Visszajelzés A nagy hajsza 6. - 2021. március - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Mar 23, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Valóban csupa jó dolog bújhat elő a piccolóból;)

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...tudom nem itt kell feltenni de ahová írtam már nem nagyon járunk:) A gombaerdősre hatnak a termésnövelő bónuszok?..látom Jack az nem hat.:( Köszönöm.

3. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! semmilyen termésnövelő nem játszik.

4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Sajnos ott semmi nem hat, csak a víz és trágya :sleepy:

5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszönöm mindkettőtöknek...akkor ugrott a felhő:((

6. mija

mija Járnitanuló

Sziasztok , én neki vágok 20 fák vannak ki téve mind 3 területen . Bal oldalit szeretném végig vinni csak , én csak most csinálom először ezt eventett . Nem régen kezdtem újból játszani , így kíváncsi leszek , hogy fog menni . Wolf köszönöm a segítséget , azzal kezdek , ott fogom ki próbálni hogy fog menni .

7. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Számomra kezd unalmas lenni a rengeteg eventnövény ültetése jóformán semmiért, de ahogy magamat ismerem biztosan belekezdek aztán lesz ami lesz. Sok sikert és felröpit mindenkinek!

8. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! A Piccolokért végigviszem a bal oldalt, de nagyon hiányzik a felhő. :(

9. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok. Én szeretem ezt a fajta eventet, bár nagyon el tudok fáradni a végére. Főleg növénnyel várom a kezdést, igazából a nagyító nem olyan fontos, én nagyon ritkán használom. Gyakorlásként egy két 10db keresőst szoktam indítani, utána az idő alapút játszom. Nekem az jön be.

10. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!
    Jól látom, hogy nem ad szezonpontot?
    Én speciel idegbajt kapok ettől a minijátéktól, így ha nincs szezonpont, akkor teljes egészében el tudom engedni.
    Jó keresgélést kívánok az eventezőknek!

11. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!

Eddig mindet végigvittem, így lesz ezzel is, már csak megszokásból is, ha csak nem lesz valami nagy galiba a vv-ban (ne legyen).
    A jutalmak lehettek volna jobbak is ennyi kapalásért, majd 10×tízezer növény.o_O Legutóbb 12 piccolot bontottam és nem volt felhőtlen a mosolyom, Pogo show, Havermackó és csapata. Talán egy Virágos dallamok volt említésre méltó, a többi felejtős.
    Amarnáttal várom az eventet, nagyítót nem szoktam használni. Másfél napot látok gyémántba teljes bevételi 100%, aranyba növénybevételi és van még valahonnan egy +3 növényes bónuszom, ezt utóbbit nem lehet pinkiezni. Majd még kiszámolom, hogy mennyit kell bónuszozni ezen kívül, mert a tölgyest nem bontom, úgy van jól, ahogy van. Jack nem játszik, mert túl hosszú érésű az e.növény.
    Jó játékot, sikeres keresgélést mindenkinek!:)

Last edited: Mar 23, 2021
  12. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!
    Rengeteg növény kell hozzá, és ezen az sem segít, hogy 3 területen lehet majd ültetni. Ha még ehhez vesszük azt is, hogy normál menetben is probléma van a játékkal, és annak működésével, akkor még inkább rossz a helyzet, pláne ennél a minijátéknál, ahol minden másodperc számít...
    Mivel előre borítékolható, hogy a minijáték akadozni fog, így nem tervezek többet a 90 játéknál. Nem fogom magam idegesíteni pluszban, mert éppen elég lesz ez a 90 játék is, mire sikerül majd lejátszani.
    A modikhoz lenne olyan kérdésem, hogy mi történik a malomtermékkel, illetve az idő visszaszámlálással, ha lefagy a játék minijáték közben, és frissíteni kell? Elveszik a malomtermék vagy sem, és újrakezdi a visszaszámlálást a rendszer, vagy bukja az ember a dolgot?
    Mert ha akadozik a minijáték, és ezért másodperceket bukok, akkor inkább neki sem kezdenék az eventnek. Mivel én mindig az időalapúval játszom ( itt tudok max pontot elérni, vagyis 135 pontot), így lényeges lenne, hogy mit okoz a játék fagyása, akadozása.
    Köszönöm!

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

számításaim szerint picit sokkal több gaz kell mint tízezer:(

14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Nagyon kritikus véleményemet hozom, aki szeretné, nyugodtan olvassa el, de készüljön fel rá előtte. :sleepy:

És akkor a véleményem >:(:(:

Nagyon szomorú vagyok és mérges. Sajnos, ezt az eventet lebutították, ugyan arra a sorsra jutott, mint annó a gyógynövényes event.
    Akik olvastak mindig, tudják hogy nekem ez az event volt az ászok ásza. Itt végre a farmom felszereltségét is felhasználtam az igényeimnek megfelelően. 7+ jack, party pörgetések (akár 1.000+), rekeszekbe bónuszok, több tízezer szupertrágya, kksz elhasználása és szórakozás, hiszen számomra ez jelenti a szórakozást, hogy tudok egy aránylag elég nehéz bónuszrészt is teljesíteni, hiszen a farmom feltételei adottak. És most itt van ez az event, és reggel nem mentem el venni paysafecardot. Ami nálam azt jelenti, hogy bele sem kezdek az eventbe.

Felvitték 7:30-ra a növény érési idejét, 5:00-ról. Rendben, ez még elviselhető lenne. Három területre kitolták az eventet. Ideje volt. De... szó szerint lebutították az eventet. A jobboldali részen, jutalmak terén. Semmi bajom a növény érési idejével, meg a 3 területtel. Én ennek örülök. De... 142 ezer e-növényért ne adjunk már 9 kacsa kata szupertrágyát a végén... azért ez, a józanész határán túl megy! >:(>:(>:(>:(

Összehasonlításképp...:

(Katt a képre nagyobb méretért)

A nyeremények el lettek osztva 2-vel, de legtöbb esetben 4-el és 4,5 között az előző eventhez (és az előzőekhez) képest. Na, ezt nevezem én lebutításnak! >:(:cry::cry:

Sajnálom, hogy ez az event is erre jutott.
    Szeretném felhívni a figyelmet: az alap event tökéletes, nekem nem azzal van bajom. Hanem a bónuszrésszel. És engem mindig is az motivált, vitt előre. Most, azt teljesen lebutították. Ez a bajom, ezért vagyok szomorú. És ezért van kritikus szubjektív véleményem az eventről. Aki belevág, és a 90 játékig megy, és nem költ nagyon sokat az egészre, megéri. De nekem a bónuszrész légvégéig volt ez az event motiváló, és nekem odáig ez a mostani katasztrófa, és teljesen pénzkidobás és nyereségtelen lenne részemről végigvinni. :(

Sok sikert kívánok mindenkinek, aki belevág!:inlove:

Last edited: Mar 23, 2021
  15. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Valóban, a 10×tízezer van közelebb jó számhoz.
    Javítottam.

16. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Szia!
    Teljes mértékben egyet értek Veled. Maximalista vagyok, eddig minden eventet teljesen végigvittem. A befektetett eszközök és energia meg sem közelíti az érte járó "jutalmakat".
    Szomorú vagyok, nem kicsit, nagyon. :(

17. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok
    !!:inlove:

Nem akartam véleményt nyilvánítani, ....de csatlakozom Wolf véleményéhez!!!:p
    Az eszement mennyiségű gaz termelése nincs arányban a nyereményekkel és ez már rombolja a játék örömét, :(.....ez inkább robot, ami a kikapcsolódás fogalmát kimeríti!8)

Mindenképpen elkezdem, .....de nem ér annyit a 3 piccoló, hogy lenullázzam a készleteimet!-.-;)
    Jó játékot mindenkinek!!!:inlove:

18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Csatlakozom Wolf véleményéhez, és köszi, hogy ide hoztad. Minden eventet meg csinálok én is, ezt is terveztem, de újra tervezés van folyamatban. Nagyon el tolták megint, és nem is fogom meg érteni, mi a jó ebben. Az elvárás mindig több, a jutalom egyre kevesebb. Ha tetszik egy event, nem számolgatom, hogy meg éri, vagy nem éri, csinálom. De itt már messziről látszik, hogy a horror mennyiségű gazért alig kapunk valamit. Jól ellátott farmom van, minden adott a befejezéshez, kk, party, szupitrágya, stb. Mégis meg gondolom, mert ez nagyon brutális. Nagyon nagy elvárás a semmiért. A hibákról nem is beszélek, ami várható, egy ilyen mini játéknál....ha lesz kezdés. Ha nem, kapunk egy TP bónuszt. :( :( A bal oldalt meg csinálom, aztán ameddig jutok. Nem áldozom be a javaimat, hátha lesz még olyan event, amiért érdemes lesz. Nem vagyok egy nyavalygós, szeretek játszani, de most jól esett ki beszélni magamból. A többi, amit gondolok, már nem ide valóóóóó.......Jó játékot, sok sikert!

19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Értem én, hogy ez egy játék, és az eventeket is szórakozásból és egyéb egyéni preferenciák miatt csináljuk, de eddig ez a léghúzósabb event a játék történelmében, e-növény tekintetében. Egyetlen egy event nem volt, ahová 100-150 ezer e-növény (vagy annál is több, ugye függ ki hogy teljesít a mini-játékok alatt) kellett. Pont, hogy ennél az eventnél kellett volna olyan jutalmakat beállítani, amik azért eléggé húzóerővel rendelkeznek. Én, pont hogy ide tettem volna a FA fát, a legvégére.

• 135 ponttal összesen is kell 94.395 e-növény... de ugye azt a 135 pontot, minden mini-játéknál nem lehet hozni, emberek vagyunk, hibázhatunk... vagy pont lefagy majd az Unity. Sorolhatnám végtelenségig a listát...
    • Aki nagyon profin csinálja, egymás között is legalább 97-100 ezer e-növényre szüksége van...
    • De Én pl. nem keresgélek 90 másodpercig, 60 tárgyat... 10 tárgykeresőset csinálom. Az 105 pont... oda kell 122-23 ezer e-növény...
    • De hibázásokkal, minden egyebekkel simán lehet 127-130 ezer növény abból.
    • És elég sokan vannak, akik bizony bőven nem ilyen pontokat érnek el, van aki 90 pont átlaggal játszik. Az nekik 140-150 ezer e-növény... ugye, nem lehet mindenki szupergyors, szemfüles, főleg nem már időskorban. Én ismerek több ilyen játékost is, aki így is végigvitte az előző eventeket, nem lenne új keletű ez a dolog.
    Irracionálisan teljesen értelmetlen a bónuszrész -.-, meg az egész jobboldali sáv. Azért, ha valaki letermel 97-120-140-150 ezer mennyiségű e-gazt 6 nap alatt... ahhoz egyrészt nagyon sok bónusz kell... jack, vagy terménybónuszok, sok party pörgetés, rekeszes bónuszok, és ugye a szupertrágya, kksz... mert nem lehet máshogy ennyit letermelni. Ha ilyen sok mindent kell rááldozni, akkor sajnálom, de nagyon eszetlen döntés és felelőtlenség amit most csinálnak / csináltak ezzel az eventtel. Az utolsó előtti nyeremény 9 kacsa kata szupertrágyája? Hát ne haragudjanak, de annyit kipörgetek a napi 5-8 szabad pörgetésből is, amik a ládákból vagy a felhősorokról jönnek... nem hogy elhasználunk rájuk akár 6-12 hónap vagy több év alatt összegyűjtött bónuszokat, party pöriket....-.--.--.-

20. Juliska58

Juliska58 Utánpótlás-írogató

Igazad van, Wolf, teljesen tönkre vágták ezt a keresős játékot az átgondolatlan módosításokkal. Ez volt a kedvenc mini játékom, most is az, de már nem töröm magam, nincs, ami ösztönözzön! Azért mindenkinek sok türelmet, és eredményes játékot kívánok!

Thread Status:
Not open for further replies.