Visszajelzés A nagy hajsza (9.) - 2022. március - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.3.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma meg lesz a felhő...:music: Csábít a piccoló de utálom ezt a minijátékot;) Egyenlőre komfortba ültetek tovább...8)

fakír1020, jutka190226, soresne és 3 más kedveli ezt.
  2. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Én úgy döntöttem, h a felhőig kicsit megnyomom, mert most nagyon sok időm kiesett és esik még. Kicsit használok a felgyülemlett szupiból és 1 aranyrekeszes növénybónuszt (van, hogy elengedem az eventet inkább, most sok extrám összegyűlt). Pörgettem, az 5.-ből kijött egy 24 órás 100%-os bónusz.
    Egyetlen egyszer vittem eddig végig a 90 játékot, rávitt a kíváncsiság, jó volt meg minden, de egyáltalán nem érdekel a továbbiakban. Hova, minek a rohanás, mikor van sétatempó is? :D :D :D
    Ha a tarajos sül érdekel, adok neked szívesen amennyiben írsz (3 db-om lesz nemsokára, 1-et már elígértem, de 1 még mehet), ám javaslom, hogy fontold meg a következő szezon teljesítését, ugyanis bérlet nélkül is beszerezhető ott 1 db. --> helytelenül írtam, ugyanis fejből csináltam, nem néztem meg mégegyszer. Kakapót kapunk fixen és a tarajos sül talányos tenyészete lesz sokszor ismételhető

Napsugaras napot, jó játékot kívánok mindannyiótoknak! :)

Utoljára szerkesztett: 26.3.22
    Amira09, -kaktuszable-, fakír1020 és 6 más kedveli ezt.
  3. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

olvastam a szezont mindig végig tudom csinálni. Igaz csak azt a sort viszem végig. Kakapó ott meg lesz. Köszönöm az ajánlatod. Ezt is még csinálom amíg az event tart, ahogy tudok haladok és a kövi heti melóim engedik.o_O:sleepy:

4. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    A felhő megvan, a Van még kb.12 ezer növényem. Utána befejeztem :( :(

Puszpang, Amira09, erzsike511 és 7 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Uff meg van a felhő;)
    Még termelek némi gazt aztán elég volt;)
    Meló közbe legyen időd piacra menni;) A kis csomagos ajánlatokat felcsipegetik a nagyok közül;)

6. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Segítsetek, kérlek, hol találom a jegygyűrűt a lakásban?
    Megnéztem Wolf képeit is, de nem ismerem fel...

Megtaláltam, köszi, a polcon van, kis ékszerdobozban :)

Utoljára szerkesztett: 26.3.22
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Így állok jelenleg. A malomban a kettes sorszám az enyém. :D ;)

8. -Holdfeny-.

Hát nem kapkodod el;) De idő van még:music:

9. zsani_apja

Szia!

Nem is tervezetem, de átgondoltam és a felhőig megpróbálok eljutni majd. sajna pörgetésem nincs, az akcióról lemaradtam. Azért addig csak eljutok.

10. -Holdfeny-.

Idő van még bőven;) Mármint az eventből... reméljük neked is lesz;)
    Én most a 90. játékot próbálom elérni... a lelkesedés kicsi... de ma még nem adtam fel;)

jutka190226, Sárika555, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  11. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Ilyen is megesik: 10 szabad pörgetésből bejött +1 termés a növényekre, 6 órára. Egy kis segítség az event nem kicsi növényigényéhez.

jutka190226, Amira09, szida57 és 5 más kedveli ezt.
  12. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

Sziasztok
    Növényeket ültetgetem ígyaz csak 9 játokot játszottam le, kitettem a csatni mellé1 100% növénybónuszt és egy 100% os bonuszt ki pörgettem szeretném a felhőt megszerezni .Idő még van remélem sikerül .

jutka190226, Amira09, Ms.AbyZu és 4 más kedveli ezt.
  13. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

85 malomtermék bekeverve ( nullaperceztem egy kicsit ) növény van még , 38 ezret termeltem,
    most elkezdek játszani, a baloldalt szeretném végigvinni!
    mindenkinek szép hétvégét, és sikeres játékot!:inlove:

14. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. 91 lejátszott játéknál tartok. 7000 növényem van még, nullázni már nem akarok, felröpi ahogy jön úgy játszom le a maradék játékokat. 95-105 most az elért pontszám, nem töröm össze magam , hogy több legyen.

15. zsani_apja

Van itt még mit keresnem, kukori! :D Téged sem talállak, mit akarok én a szobákban addig. :D

16. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Javítok: Ha a tarajos sül érdekel, adok neked szívesen amennyiben írsz (3 db-om lesz nemsokára, 1-et már elígértem, de 1 még mehet), ám javaslom, hogy fontold meg a következő szezon teljesítését, ugyanis bérlet nélkül is beszerezhető ott 1 db. --> helytelenül írtam, ugyanis fejből csináltam, nem néztem meg mégegyszer. Kakapót kapunk fixen és a tarajos sül talányos tenyészete lesz sokszor ismételhető

Ettől függetlenül tartom az ajánlatom, ha majd úgy gondolod. :)

17. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!:inlove:

Dupla győzelem, első, hogy meg van a felhő,:music: második, hogy meg van az amaránt... végre!!!:D:music:
    Mivel a pörikre semmi bónusz nem jött,:mad:..... a csatnit lecseréltem 200% termésbónuszra és mellé beraktam 100% is és most van 12ezer növényem, így ma röpi vadászat van!;) 23 detektíveszköz kell a baloldalhoz és végeztem!:p A jobboldal annyi-amennyi!;)
    Holnap bográcsozó event lesz!!!:D
    Szép hétvégét mindenkinek!!!:inlove:

18. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    Lesz ez még jobb is. :) :)

19. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    A bal oldal 55 játék.
    A jobb oldal 56.Még van 104xD

2x2 party pörgetésből 2db terménybónuszom lett.
    Persze amikor vettem 200-at akkor csak 1 lett:wuerg:
    A felhő beüzemelve.:)

20. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Felhő megszerezve ,de csak holnap reggel indítom a bónusz miatt. 53/62 a jelenlegi állás. Még csinálgatom. Végül is mind a 3 farmon a felhő kipipálva, kettőn a baloldal is befejezve. Mind a három farmon egy 200%os bónuszt használtam fel , most, hogy lejártak, én már visszarendeztem az erdei tisztást, és csak a főfarmon eventezek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.