Visszajelzés A nagy hajsza 6. - 2021. március - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon rontja a szemet tény és való, bár én ezzel a helyszínnel nem játszottam, úgyhogy nem igazán tudom, hogy milyen is :)
    Nekem a baba mau jutott több részletben a különbségkeresőben és az nagyon sötét volt.. nem szerettem xD:cry:xD

HéricsBáró, Éva0315, Nagyii58 és 4 más kedveli ezt.
  2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Azzal én is játszottam, hát ez még rosszabb.
    Jelenleg már itt tartok :https://kepkuldes.com/images/d244fc68e744e38325f78978c5fa943f.png
    A gazom elfogyott, így remélem holnap estére végzek vele.
    Wolf gyakorló pályáján gyakoroltam sokat mert ez a helyszín nem volt ismerős.

Éva0315, Nagyii58, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  3. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia kedves Fulemule!
    Aranyos vagy , hogy hoztad a kepet , menet kozben megtalaltam en is vegre , igy tenyleg nincs hiba ,mert ott van , koszonom szepen :)

Éva0315, Nagyii58, Fuhur és 5 más kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

Nagyon szívesen és örülök neki hogy megtaláltad. :)
    Amúgy is azt gyakoroltam, semmiből nem tartott hogy gyorsan megmutassam hol is találod.:)
    Ez a szoba nem a kedvencem:(

Éva0315, Nagyii58, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon szépen haladsz, gratulálok hozzá, ha így folytatod kivégzed a jobb oldalt is :)

HéricsBáró, Éva0315, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  6. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

No, én itt nem is fogok tartani. Bele sem akartam kezdeni, amiért mégis: hét közepén kaptam a telefont, h. pénteken mehetek a 2. Covid-oltásomért. Mivel az első kissé ledöntött a lábamról, gondoltam most sem lesz másként - és ha már tétlenségre vagyok kárhoztatva, legalább szórakozzam kicsit. Bal oldal kész, 12e pontnál járok, még van 3e e-gazom, várom hozzá a felröpiket. Amire elég lesz, elég lesz, nem töröm magam még a gyöngytyúkólért sem. Még ha5 neon hiúz lenne, akkor csak-csak... De elég siralmasak a nyeremények, nem éri meg a befektetést. HA nincs az oltás, teljesen kihagytam volna, pedig a tárgykeresés nagy kedvencem volt; igaz az utolsónál már nagyon sajnáltam az időt, amit felemésztett a sokszor 1,5 perc...
    De egy árva bónuszt sem pörgettem, viszont megérkezett a 129. sárga tehenészet, a 131. sárga birkanyíró; túl vagyok az 58. narancs hollón, a 152. narancs páván, a 140. narancs struccon, a 134. narancs kaméleonon, a 185. narancs hódváron és a 412. narancs szamáron. Ezt még elvonatozni sem lehet!!! Legalábbis se időm, se FA-m nincs ennyi. Már, ha lesz egyáltalán... Sztem túl ritkán rakják be.
    A játékokat ma játszottam le, gyakoroltam 1-2 kis farmon, amíg rájöttem, h. melyik Wolf-pályából tudok profitálni... Aztán élesben 10-esekkel kezdtem, a végére felbátorodva mentem át a 60-as pályákra. Ezeket ismertem, csak kisebb gondot okozott a memória-frissítés :) Amit többen is írtatok, a hangjegyeket és a xilofont nehéz volt levadászni, egyébként zökkenőmentesen lehetett játszanom, kliens alól. Holnap újra gálya, nem lesz időm farmozni, ezért is van, hogy ennyi volt és kész.
    Wolfi köszi, nekem is nagy segítség voltál!

7. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Fontos információ, a helytárral kapcsolatban.
    Amennyiben fehér képernyő jelenik meg az oldal megnyitását követően, vagy teljesen szétcsúszik minden, teljes gyorsítótár törlése szükséges, úgy, hogy előtte bezárjuk az oldalt!

(Előrejáróban annyit, hogy valami nagy dolog ismét készül a színfalak mögött, ami szintén a segítségünkre fog szolgálni, és ennek az előkészítése történt meg. Erről, talán a következő eventnél már lehetőségem lesz elhinteni információkat. Apróbb módosítások és javítások is történtek a háttérben.)

Fätum, Domos52, Éva0315 és 15 más kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

Köszönöm szépen, próbálom kivégezni már csak azért is mert szeretem ezt a játékot és nem érdekelnek a nyeremények. :)
    Wolf pályája tényleg nagyon jó.:)
    Én az elején pörgettem, sok össze jött így sikerült eddig eljutnom.

sutimami57, Éva0315, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Ma 4:32- kor kinyílottak a szemeim.Ketrecharc ment TV- ben. 2 csaj volt egymással szemben, álom elutazott. :D Vége lett, jöttem is beüzemelni a gépet.. ;)

10. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Jó reggelt.
    Nekem még majdnem nulla a látótávolságom.Tv-m nincs nem is nézek,de ketrecharc volt bőven,mire belépés sikerült háromszor kellett F5-t segítségül hívni hogy szétszedje a barikat.Egymás dereka köré akarták hajtani a talicskát.

sutimami57, Fätum, stellácska26 és 9 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Bölcs döntés. Bár filozófiailag nehéz tartani.
    Mert, ha nem akarok játszani, be sem kapcsolom a gépet. De ha 90et akarok játszani, és csak Xet nyomok, akkor már X-szel akarok játszani. Akkor már akarok játszani, hiába nem akarok játszani. Az Xnek az az előnye, hogy mindegyik ábrán rajta van, jól látható, nem guvad ki a keresésében a szemed, és néha a BP is besegít a megtalálásában, és olyankor nem is kell kattintani.
    Amikor minden állandóan lefagy, jogos részükről a télies. 3 évig lesz tél náluk. Le akarják körözni Szibériát. Lehet megfejelik majd koronással is.

Utoljára szerkesztett: 28.3.21
    vihence, Éva0315, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    61 játéknál tartok.... meguntam:wuerg: szóval csak 70 ig megyek... utána visszarendezem a farmot!:music:

13. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    A bal oldal ma meglesz, vagy holnap, mert növényem az van ,de felröpi az nincs. A zöldet nem pazarlom, azt tartogatom valami jobbra.
    A jobb oldal meg nem érdekel. További jó játékot mindenkinek. :)

stellácska26, Éva0315, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  14. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!

Wolfnak óriási hála és köszönet. Hatalmas segítséget kaptunk Tőled.:D:D:D

Hááát elég nagy hajsza volt ez a játék. Alaposan megrendezi az idegrendszerét a mezei halandónak.
    Nagyon szeretem a tárgykeresős játékokat, de itt volt hiba, bosszankodás jó bőven.

Tegnap este lejátszottam 91 játékot, összesen 8.680 pont jött össze, ez kicsivel több, mint 95-ös átlag.
    Még nyolc keverés van folyamatban és itt a vége, fuss el véle, mert semmi értelme tovább menni.

Az összegyűjtögetett 10 Piccoloból lett 1 Havermackó, 2 Tündér-termálforrás, 1 Pogó show, 1 Levéltánc,
    1 Virágos dallamok, 1 Gyepek ura, 1 Virágcsokor és 2 Virágfestés. Összességében jónak mondható,
    nagyon örülök nekik. (Most sajnálom csak igazán, hogy az előző három virágfestéssel nem vártam eddig.):cry:

Aki befejezte annak gratulálok, aki még küzd annak kitartást és sok sikert.

Utoljára szerkesztett: 28.3.21
    Fätum, ladislaw11, jucus100 és 15 más kedveli ezt.
  15. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Tegnap eljátszottam 79 játékot még este. :) és ma még 4-et. Igaz,sokat nem gyakoroltam de nem akartam már új helyszínt de még így is lesz. 91.5 az átlagom.Wolfnak köszönet a segítségért :)
    Azért mennyire más lett volna ez az event ha igazán klassz nyeremények vannak.Emlékszem,mekkora koncentrációt igényelt,amikor a szupifák voltak :) Most pedig szép nyugisan a 10 keresőssel,azt is csak lazán ......
    Még 23 malomtermékre elég gazom van,felröpire várok,azokat még eljátszom és részemről befejeztem az eventet.
    Sok sikert mindenkinek!

ladislaw11, Domos52, Éva0315 és 12 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Ezzel a szerény pörgetéssel búcsúzom a gépemtől és jöhet az új. :D Azzal próbálkozok majd a kereséssel.

Fätum, maszilva, jucus100 és 12 más kedveli ezt.
  17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.

Lapos, vagy Pc?!

18. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nálam a keresésnél, hiába használom a nagyítót és kattintok rá többször is nem akar menni, csak ha frissitek, azzal meg megy az idő. Ez az egész egy nagy rakás....

fankostepsi, zsani_apja, Domos52 és 5 más kedveli ezt.
  19. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok! A baloldal talán készen lesz, 80-as átlaggal teperek. Még a nagyítót sincs kedvem használni. Sokszor már rég lejárt az idő, én még mindig keresekxD Legutóbb 130-cal végigvittem, de most nincs motiváció. Jobb oldal nem érdekel.

fankostepsi, Domos52, Éva0315 és 7 más kedveli ezt.
  20. peter1022

peter1022 Rutinos

Sziasztok! :)
    Ma hajnalban le játszottam a szükséges 90-et. A 3 láda meglett. Gyepek ura, tündér-termál, kicsobbanó öröm. Jobbra én sem számítottam, szóval jó ez így. Remélem idővel fejlesztenek annyit a játékon, hogy ne kelljen ilyen gyakran újra indítani.
    Nálam az F5 megoldás elszállt. Nem reagál rá a kliens.

zsani_apja, Fuhur, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.