Visszajelzés A nagy hajsza 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.5.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

A felhőd sincs meg? Mert azt sajnos nem tudod megszerezni de a kütyüket rá igen.

Kuzdern, MamaMeseKertje, Melan és 4 más kedveli ezt.
  2. Málnahab

Málnahab Rutinos

KÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ! :D
    Kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön, mert nagy öröm ;):)

csopke1, -vadocka70-, Kuzdern és 17 más kedveli ezt.
  3. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

mi a pontos neve a felhonek?

4. Borzas.Kata

Szüret 2014 a felhő neve, és ehhez nemesítettem ki a hagymát én azzal nullázok.

Kuzdern, sutimami57, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  5. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Meg lett a FA fa,igaz csak az egyik,de ennek is nagyon örülök .Fekete pénteken tudtam kiszedni a levesmester gazdaköriből a szupertrágyát és igy szombaton nagyobb lendülettel fogtam hozzá az eventhez.Pörgetéskor Furtuna elállt tőlem:sok-sok pörgetésből egy 24 órás 100% sikerült kiszedni,volt + 3 bónusz és kk.Mindig figyelemmel kísértem a csevegőt,rengeteg jó tanácsot kaptunk itt,be is tartottam.Így jutottam el a fáig,itt megállok,hisz nem sok idő van már hátra sz eventből és nem akarom teljesen lenullázni a készletet.
    Mindenkinek nagyon köszönöm az önzetlen tanácsot,jó kívánságot :).Nagyon érdemes figyelni a csevegőt,nagyon sok jó szándékú ad tanácsot,amit érdemes betartani.
    A küzdőknek kitartás a végsőkig,aki kész gratulálok !
    10 éve játszom,de számomra nagyon tanulságos volt :sok taktikával lettem gazdagabb.

csopke1, Kuzdern, missuzy_53 és 17 más kedveli ezt.
  6. Borzas.Kata

Csupa öröm látni a régi játékostársakat. Gratula a fákhoz Juli :D

Kuzdern, juliannakoczkas, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  7. -Csöpike-

-Csöpike- Utánpótlás-írogató

Szia!

Köszön szépen a gratulációt, és az általad leírt sok segítséget is.:)

Ma meg lesz a szerencse szám :p

Kuzdern, juliannakoczkas, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  8. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Szerintem az már a legelején látszott (a kiírás megjelenésekor), hogy ezt az eventet normál módon, tartalékok nélkül nem lehet végigvinni. A pörgetés az valóban lutri, bár azért e tekintetben is elmondható, hogy a nagy számok törvénye itt is érvényesül, azaz ha bőven van mit elpörgetni, akkor abból azért csak csurran-cseppen valamennyi bónusz. Sajnálom, ha csalódott vagy (valamint a többiekét is, akik ennek itt hangot adtak), de sajnos az a helyzet, ha reálisan méred fel a lehetőségeidet, már az elején is sejthetted volna, hogy a sikeres befejezés (szinte csak) a szerencsén fog múlni. Én nem mondom azt, hogy ebben nincs kihívás és izgalom, de ha erre nem készül fel valaki, akkor bizony nagy lehet a kopp is a végén.

Nálam pl. a rendelkezésre álló idő volt az egészben a leggyengébb láncszem. A játékban az átlagom 90-95 körüli, tehát nem éppen a legfényesebb eredmény. Ehhez mértem fel a lehetőségeimet - kb. 300 minijátékkal számoltam. Ahhoz, hogy ez meglehessen, minimum 50 ezer növényt kellett letermelnem, lehetőleg minél rövidebb idő alatt.

Tehát mérlegeltem az esélyeket és arra jutottam, hogy
    1. Kell egy csomó bónuszt pörgetnem,
    2. A bónuszok hatása alatt, még a nublonos event ideje alatt nulláznom kell, hogy a felhasznált szupertrágya egy részét visszaszerezzem a farmárudából (egyúttal a röpiket is lerendezem, termelek csomó növényt és TP-)
    3. Ugyanez idő alatt az eventnövény legalább 90%-át is le kellene termelnem,
    4. És ami a legnehezebb, a fentiekre időt kell szakítsak,
    5. És utoljára, de nem utolsó sorban rá kell vennem a csemetémet arra, hogy a minijátékok jelentős részét lenyomja helyettem (aki bár nem sokkal volt ügyesebb, mint én, de legalább időt spórolt nekem.)

Így már vasárnap óta kész az eventem, DE ha az imént felsoroltakból az 1., 4., 5. valamelyike nem teljesül - bár minden farmos holmiból bőven van készleten (ennek az az oka, hogy annak idején szereztem mamutfákat, ritkán bontogatok ládát, ritkán pörgetek, általában nem gyorsítom az eventeket, viszont megcsinálom őket; ezáltal szépen gyűlik a cucc)-nos, akkor én neki sem állok az egésznek, FA fa ide vagy oda.

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Tönkre ment az egerem , nem bírta a strapát :D
    Majd szereztem egy másikat , de az meg nagyobb , és nem szokta meg még a kezem . :cry:

Közben meg összecseréltem a jeladóját , amit a laptopba kell rakni . Van 3 jeladó és 2 egér :eek:

Az elemeket meg összekeveredtek , hogy melyik járt le . xD

10. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

xDxD
    Hozod a formádat!
    Ezért kell zsinóros egér, annak tuti megtalálod a végét. :D8)

HéricsBáró, kovacstne, Kuzdern és 17 más kedveli ezt.
  11. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

A gesztenyés felhősor ott csücsül a paszulyon.
    Van, akinek tele a rávalókkal, és van, akinek üresen tátong.

Természetesen csak azoknak, akik akkor már játszották ezt a játékot, tehát 2014 óta.

Szupertrágyára ható bónuszok
    Felhő
    KépeNeveHatásBónusz mértéke HatóidőLezárási időTematikus
    [​IMG]Szüret 2014Hatékonyabb szupertrágya 5%06:0096:00 tematikus
    .

Utoljára szerkesztett: 2.6.20
  12. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Nem találom :( Biztos meg kene lennie?

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  13. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Vettem a fáradságot és kiszámoltam:music: Pannit nem használtam ez fontos.
    Én közösen csináltam meg az eventet a párommal. Pénteken megvolt a szükséges játék szombaton játszottam le 4 db maradt. Azóta nem röpizem .:music:Jelenleg 1200 korom van pluszba és 120 pontos minijáték átlag jött az első 50 volt 100 alattio_O:music:
    2500 korom jött 0 perccel 2 részletben 2000+500, ( igyekeztem a minimumot 0- ni)o_O
    Jelenleg ha nem 0-zok 1300 röpi hiányozna:music:azaz 1200 van.:music:
    Na most 2* cseréltem fákat és ólakat azóta az min 20 h üres járat:music:számoljunk ezzelo_O
    Rendelkezem minden nemesítéssel amik fele érésidő alattiak pld a hógolyó nálam 3* aratható kényelmesen 24 belülo_O
    Átlagban 350 röpit hozz / aratás a teljes területen néha 400 ,de legyen a kevesebb:music:Az napi szinten 1050 röpi*5 szombattól szerdáig =5250o_O
    Amint látható az 1300 hiányhoz képest +(3950-1200)2750 röpim lenne teljesen elegendő lenne a röpi sőt simán hozhattam volna jóval 120-as átlag alatt( itt durva becslés 100 is elegendő lett volna.:music:Persze akkor több növény is kéne de beleférhet ez is.
    Nagyjából 400% hozammal és 5 db+1 Bónusszal termeltem le a növényt kb 1500 db szuper-trágyával:music:( kk-at olyan 400 körül használtam csak komforton.:music:
    A végeredmény 100 pont felet átlaggal a legjobb nemesítéssel, 1500 de legyen 2000 szuper-trágyával 400 kk-val az event simán hozható.( bónuszokkal)
    Még annyi hogy ha nincs 0-perc minden olyan növény aminek megvan a szuper-trágya imádata és 15 h feletti( pld Hagyma) 2*2 talajon Hozza a röpi / területet azaz megoldható 0 perc nélkül is csak több idő.:music:
    1 21 h 1*2 -es talajon is:music:
    Ui : még 1 kiegészítés o_O Nagyjából 3000 fp szereztem nem a legjobb átlaggal, őket is be lehetett volna váltani.:music:Mondjuk még megvannak;):)

Utoljára szerkesztett: 2.6.20
  14. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia :)
    Ezt a felhősort 2014-ben lehetett megszerezni.

Kuzdern, Imi*, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  15. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Menj fel a felhőre, nyisd meg a felhők szűrését tartalmazó nyilat, alulról a második ikon az üres felhősorokat tartalmazza.
    Ott keresd.
    Nekem is ott van, mert abban az évben nem játszottam.
    Oda kerülnek még a party pörgetés felhősorai is, ha hiányosak.

16. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Juhééééééééé!!!! Kész lettem!!! Nem is reméltem! Nem volt olcsó, de igencsak megérős!!! Köszönök minden segítséget, amit ezen a fórumon olvastam, a tippeket a haladáshoz!
    Hurráááááá!!! Nagyon örülök!!!!xDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

vihence, Kuzdern, Fuhur és 9 más kedveli ezt.
  17. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Nem talalom :) szerintem abban az evben kezdtem jatszani de lehet késobb

juliannakoczkas és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  18. Lejlus73

Lejlus73 Aktív író

sziasztok ! valamiért nem tudom megnyitni a helyszínek feliratozását .és kéne nekem az ami most bejött az ingrid hosszúháza,azt a pályát nem ismerem .valaki segítene? az kéne ahol a képen rajt vannak a nevek is ,hogy mi -micsoda
    köszönöm

19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia !
    Szaladj vegyél egy infrás Génius egeret XSCROLL, garantáltan nem fogsz benne csalódni. Mióta farmozok én ezt használom. Volt már hogy úgy odacsaptam az asztalhoz, vakondpüfölés közben, hogy szátugrott, de vissza lehetett pattintani, szerencsére :inlove:xD
    Egyszer kipróbáltam egy Mikrosoft-os kisúlyozott egeret, hát el is vetettem a használatát gyorsan, nekem nem vált be. :sleepy:

vihence, HéricsBáró, Kuzdern és 9 más kedveli ezt.
  20. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Kuzdern, Imi*, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.