Visszajelzés A nagy hajsza 6. - 2021. március - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Goran

Goran Fórum bárója

A mai változás után úgy látom, hogy az lenne a legbölcsebb a BP részéről, ha törölné az egész eventet, egyedül akkor jönne ki jól a bortányból. >:(:(:mad:

Caccus, Éva0315, bocsika67 és 17 más kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Jöttem aláírni a jelenléti ívet. Számolgattam én is kicsit, bár némileg bevagyok rozsdásodva event idő számolgatás terén de talán jók a számaim. Ha nem, akkor szóljatok és javítom. Annyit megjegyeznék, hogy sokatokkal egyetértve nem túl rózsás a helyzet. Sőt. Nem emlékszem az elmúlt 11 év alatt, hogy valaha is ekkora mennyiségű event növény kellett volna, ráadásul az érés ideje is hosszú. 7:30 perc. Ez alap érésidő csökkentőkkel, vagyis vízzel és trágyával (ha jól számoltam) 5:30-ra vihető le. Ha jók a számaim, akkor a piccoló ládáig kell 41 850 növény. A jobb oldallal nem is számoltam, az nekem felejtős. Nincs annyi szupertrágyám és pörgetésem, hogy elég legyen ahhoz, hogy mindent kiszedjek. Úgy, hogy a jobb oldalt elengedtem.
    Kicsivel több mint 6 nap az event , összesen 152 óra.
    1x1-en nettó (bónusz nélkül, csatnival) egy aratásra 1764 db-ot tudunk letermelni, ha totál kiürítjük a három területet. (1x1 -en bruttó 4db egy vissza megy magnak nettó 3 db)
    Farm202db termő terület-->606 db nettó növény csatnival
    Szántó202db termő terület-->606 db nettó növény csatnival
    Tisztás184db termő terület-->552 db nettó növény csatnival
    Összes farmos588db termő terület-->1764 db nettó növény csatnival
    Ez azt jelenti, hogy összesen
    23,72449-->aratás kell ahhoz, hogy meglegyen a 41.851 db növény a piccolóig
    Napi 4 aratással számolva ez
    7056db csatnival egy napi nettó aratás hozama
    Vagyis
    5,931122nap alatt van kész napi 4 aratással
    És ott van még a korom felröppenő, amiből 2880 db kell, vagyis 480 db /nap
    Remélem jók a számaim. Ha nem jók, akkor szóljatok, és javítom.
    Hát...nem lesz egy fáklyás menet a piccolóig sem az biztos.
    Amivel várom az eventet azok a 20 órás fák. Nagyrészt cukorjuharok, és mandulafák. A tölgyeseben a széleken mamut fák vannak, összesen 15 db. Hát...rajtam nem múlik a jó kezdés.
    Amikor újra kezdtem karácsonykor játszani, akkor elhatároztam, hogy ha nincs felhő, akkor nem eventezek, hanem inkább a gazdaköriket csinálom. Ez most kivétel a piccoló miatt, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy jól döntöttem, főleg ha piccolóból TP-s bigyók jönnek.

Utoljára szerkesztett: 24.3.21
    Éva0315, Kuzdern, bocsika67 és 10 más kedveli ezt.
  3. farmer199705

farmer199705 Járnitanuló

Ez az event szánalmas, és felejtős :/

Éva0315, bocsika67, ho-hoboy és 8 más kedveli ezt.
  4. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Azért akárhogy is nézem, ez nagyon durva, hogy mindenki mondja, hogy az event **** sem ér, és erre az 5 kezdőjátékot visszaveszik 1-re. Tényleg nem értem, hogy a BP-nál a főnök ettől most mit vár, vagy miért jó ez nekik.
    Természetesen én sem csinálom.
    Bocs, de muszáj volt kiírnom magamból, legfeljebb töröltök.
    Itt az eventcsevegőbe taktikai megoldások kellenének, de igazából azt sem látom, hogy aki csinálja, annak milyen taktikai tanácsot lehetne adni azon kívül, hogy szedd elő a bónuszaidat, szupercuccaidat és használd azokat végig, pontos aratás mellett, magyarul vess be mindent és termelj le mindent erőből, aztán pedig játszd le a rengeteg minijátékot, ha szereted jó kedvvel, ha nem, akkor kínlódjál vele.

Trágár szó törölve.
    ChocoBounty

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.3.21
    Norella404, Éva0315, Kuzdern és 12 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Vissza vették egyre? :wuerg:
    A malom termék növény mennyisége is változhatott volna:music:

A dekor fejlesztéseihez 70 játék kell-.- addig azért jó lenne elvergődni....

Éva0315, Melan, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  6. vicaaaaa

vicaaaaa Utánpótlás-írogató

Éva0315 kedveli ezt.
  7. vicaaaaa

vicaaaaa Utánpótlás-írogató

Szia g.n vicaaaaa id 31587906 nekem a helytár azt írja zárva nem tudok próbajátékozni, mert sehogy sem adja be köszi a segítséget szép napot

Éva0315 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Technikai problémák miatt, mostanra sikerült elindítanom a helytárt.
    Elnézéseteket kérem, a helytár megnyitotta kapuit.

Éva0315, maszilva, ulmo12 és 8 más kedveli ezt.
  9. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Sziasztok!
    A rengeteg jogosan felháborodott hozzászólást olvasva szeretném tudni, hogy erről az eventről mi a magyar modik véleménye? Tudom, hogy elsősorban a BP felé kell megfelelni, de azt is tudom, hogy ők is játékosok, értik, ismerik a játék minden csínját.
    Hiányolom a hozzászólásukat, főleg akkora felzúdulás után.
    Nekünk játékosoknak nem kellene összefogni és közösen úgy dönteni, hogy elengedjük ezt az eventet és mindaddig nem is eventezünk, amíg a BP kicsit át nem gondolja a játékot?
    Több kérdőíves dolog volt, én anno arra szavaztam, hogy havi 2-3 event legyen. Ehelyett van heti 2-3 egyszerre. Most is megkérdezték, hogy mennyire vagyunk elégedettek a játékkal és mit szeretnénk jobban. Azt hiszem a véleményeket nem igazán tették zsebre. Lehet, hogy emiatt büntetnek minket?
    Érdekes, játszani csak napi több lefagyással, újraindítással lehet, de vásárolni azt lefagyás nélkül is megállás nélkül. Jobb lenne, ha erre a katyvaszra fordítanának sokkal több figyelmet.
    Én is úgy érzem, hogy nem erőből akarják befejezni a játékot, csak simán ellehetetleníteni, hogy mindenkinek elmenjen tőle a kedve. Ha ez a terv, akkor jó úton járnak.
    237-es szinten vagyok, kb. a kezdetek óta játszom. Az utóbbi időben sok eventnél éreztem, hogy ez már nem szórakozás, hanem munka. Márpedig én szórakozni jártam ide, dolgozni a való világban kell. Ráadásul a munkáért fizetnek, itt pedig én fizetek. Ez az event egyértelműen rabszolga munka!
    A farmom felszerelése lehetővé tenné az event teljes teljesítését. Közel 100 e szupertrágyám és 70 e kacsa katám van, tehát erőből menne. De miért is? A piccolo ládák szerencsefaktora már nem vonz. Senkitől nem sajnálom a jó cuccokat, hiszen én is kaptam belőlük. De mindenki egyformán dolgozik érte, tehát nem igazságos, hogy valakinek pl. farmaranyfa lesz, másnak pedig pöttyös ernyőgomba!
    A játéknak kellene értünk lennie és nem nekünk a játékért! Nagyon gyorsan meg kellene fordulni azon a lovon!
    Elnézést mindenkitől a hosszúságért!

Szép napot, jó egészséget midenkinek és vigyázzatok magatokra.

fakunyhó, -Ilona53-, Éva0315 és 33 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Olvasom a hozzászólásokat,egy véleményen vagyunk!Ezt az eventet csinálja meg BP!:wuerg::cry:

Caccus, Éva0315, Melan és 14 más kedveli ezt.
  11. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Sziasztok!
    Kedves BP. Ha tovább szeretné hergelni a játékos állományt, szerintem a malomtermék keverési összetevőjét is változtassa meg 465-ről legalább 900-ra vagy többre. Szerintem a party pörgetési, valamint a kosár vásárlási statisztika nagyon vissza fog esni bár nem látok bele a lapjaikba. Még egy apró szösszenet, a játékkal kapcsolatos kérdőívet minek töltették ki, ha épp az ellenkezőjét csinálják? Nagyon nagy mélyrepülésbe kezdtek.

Éva0315, jucus100, Melan és 12 más kedveli ezt.
  12. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Felhővásárlási lehetőséggel akarnak kárpótolni bennünket? Újabban azért nem jár felhő az eventekhez?

13. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!
    Eddig csupán irreálisnak tűnt számomra ez az event, most már a szürreális jelzővel illetném. (Vagy inkább megalázó? Netán szimplán röhejes? Nem tudom eldönteni...)

A nem is oly rég kiküldésre került kérdőív szerint a játék készítői kíváncsiak a véleményünkre (sőt, hovatovább figyelembe is veszik) - na, hogy ezt mennyire gondolják komolyan, ebből az eventből azért világosan kiderül...

Egy lehetséges taktika az eventre nézve: csinálj a farmodon, amiben kedved leled, ezt a förmedvényt pedig hagyd figyelmen kívül. Én ezt fogom tenni.

Akik mégis belevágnak, azoknak sok sikert!

Norella404, -Ilona53-, Éva0315 és 28 más kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Wolf, köszi szépen, nagyon jó lett a gyakorló pálya.:)

Kövezzetek meg, de a kockás event és ez a kedvenc eventem. El fogom kezdeni, kérdés mennyire fog játék közben akadozni, lefagyni.
    A bal oldalt szeretném megcsinálni. Minden amit felhasználok a játékban kitermeltem magamnak, tehát nem vásárolok, viszont dirrekte erre az eventre tartalélkoltam a játékban megtermelt cuccokat. Szeretem ezt a játékot , ha nem csinálnám számomra el is vesztené már a játék jellegét, azzal együtt fel kéne magamnak tenni a kérdést, miért is vagyok még itt.
    :oops::music:
    Viszont ez nem jelenti azt, hogy nem értek veletek egyet, nagyon is meg tudok érteni mindenkit. DE volt már olyan event, amikor Kukori többször is rám írt, hogy de csináld, mert leírtam, hogy nem csinálom. Történetesen akkor kezdték el a hétvégi eventeket és nálam a hétvége a családomé volt.
    Pedig az egy sokkal megérősebb event volt, de nem csináltam, mert nem volt kedvem vele foglalkozni, amikor itt voltak a gyerekeim, unokáim és az anyukám.
    Jelen helyzetbe, most semmi nincs, nálam már csak akkor lesz ünnep, amikor végre újra egybe látom a szeretteimet. Nincs kiskertem semmi, csak a semmi és kell valami ami kikapcsol, ami kicsikét elfelejteti velem a jelen helyzetet.:sleepy:

Éva0315, nyuszi63, maszilva és 21 más kedveli ezt.
  15. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Készülgetek az eventre.

1 terület 20 órás fa fűvészkertekkel, 2 terület gyékény.

Volt 10 Picckolo-m, kinyitottam, Íme:

Előtte Kinyitva

(Kicsobbanó öröm, Fényfesztivál, Ingrid tanítványa, Végtelen kincskeresés, Kukacoskodás, Levéltánc; Élőholt kincs, Pocok légyfogó, Varázskalap; Tündér termálforrás)

Nem rossz, de a mostani eventet egyik sem támogatja belőle. (Jack az álom, Farmaranyfák elfogadhatók)

Az 5 szabad játék helyett 1 lett, el is vettek 10 szupertrágya garantált nyereményt, viszont legalább 1 körrel többet kell termelni a pótlására (1840 növény, 128 röpi).

Indulás és felszaporítás után tesztelem a kereket, remélem az nem lesz visszavéve.

Határozottan bizonytalan vagyok az elkövetkező egy hét programjában.

Üdv: Nami.

(Szerkesztés oka: Hibás link. Ne a "Forumkód" linkjét válasszátok a feltöltőoldalon.)

16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nagyon fel vagyok háborodva. Kezdés előtt le lehet venni azt a nyomorult 5 kezdő ajándékot 1-re, ez nagyon otromba eljárás, pláne, hogy az event megjelenése óta olvashatóak a negatív kommentek, a játékosok le sújtó véleménye erről az eventről. Látom, mindez senkit nem érdekel azok közül, akikre tartozna. A kérdő ív sem, mert nem ilyen eventeket akartunk. Javaslom, hogy azok a készítők, akik ki találták ezt a borzadály eventet, és a főnökök, akik el fogadták, álljanak neki, és csinálják meg fullra a 6 nap alatt a teljes eventet. Akinek nem sikerül, nem alkalmas a munkája végzésére, és ki lehet rúgni. Talán a többiek kicsit el gondolkodnának az egyre rosszabb játék minőségének a javításán. Ha nem, akkor nemsokára nem kell event sem, mert nem lesz kinek csinálni.

Éva0315, Kuzdern, maszilva és 16 más kedveli ezt.
  17. solyomhajnika

solyomhajnika Utánpótlás-írogató

Hol lehet gyakorolni?

18. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Ami a modik véleményét illeti, valószínűleg ugyanúgy háborognak, mint mindenki más, de mivel modik, nem az a dolguk, hogy ezt ide leírják, minek is, amikor leírja mindenki más, ellenben biztos vagyok benne, hogy a BP-hoz a megfelelő helyen és módon eljuttatják a játékosok véleményét, megspékelve a magukéval esetleg, mivelhogy ez viszont a dolguk. Persze, hogy a BP erre mit lép, vagy mit nem lép, az már más kérdés.

Éva0315, Kuzdern, Melan és 6 más kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Az első oldalon megtalálod, Wolf készítette ;)
    https://helytar.farmgazdak.hu
    Itt a link, de azért nem árt, ha elolvasod, amit írt. Megjelenik az összes eddig ismert helyszín, alatta 3 kis ikon, ha gyakorolni szeretnél akkor katt az emberfejre, azon belül pedig a könnyűt. ;)

Éva0315, -Fülemüle-70, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  20. solyomhajnika

solyomhajnika Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. Kipróbálom :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.