Visszajelzés A nagy hajsza 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.5.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nevetőmagvető

nevetőmagvető Utánpótlás-írogató

Szia!Tegnap felajánlottam,hogy feltöltök mp3-ban egy kis segítséget a gyakorláshoz.Nekem nagyon bevált.
    WolfBlack gazda gyakorlójával együtt használtam.Bő 1 óra alatt minden tárgy helyét tudtam.A ma induló 3 helyszín van meg hanganyagon.Hallod a tárgy nevét és keresed a képen.Ezzel is lehet nagyítót spórolni
    Szívesen megosztom,de nem tudom hogy kell.

ancsapancsa76, marcsi152, Fuhur és 5 más kedveli ezt.
  2. Ditketanya57

Ditketanya57 Járnitanuló

Detto igy vagyok, 222 szinten, mindent bedobtam és a 84-ig jutottam

noname24 és kovacstne kedveli ezt.
  3. boldogfalva

boldogfalva Utánpótlás-írogató

Én is segítséget kérnék... a nagyító gyűjtéshez milyen ólakat tettetek ki??

DevilMókus kedveli ezt.
  4. csernigy

csernigy Haladó

Elmesélné valaki, hogy 200 KK-val, 150 Szupertrágyával, Nulla pörgetett és egyéb bónusszal, Nulla anyagi ráfordítással hogyan lehet egy földön letermelni 53.000 növényt és hogy lehet 7.500 felröppenőt szerezni??? Kíváncsi vagyok!!!

5. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Húúú, hosszú kemény munka, turbófokozattal, de meglett minden. Tegnap még csak az első fafa árnyékát sem láttam, de ma mindent megtettem a cél érdekében. ( sok kk, szt, vásárlás nélkül ) Fáj is a kezem a sok kattintástól, de sikerült. Tíz éves álom teljesült.

-vadocka70-, Fuhur, czutika és 11 más kedveli ezt.
  6. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Szia! Gratulálok!
    Segítenél nekem, vagy bárki más, hogy, hogy csináltad? Én nem tudom hogyan lehet 22195 pontot összehozni.
    Köszönöm előre is!

sutimami57 kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia boldogfalva!
    Ha van Vadaskerted, akkor inkább azt rakd ki, mert abba 8 ólat tudsz rakni egy ólnyi helyfoglalással, ha nincs akkor 10 órásat Valentin cseréppel, vagy narancs lúdólakat.

8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Ha biztosra akarsz menni min 15-16 k ól kell( pink neon vagy terményesek ).Csak a manufakturába és a vadaskertbe tedd gyorsítsd ( valenti+sajtgolyó)és szuper-tápozd az idő miatt.o_ODe használhatsz 10 h ólakat is azok olyan 20 % eséllyel adják viszont többször arathatók ugyanígy.:music:
    Szia Ilyen készlettel sehogy sajnos . Nincs értelme elemezni.:oops:Próbálj az eventbe legtovább jutni hogy szerezve hasznos dolgokat később legyenek tartalékok.:music: Valamint célszerű mindig gondolni rá hogy ha jön 1 megérős event ahhoz legyenek készletek amik felhasználhatók legyenek.:music:
    Ez a játék hosszú távú stratégiai ,a tartalék képzés nagyon fontos mindig.:music:

marcsi152, csio70, MamaMeseKertje és 5 más kedveli ezt.
  9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Attól függ, milyen növényt termelsz és mennyi időt szánsz rá.

MamaMeseKertje kedveli ezt.
  10. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ahogy közeledik az event vége, törvényszerű, hogy idejönnek azok is, akiknek valami miatt nem sikerült végigvinni az eventet.
    Sajnálom, hogy nektek nem sikerült. Az event vége előtt 26 órával lehet még tanácsokat adni, de az eredmény kétséges.

A 100 alattiak vagy nem állnak neki, vagy észre sem veszik, hogy event van és abban mi az értékes. Azzal érvelni, hogy velük mi van, nem viszi előbbre a te teljesítésedet.

Ahogy már többször elmondtuk, az hogy valaki hányas szinten van, az nem jelenti azt, hogy akár az ő tudása, akár a farmjának a lehetőségei lehetővé teszik ennek a kimondottan nehéz eventnek a teljesítését.
    Háboroghat egy 70 éves, hogy ő nem tud angolul, pedig már 70 éves. Ahhoz, hogy valamit tudjunk, nem elég mondjuk angol nyelvű dalokat hallgatni 70 éven keresztül, ha egyszer sem olvastunk utána a dal jelentésének. Amihez érteni szeretnénk, azzal foglalkozni is kell. Érdeklődni utána és tanulgatni róla.
    Így van ez a farmmal is.

Vajon az event elejétől figyelemmel kíséritek a csevegőt? Kérdeztetek bárkitől bármit az event kezdete óta?
    Értem, hogy a keserűséget ki akarjátok írni magatokból, de sem a játék, sem a csevegőbe író, azt olvasó játékosok és moderátorok nem tehetnek a sikertelenségetekről. Úgy, hogy lehetőséget sem adtatok arra, hogy segíthessen bárki tanáccsal, biztatással.

Ez a csevegő és az itt tapasztalt türelem és segítség minden eddigieket felülmúlt. Beleborzongtam, ahogy olvastam. Megható látni a sok-sok sikeres befejezést azoknál, akik jöttek, kérdeztek, tanácsot kaptak, vagy csak egyszerűen elolvasták azt, amit mások ideírtak.
    Igen, voltak reménytelennek tűnő helyzetek is, többen hoztak nagy áldozatokat is, de ők tettek érte és idejében idejöttek.

Ez az event most erről szólt és NEM arról, ki hány éve van itt és hányas szinten van.

-------------------
    MÁS!
    Ez mindenkinek szól(na), aki itt olvas.

Már fogalmazok egy hosszú visszajelzést erről az eventről a központ számára.
    Hosszabbat, mint amit valaha írtam bármilyen eseményről (igen, még a legelső szezonosnál is hosszabbat xD).

Aki ehhez hozzá szeretne tenni pár gondolatot, kérem, Beko topikba írjon. >>KATT IDE<<
    Természetesen a csevegőbe eddig leírt hangulatot, nehézségeket, örömöket már átpörgettem és belefogalmaztam, de ha van bárkinek olyan gondolata, amit megüzenne most a központnak, kérem, tegye meg!
    Lehet öröm, bánat, köszönet, javaslat! Ne fogjátok vissza magatokat! Beko topikban nincs off, jöhetnek az érzelmek is bátran (kulturált formában persze).

-vadocka70-, Kuzdern, marcsi152 és 18 más kedveli ezt.
  11. csernigy

csernigy Haladó

Amit kell. Főfarmon eventnövényt (182 db 1x1 földön napi 6-szor vízzel trágyával), a többin hosszúkat (sárgaborsó + hajdina víz-trágya).

juliannakoczkas és DevilMókus kedveli ezt.
  12. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok! A 0 percezésről itt olvashattok:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877441
    Minden le van írva benne, így érdemes elolvasni!:)

Kuzdern, Imi*, MamaMeseKertje és 3 más kedveli ezt.
  13. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Event kipipalva. Ahogy mondtam a farmos gatyam rament, de megerte. Meg szupitragyam is maradt 1200. Nagyon szepen koszonom mindenkinek a sok segitseget, ugy erzem azok nelkul meg en is a 100. korul bosszankodnek. Semmit valos penzt nem koltottem az eventre, nem is szoktam. Csak tevhit, hogy ugy lehet ezt befejezni ha penzt koltunk ra. Aki rendszeresen olvassa a pletykatopikot az tudta, hogy lesz az event es volt ideje felkeszulni. Korulbelul 250 jatekra volt szuksegem, mert nem tudtam mindig maximalisan teljesiteni, de meg igy is maradt egy jatekom es 1400 egazom. Aki meg most is ezzel kuzd annak kitartast kivanok.

Zotyó, Fuhur, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A válasz nagyon egyszerű: sehogy.
    De erről senki nem is írt sehol. Hogy jön ide ez a kérdés?

Kuzdern, marcsi152, missuzy_53 és 15 más kedveli ezt.
  15. csernigy

csernigy Haladó

Semmi különös csak, eszembe jutott az esélyegyenlőség és csak beszélgetni akartam, de már nem!

jucus100 kedveli ezt.
  16. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Most is tanultam valamit. O percezésnél a KKt korabban kell kitenni mint a szupertrágyát

-vadocka70-, Fuhur, MamaMeseKertje és 4 más kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Köszönöm szépen a sok felajánlott segítséget de egy aratás és fel adom! Talán a baloldal kész lesz!Nem pazarlok tovább,ennyi volt!!!!:cry:Megyek füvet nyírni mielőtt jön az eső.

Kuzdern, marcsi152, banszky48 és 5 más kedveli ezt.
  18. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Az ehhez az eventhez szükséges növényt nem lehet letermelni az event ideje alatt csak vízzel-trágyával, csatnival, ha a 2 farmarany fáig akarjuk teljesíteni. Akkor sem, ha éjjel-nappal percre pontosan aratunk és mindig kiveszünk 135 pontot. Sajnos, kellenek extrák a növényhez. És valószínűleg a röpikhez is.

19. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok!
    Szerintem nem kell rágörcsölni erre az eventre. 2x vásárolt farmarany több, mint amit erre az eventre esetleg rá kellene költeni. Nem lesz 2 aranyfa, na és?
    Üdv jó munkát!

marcsi152, Fuhur, Borzas.Kata és 4 más kedveli ezt.
  20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Te a Harry Pottert olvastad a csevegő helyett, abban vannak varázsló tanoncok :)

csopke1, Kuzdern, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.