Visszajelzés A nagy hajsza 5. - 2020. november - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Egy kérdést engedj meg.
  Nem kérek rá semmiféle választ!

  Egy játékkal nem azért játszunk, hogy lekösse a felesleges időnket/szórakoztasson és ne csak 1 perc legyen azaz élmény?o_O:eek:
   
  bocsika67, .dina1., senga77 és 7 más kedveli ezt.
 2. vm68

  vm68 Kivételes tehetség

  Már visszarendeztem a földem, gondoltam elég lesz. Jobb lett volna számolni .
  Na mindegy mentem még a menthetőt, még jó hogy nincs a legvégén olyan ami nagyon kell :D
  Lehetne 2 nappal hosszabb , meg kevesebb
  Kb tele a hócipőm :D
   
 3. tyúkól1017

  tyúkól1017 Járnitanuló

  Jesszusom! nem semmi munkád, időd van benne! Nagy segítség a régi pályákhoz is, ezzel az újat sikerült gyorsan betanulni. Ezer köszönet érte!
   
  Gio, vihence, BackOffice és 6 más kedveli ezt.
 4. Szama

  Szama Fórum veteránja

  Helyzetjelentés.
  Kis farmon még egy aratás van vissza, és a bal oldal teljesen kész lesz, a jobb oldalon varázskalap megszerezve, és amit még sikerül elérni azt sikerül, és végeztem.
  Nagy farmon most kezdek neki a minijátékoknak, itt összesen meg kell csinálnom 125 minijátékot, illetve még itt is lesz egy aratásom, és ami még abból összejön, azt is le kell tudnom, az kb 8 minijáték biztosan lesz. Remélem, hogy beleférek az időbe ami még vissza van. Itt is cél a bal oldal teljesen, a jobb oldalon pedig a varázskalap elérése, ami ezen felül jön, az már bónusz. Szerencsémre megy a 90mp-es kereséses, így azzal hozom a 135 pontokat. De az biztos, hogy 1 évig most látni sem akarom ezt a fajta eventet. :( Még akkor is borzalmas lejátszani a játékokat, ha "csomagokban" csinálja az ember, és nem egyszerre.
  Hajrá mindenkinek, aki még most csinálja!
   
 5. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórum admirálisa

  Szia!
  Tisztában vagy Te a játék fogalmával egyébként? Mert szerintem nulla fogalmad van róla.
  A játék az emberi tevékenység olyan sajátos formája, mely végigkíséri az ember egész életét és az emberiség életét. A játék önként, szabadon választott tevékenység, amelyben nincs kényszer. A játék varázsa minden korosztályt magával ragad, a játék lényege az embernek az a képessége, hogy tükrözze a valóságot, és át is alakítsa azt.

  A játéknak természetéből eredően többféle hatása van az ember mindennapjaira:
  • feszültségoldó hatás,
  • örömforrás.
  A játék jellemzői továbbá:
  • sajátos céltudatos tevékenység
  • önkéntes
  • szabadon választott
  • kellő komolysággal játsszák
  • örömérzés kíséri
  Tisztában vagy azzal, hogy több millió ember 3 óránál többet fordít játékokra? Tisztában vagy azzal, hogy több ezer ember a játékok élő közvetítésével dollármilliókat keres (külföldön), idehaza milliókat havonta?

  Minden témában a fanyalgásodat kell olvasni, mindig azt kell olvasnia a játékosoknak hogy neked semmi nem jó, és direkt kötekszel. Unalmas már! -.--.--.-
   
  steve223, ulmo12, Arwen69 és 19 más kedveli ezt.
 6. Csigaa

  Csigaa Fórumfelvigyázó

  Az event véget ért számomra :)
  98 játék 8.404 pont , 85,75 átlag

  Jó event volt , az új pálya is tetszett
  Jöhet az ismertető a holnapi hoz
   
 7. k.a.t.i

  k.a.t.i Fórum biztosa

  14 pont van meg a 90 másodperc alatt :D Jó átlagom lesz az 50 játék alatt :) azért a pár partipörgetésnek örülök ami kijön belőle :) Többet úgysem akartam, cserenapok alatt nemigen érek rá eventezni, szerencsére :) Bízok benne, hovgy ez az event nem mostanába kerül elő :)
   
 8. nyuszika215

  nyuszika215 Fórum császára

  Jó reggelt!
  Ez abszolút így van. Túl sok játékot voltam kénytelen a végére hagyni:(. De ugye ember tervez, Isten végez...így sikerült. Nem vagyok azért elégedetlen, este óta 78 játékot játszottam le, idő hiányában ugyan elengedtem pár száz pontot és éjjel 11 körül átálltam a 10 tárgyas játékra. 15 keresés még így is átcsúszott reggelre, plusz még 3 lett reggel, így meglett a neon lúd és utána a 11 FA is.:) Jelenleg 22757 pontom van, 197 játékból. Mivel 100-nál több magom maradt, visszaültettem 2x1-be. Ééééés mikor sikeredjen be egy 100%-os bónusz, ha nem most??? Persze örülök neki, mert kint vannak a mamutok, az új fák és ólak és még csereberélni is érdemes ezt-azt, de így most nem bírom ki, hogy ne ültessek és keresgéljek a végéig...xD. Az anakonda így sem lesz meg, de a kakukk nincs kizárva:music:, főzőcskézés közben pont lesz párszor pár percem ;). Szóval véghajrá indul:D.
   
 9. -kidmama-

  -kidmama- Járnitanuló

  Nagy köszönet a gyakorló pályáért!!!
  A többi feliratos is komoly segítség,de ez mindent visz!!!
  Ha Te ezt és az egyéb segítségeket nem tennéd nekünk is elérhetővé,bizony az ember sokszor
  meggondolná,hogy egyáltalán bele kezdjen-e az eventbe.
   
 10. MózesBotond

  MózesBotond Rutinos

  Sziasztok!

  Tegnap este átvettem egyszer a Wolf[Black] féle tanulópályán mind a három aktuális helyszínt. Az egyik nem működött, de a tárgyak listája alapján átnéztem azt is.
  A háromból eddig csak az egyikkel játszottam (Pajta), a másik kettő teljesen ismeretlen volt, ennek ellenére simán hoztam a 95-ös köröket. Mint korábban is írtam, nagy segítség a tanulópálya. Érdemes időt szánni a gyakorlásra.
  Egyébként a 10 tárgy megtalálását választottam, mint mindig.
  Most nem vittem végig a jobb oldalt, de azért szert tettem némi farmaranyra így is a varázskalap formájában. Ez volt a cél.

  (A Romantikus vacsora nem működött.)
   
 11. eviii_mee

  eviii_mee Fórum ismerője

  Sziasztok. Minimalis erofeszitessel eljutottam a 138. sorig, a maximalissal lehet vegigvittem volna, de nem akartam. Remelem mindenkinek sikerult megszereznie amit szerett volna es aki meg harcol a jatekkal annak sok sikert kivanok. :)
   
  Hagymácska55 kedveli ezt.
 12. pikom

  pikom Fórummogul

  Sziasztok!
  3 év kihagyás után, az első event amibe visszacsöppentem, természetesen a kötelező 70-ig elvittem, így a felhőn már ott virítanak a kitehetők, gondoltam milyen ritkaság, hogy ekkora %TP bónuszt ad egy felhő..xD
  Nagy meglepődésemre, ahogy nézem(kis túlzással) kb minden event %TP bónuszos felhőt, vagy kitehetőt ad, elég sokat csúszott a játék, ahogy nézem..főleg egy 5-6 évvel ezelőtti énjéhez képest :oops: na de sebaj! még így is a legjobb :music:
  Gratula Mindenkinek, aki teljesítette az egyéni célkitűzését :)
   
 13. Sárika555

  Sárika555 Fórumlakó

  Sziasztok. Nálam itt a vége,23652 ponttal 146 os sorig jutottam. A másik két farmom 22936, és 23207 pont 143 -144 sorig ment. Különösebb bónusz nélkül az időalapúval játszottam, nem unatkoztam. Jó sok ajándékot lehetett összeszedni, a neon kakukk, és a neon anakonda bent maradt, de a múltkor is az volt a nyeremény, így az megvan.
   
  GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 14. kutyaszálló

  kutyaszálló Fórum félistene

  Sziasztok
  Eventecske részemről lerendezve, nem jutottam el végig: bal totál kész, jobb 18320 lett:cry:
  Nem volt sok bónuszom, meg a pörgetéseknél se adott semmi jót, szupiból elment 2000,de tovább nem akartam
  pocsékolni, a játékokból az összehasonlítós ment jól:p
  Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a kinyerni vágyó ajándékokhoz:inlove::inlove::inlove:
  További szép napocskát, vigyázzunk egymásra;)
   
 15. BackOffice

  BackOffice Team Leader Team Farmerama HU

  Szia!

  Ez egy felvett szerep, amiben ő jól érzi magát. Ez évek óta így megy. Úgy tűnik, ő szenvedni jár ide.
  Amikor már nagyon feszegeti a határokat, elküldjük picit pihenni.
  Neki aztán magyarázhatod akár kedvesen, akár tudományosan, hogy mi az, hogy játék. Ha felszívja magát, majd visszaír valami hosszú okoskodást.

  Sajnos moderátorként minden írás(á)t el kell olvasnunk. Már jeleztem is a főnöknek, hogy veszélyességi pótlékot kérünk, mert az ép eszünk megy rá.
  Játékosként ti megtehetitek, hogy görgettek. Igen, az egyetlen jó megoldás: nem válaszolni neki. Csak megunja, ha levegőnek nézik.
  Csak akkor tud hangulatot "kelteni", ha valaki felveszi a kesztyűt.

  Végtelenül sajnálom, hogy egy okos, jó stílusú ember ennyire elveszítette azt, amit sokan szeret(t)ünk benne.
  Legyünk őszinték, sokszor segített. Igen, türelmes is tud lenni és a szarkasztikus humora sokszor nagyon jól jött. Most - szemmel láthatóan - rossz passzban van. Bízom benne, hogy ez csak átmeneti állapot, még akkor is, ha már hosszú ideje tart.
   
 16. Anulu73

  Anulu73 Fórummogul

  Emlékszem még a régi Leho-ra és nekem nagyon hiányzik. Mindig elolvastam régen, amit írt, mert jópofa és vicces volt. És mellette sokat tanultam is tőle. Remélem én is, hogy visszatalál régi önmagához.
   
  GA-BI-O-Farm, vihence, Hahacska és 4 más kedveli ezt.
 17. nyuszika215

  nyuszika215 Fórum császára

  Végül 25126 ponttal eljutottam a 151. sorig:D. Jó volt...és jó, hogy vége. Jó event volt, jó jutalmakkal, tetszett az új pálya is. Ha jövőre lesz ilyen megint, talán azt majd sikerül kimaxolni. Elégedett vagyok. Köszönöm.
   
  jófarmerlány és Sárika555 kedveli ezt.
 18. Ecóka2

  Ecóka2 Törzsjátékos

  Nyereménylista: lejátszott: 105, szerzett pontok: 9650. A felhő megszerzése után komótosan haladtam, minden nyeremény jól jött. Nem áldoztam rá pluszban semmit, mivel tudtam a végéig nem jutok el. Ez egy játék és nem kell idegesíteni magunkat. Nekem eddig a 10 kereséses jött be. Várom holnapi eventet, azt jobban szeretem. Még egyszer köszönöm a próba pályát, szuper lett és nagy segítség!!
   
 19. Zsike49

  Zsike49 Haladó

  A terv teljesítve, varázskalap begyűjtve!!!:D Nagyon szeretem ezt a fajta tárgykeresős játékot, főleg amióta legutóbb
  begyűjtöttem az összes farmaranyfát. :D Nagyon elégedett, és nagyon fáradt vagyok....megyek befáslizom a jobb kezemet
  és lehunyom a szemem!:inlove:
   
 20. Chate-farm

  Chate-farm Fórumelemző

  120 játékkal, 14.780 pontot értem el. Felhő van, ez a lényeg, a többi csak - mellékes :) - ajándék. :);)
   
  GA-BI-O-Farm és jófarmerlány kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.