Visszajelzés A nagy hajsza (9.) - 2022. március - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.3.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Most, hogy jobban átnéztem az ismertetőt és a hozzászólásokat rájöttem, hogy a 2 piccoló kell a bal oldalon. Ezt viszont csak befektetéssel tudom megszerezni ha nem lesz kedves a kerék. Próbaképpen már benéztem gazdagabb lettem sárga ólakkal de terménybónuszt nem is láttam. Majd talán holnap. Ma úgyis csak a felszaporítás lesz, mivel át kell mennünk Budára az orvoshoz. Tőlünk az legalább 2 óra forgalomtól függően, meg a vizsgálat ideje. Ez fontosabb úgyhogy jó ha éjszakára be tudom ültetni a területet. Megint potyára mennek a felhősorok. Nekem 330 korom jött a hortenziákból

Utoljára szerkesztett: 24.3.22
    fakír1020, Gio, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  2. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Ez azért kemény, 2 területnyi 20 órás fa 107 kormot adott akkor mennyit fog adni a 6 órás eventes gaz? fel kell kötni rendesen. Nem leszünk elkényeztetve.

3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A 3.-ik területen mi volt ?

ulmo12, Gio, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Próbaképpen pörgetem 1-et és sikerült 1 db 100% bónuszo_O
    Sajnos ezt jó jelnek vettem és elpörgetem +210-et .. -semmi csak a használhatatlan főnyeremények kb 10-15 :wuerg:
    Alapvetően hétvégére végig van programom, és igazából nem szívesen dobnék rá semmi pluszt mert várhatóan nem jönne vissza.:oops:
    Ennyi meg nem elég szinte semmire:cry:
    Szóval a felhőt se érzem kihagyhatatlanak ezért ezt az eventet elengedtem .;)
    Jó játékot.:)

Melan, jutka190226, fakír1020 és 9 más kedveli ezt.
  5. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

176 Krizantém 1*1-es területen 176 korom.15 Pettyesfűzből 2 darab jött, 22 db 20 órás fából 3 db.:wuerg: Nagyítókat nem néztem, azt nem gyűjtöm.

Utoljára szerkesztett: 24.3.22
    jutka190226, Gio, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  6. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    2 terület hortenzia,1 terület fa ,3-3 panni minden területen :435 korom és 47 nagyító.

jutka190226, Gio, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  7. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  8. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Két terület hortenzia, 1 terület 20 órás fák, 245 korom, és 56 db nagyító. 4 db pannim van. E nem valami sok :( :(

jutka190226, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nálam a farmon és a tölgyesbe amarant volt ültetve, 22 pannival adta 100%-ban a kormot, plusz még a szántón is jött a fákból, így 502 korommal kezdek.
    A szántón 5 fűvészkertben 20 órás fák a többi területen 23-21 órás fák összesen szintén 22 pannival 116 nagyítót kaptam.
    Faaratóval szedtem ugyan le, de későn raktam ki tegnap, így majd reggel aratom újra, s ezzel szerintem a nagyító készletem elég is lesz.
    Több PP használtam, mint terveztem, de lett 3 db 100% terménybónusz és 2 db +1, a gyémánt rekeszbe 200%-os terménybónusz, az egyik arany rekeszbe növénybeviteli bónusz van.
    Bele kell húzzak a gaztermelésbe, a felröpi meg majd meglesz holnap és a hétvégén.:oops:
    Látom az új pálya is benne van a kezdő hármasban, így legalább hétfőig nem is fogok játszani.:)
    Bármennyire is szeretem a tárgykeresős játékot, ezuttal csak addig játszok, ameddig a takaróm ér, kicsit túllőttek a célon :wuerg:

Melan, maszilva, Fuhur és 17 más kedveli ezt.
  10. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Nem az a dísz., hanem előtte a piros fehér gömb

jutka190226, Gio, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  11. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia szerintem mézeskalács,a dísz a váza elött gömb

jutka190226, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Melan, jutka190226, Gio és 10 más kedveli ezt.
  14. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Mókuska változott a felhő. Nem próbálod meg mégis?
    Én kb 60 pöriből és 80 PP-ből kaptam 2 db 100% bónuszt. Ez is valami. Ha nem elég, van sajátom is.

jutka190226, Gio, fakír1020 és 4 más kedveli ezt.
  15. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

2 terület hortenzia, tölgyesben mamutok 415 korom, 49 nagyító!...
    Fortuna sem akar segíteni, mert semmi bónuszt nem adott!!:wuerg:

jutka190226, Gio, fakír1020 és 2 más kedveli ezt.
  16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Sokkal szebben hangzik ::))
    A Helpben kérdezték, ott olvastam a választ.

jutka190226, Gio, fakír1020 és 5 más kedveli ezt.
  17. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Hát hozzám ma nem kegyes az élet (sem), bő másfél terület hortenzia, fél terület rövid, meg a tölgyesben mammutok, pár fa a széleken, és már teljes üzemmel megy a növény, és így van most 263 korom. Hát ehhez nem kell kéményseprő, eltakarítom magam is :eek:

Melan, inanna11, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  18. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Köszi de nem.:)
    Van elég feladatom a gazdakörökkel ,elvagyok:)
    Az az igazság hogy engem nyomaszt ez a minijáték :cry:a páromnak +elég sok lett a munkája jelenleg nem terhelném vele.:)
    Nyilván ha 1pörgetés után megálltam volna minden más lenne:music: de most már nem erőltetném jó ez így :)
    Sajnos 200 pörgetés kidobása a semmire :oops:az túl sok hogy még utána vágjak 4-5000 szupertrágyát is :music:
    Vannak távlati céljaim nem fér bele...:music:
    Inkább gyűjtögetek szorgalmasan hogy pótoljam ezt.:)

jutka190226, fakír1020, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  19. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Rá se ránts. Én is mindig sokkal kevesebb röpit kapok ugyan arra a növényre mint mások. Már nem is irigykedek mikor olvasom :)

jutka190226, fakír1020, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  20. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Ahh, annyit nekem sem ér, hogy irigykedjek ;)
    Ez csak tényközlés, az event majd megy valahogy. Fontosabb, hogy a VV jobban alakuljon, ez nem az én napom, bár ez nem is tartozik ide...
    Remélem holnap kisüt a nap, mindenhol...

Amira09, jutka190226, fakír1020 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.