyeremények egy eventben, akkor sokan nem is kezdik el, fanyalognak. Most, amikor beraktak egy ilyen nyereményt, rájöttek hogy nehéz falat és nagyon nehezen tudják megcsinálni, ha egyáltalán meg tudják csinálni. A sok nem eventezésnek ez is a hátránya, mert nem kapnak mindenféle javakat, amiket most fel tudnának használni.

Melan, genka53, csio70 és 17 más kedveli ezt.
  14. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Bevallom azt hittem megelégszem 1 varázsfával, még nem volt nekem.Már többször írtam a nagy farmok mellett kíváncsiságból csináltam február elején egy kicsit.Most a 97 es szinten meg van a második is. Így egy kicsit nagyobbat gondoltam, hátha . Vettem egy kosarat és ha röpik szeszélye is akarja, meg tudok szerezni egy farmarany fát. Kicsit agyalni kell, hogy összejöjjön, de már nem engedem, hogy kicsússzon a kezemből. A nagyokon, már kint díszelegnek,igazán nagyon szépek. Sokat dolgoztam értük, de megérte.( 3228 pontot kell összevarázsolnom.)

Melan, genka53, csio70 és 17 más kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Köszönöm szépen! 225.szinten vagyok, és a Tp már engem sem izgat, ilyen magasságban iszonyat sok kell. De a sikerélmény, a játék öröme, az mindig meg van, még ha ritkán is jön..:) hiszen azért játszunk. :) :) Bár olyan is van, hogy néha kicsit be sokall az ember, hisz nem csak a farm van, család, gyerekek, unokák, egyéb gondok. De addig jó, amíg szeretünk játszani. :) :)

ursa11, Melan, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  16. kovacsniki84

Szia.

Felőlem 2 hónapig folyamatosan is mehet, amennyiben látok fantáziát benne. ;)xD

Melan, genka53, vihence és 14 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia Niki.
    Lehet hogy akkor már csak egyedül játszanál. Jóból is megárt a sok. :D

ursa11, Melan, genka53 és 19 más kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Na de kérem itt vannak kis csoportosok is...te is voltál első osztályos.xD

ursa11, Melan, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  19. kovacsniki84

Tudod ők is figyelnek látnak,
    keresnek és kínálnak is.
    Okosan építették fel de ez várható volt.

Lesz folytatása ez biztos ők már tudják is mikor csak, nem kötik az orrunkra még.:music:
    Tévedsz évet ismételtem, most is elsős vagyok xD

Melan, genka53, bendi1121 és 14 más kedveli ezt.
  20. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Valószínű,hogy a Szüret 2014 felhősort arattad be!! Javasolnám, ha ismét beérik, azonnal szedd le róla az egyik küyüt, és legközelebb akkor rakd fel, amikor ismét szükséged lenne a felhóre!! ( nemcsak nullapercezni lehet vele, hamem minden alkalommal amikor aktív, növeli a szupitrágya hatékonyságát, temészetesen kari süti és fehér ártatlanság kombóval )

gumicsizma26, csio70, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.