Visszajelzés A nagy hajsza 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.5.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!

Szerintem több mint 69.000 növény kell /legalább is Wolf Blek számait nézve/ ;)

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem a szomszédaim nem örülnek neki hogy felébredtem. :D Van nekik egy légycsapójuk, azzal szoktak ijesztgetni, ha kukorékolok. :D

Szia. Háááát, nekem se a kedvenc játékom, mert nagyon időigényes és nincs türelmem hozzá. Csak a különbségkeresőst csinálom, de azzal kb. 80 pontot tudok csinálni. Ezért kb. 58 ezer növényt kell ültetnem, brrr.... Most hozzá kell nyúlni a készletekhez, de olyan ritkán van ilyen event, hogy nem fogok tartalékolni. Eddig a királynőre tartogattam, de az is már a múlté, akkor most elhasználom.

maszilva, tewo, Beus85 és 22 más kedveli ezt.
  3. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Jóóóóóóó reggelt!!!:inlove:
    ...na végre, hogy előkerültél!:D ....nagyon szigorú karantényba vonultál!!!;)
    Köszi az összesítést!!!;):p

Domos52, GA-BI-O-Farm, Gio és 9 más kedveli ezt.
  4. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

De a lényeg, hogy csak 7 helyszín lesz a 12-ből

5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia , igen igazad van nekem is annyi kéne , de a párom tudja a 135 pontot még idő is marad.;):)
    Ó nem féltelek téged. hamarabb fogsz farmarany fán kukorékolni mint én.:) xD
    Mindenesetre örülök hogy jól vagy.;):DxD

Domos52, [erika05], vihence és 9 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Hosszú hétvége jön, megérős event, talán jó idő...meg sem merem kérdezni a páromat mit tervez a hétvégére.:)
    Hogy magyarázzam el neki a Farmarany fát, hogy szeretném.xD

orfisxo, Domos52, [erika05] és 22 más kedveli ezt.
  7. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Köszönöm!

8. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

:D:D:D:D:D

...szintén!!!;):p

Domos52, vihence, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Inkább arra fogok figyelni, mint a múltkori eventnél. Megnézem hogy milyen pályákat ad (mert vannak kedvenceim: a konyha, pajta, udvar), ha ezekből kettőt bead, akkor egyszerre eljátszom az összes addigi játékot, hogy a következő napon ne kelljen szenvedni az új pályákkal. Egy új pálya még belefér, de 3 új pályától kiugrok az első emeletről. :D

Beus85, Domos52, ursa11 és 16 más kedveli ezt.
  10. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Teljesen egyszerűen, valahogy így próbáld: Drágám nyugodtan tarts csajos napot mert nekem kell a farmarany fa, s emiatt nem tudunk most együtt elmenni sehová.xD

Domos52, ursa11, vihence és 13 más kedveli ezt.
  11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Beletettem a végére. :)

69.000 növény? :eek:
    Én ilyent nem írtam. :) Ha nagyon rosszak vagyunk, akkor a 350 játékhoz (tehát a fullos teljesítéshez), 53.550 event növény (porzós kalliandra) és 7.560 korom felreppenő. (Mínusz 5 detektíveszközzel: 310 játék azaz 52.700 event növény (porzós kalliandra) és 7.440 korom felreppenő.)

HéricsBáró, maszilva, ursa11 és 13 más kedveli ezt.
  12. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Közös a problémánkxDxDxD Remélem esni fog!;) Kell a csapadék!:D Most mindennél jobban!:pxDxDxD

Domos52, GA-BI-O-Farm, Gio és 10 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Még csak Kedd van, megvárom a Csütörtököt...megbeszélünk mindent. ez is fog menni...:)
    Csak vidékre ne kelljen menni:eek:xD

ursa11, rozo52, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Igen Én is megpörgetem a holnapi napot, hogy minél hamarabb kézben legyenek a játékok.:music:

A 2 db 5 % felhő félretéve, attól függően mennyi bónuszt pörgetek használom fel vagy sem a tartalékot.:)

Az űrlények miatt röpivel nem lesz gond.o_ONagy segítség.:)
    Jó játékot .Holnap tali.;)
    Na megyek még űrlényezni.:)

ursa11, GA-BI-O-Farm, Gio és 7 más kedveli ezt.
  15. Atali

Atali Törzsjátékos

Mondtam ma páromnak, hogy holnap nagyon fontos event kezdődik és meg kell terveznem.
    Első kérdése: már megint vmi kakifa? :D (A mamutfákra gondolt.)
    Neki már nem kell magyarázni egy-egy event fontosságát. Tudja, hogy farmfüggő lettem. :D

maszilva, Beus85, Domos52 és 11 más kedveli ezt.
  16. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Bizony hogy kell a csapadék és kell a pihenés is otthon.
    Simán meggyőztem a férjemet és örül hogy pihenhet egész hétvégén, nem találok ki programot:DxD

Domos52, ursa11, vihence és 13 más kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Eddig a csevegőt olvastam... most átnéztem a event ismertetőt is...:music:
    Mindenki tudja a farmja erejét, én is...a felhőt már aktiválhatnám, mert az meglesz...:)
    Biztosan jön majd a pénz téma is, én nem élek vele...az én tervem 1 szerű, jutok ameddig jutokxDxD
    Tudjátok nekem ez csak 1 játék, én szórakozni járok hozzátok, de mindent beleadok:D:D

ursa11, rozo52, vihence és 16 más kedveli ezt.
  18. tökimalac

tökimalac Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hogy érdemes várni az event kezdetét? Melyik területre mit érdemes kitenni, ültetni. Milyen állatokkal érdemes nekivágni? Nem szoktam költeni a farmra, örömből játszom, nincsenek extra dolgaim.
    Köszönöm

fabatka kedveli ezt.
  19. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Sziasztok, köszönöm, hogy itt vagytok és tanulhatok tőletek! Honnan lehet 100% növény bevételi bónuszt és 100% teljes bevételi bónuszt szerezni? Van olyan gazdaköri ami esetleg ad ilyesmit?

20. kukori80

Szia. A Bónuszláda ad, amit eventekből kapunk, pl. most is kapunk 2 db-t.( Vagy lehet vásárolni akcióban). Deeee a ládában van sok TP bónusz is, tehát szerencse kérdése hogy fogsz-e kapni. A tapasztalatok szerint érdemesebb több ládát összegyűjteni és egyszerre kibontani.

maszilva, almáspite48, Beus85 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.