Visszajelzés A nagy hajsza - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 14.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Nem tudlak követni... akik nem olvassák a fórumot, azokat nem fogja megkavarni, mert nem olvassák a fórumot. Akik olvassák a fórumot, azokat nem fogja megkavarni, mert tudják miről van szó, hiszen olvassák a fórumot...

Nem mellesleg; fura volt olvasni (2.hsz.), hogy nem kell bontani a farmot... 67900 eventnövény kell, az (a felszaporítást elhanyagolva) 22634 db 1x1-es terület aratásával van meg. 13 napig tart az event, az naponta 1742 terület. Napi öt aratással számolva (trágyázás nélkül, ha egyet sem hagysz ki) 349 terület szükséges. Kíváncsi vagyok, hányan vannak, akiknek bontás nélkül van ennyi területük, és két hétig ennyi idejük. Nekem 234 van kint alapból, az eventek 95%-át teljesítem bontás nélkül. Annyival ennek a 3/4-éig sem jutnék el. Ennyit erről.
    Nincs bajom az eventtel, meg a bontással, csak félrevezető a "biztatás"...

ulmo12, Varázslat6869, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerinted azzal nem lesz gond hogy valaki olvassa a fórumot, de nem tudja már követni ezt a rácsozást? Ez már túl van szerintem bonyolítva. Ennyire nem bonyolult ez az event. Mindig az egyszerűt keressük és ne a bonyolultat. :)

ulmo12, inanna11, Gio és 4 más kedveli ezt.
  3. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Minimaci!

A félrevezető az, amit Te magyarázol bele a Kolléga szavaiba :) Kérlek, olvasd el alaposan, hogy mit írt!

Beko arról beszélt, hogy mivel 2 hetes az event, így nem kell újabb és újabb eventek miatt átrendezgetni a farmot, 2 hétig lehet ezt az eventnövényt ültetni, 2 hétig ugyanabból jön az event felröpije is. Kiszámítható az ültetések mennyisége, a felröpik néhány aratás után tervezhetőek stb. Nem arról beszélt, hogy ehhez az eventhez ne kellene farmot bontani.

ulmo12, -kaktuszable-, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  4. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Hogy neked mekkora türelmed van... tanítani kellene !

inanna11, Gio, -ágianyu33- és 6 más kedveli ezt.
  5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ennyire nem bonyolult a dolog. Nagyon rövid idő alatt meg lehet tanulni.
    A négyzetháló csak bonyolítaná. Jó lesz ez, meglátod.
    Ha valaki kisfarmon kipróbálja az ajándék malomtermékekkel a 3 helyszínt, bátran hozza ide a képeket. Arról már lehet beszélgetni. Ne álljatok neki azonnal nagyfarmokon a kezdő 3-nak. Megéri egy kicsit memorizálni a képeket, hogy az időbónuszt is be tudjátok zsebelni.

Amíg nem hozták a központban azt a döntést, hogy moderátor nem teheti ki a képeket, addig már Tamás csinált beszámozott képet. Végül nem tehettük ki.
    Ez a számozás tűnik a legjobb ötletnek. Azért hangsúlyoztam a csevegő elején, hogy használjátok a gyikban lévő sorszámokat, hiszen én már begépeltem a 180 tárgy nevét.

Beszélgessetek először, keresgéljetek, írjátok le, hogy hol van a vödör a pajtában (egyik kedvencem volt a háromszögvonalzó és a hagyma után xD) és amikor már majdnem minden szóba került, hozzon valaki egy számozott képet.

Nem verseny, hogy ki tudja előbb idetenni a bejelölgetett képet, hanem dolgozzatok közösen. Van rá idő bőven.

Ha kell segítség, jövök én is, bár úgy gondolom, hogy egyik tárgy sem fog nehézséget okozni nektek.

Bízom benne, hogy ti is szórakoztatónak találjátok majd ezt a játékot. És abban is bízom, hogy nem fogjátok megunni, vagy tehernek érezni, ha sokat kell megcsinálni belőle.

6. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

5000 Tp x szint ? :eek::D Ez nem elírás? :D .
    Nekem 670.000 Tp jönne a konyhára a felhőből.
    Legalább 5h növény van, én napi egaz aratással számolok.
    1 nap:1764*3= 5292 egaz
    7 nap:7*5292= 37044 egaz
    Kb 9 nap alatt letermelhető az egaz, + 2-es csatnival, ez rövidül ha terménybónuszokat tudunk pörgetni.

Felrepi meg 5 területről jön, reméljük azzal se lesz gond

ulmo12, inanna11, jolanda1948 és 7 más kedveli ezt.
  7. BackOffice

Szia!
    Nem elírás.
    220 szintű tesztfarmon ezt mutatja a "bubi".

ulmo12, inanna11, Gio és 6 más kedveli ezt.
  8. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Elolvastam. Maradjunk annyiban, hogy ha arról beszélt, akkor nem egyértelműen, mert - látod - így is meg úgy is lehet érteni. Mivel Te állsz hozzá közelebb, nyilván egyeztettetek, és inkább úgy gondolta, ahogy Te értelmezed. Ez esetben elnézését kérem mindazoknak, akik számára az én hozzászólásom volt félrevezető; és külön bocsánatát kérem a Kollégának, nem szándékos volt a félremagyarázás, ha az volt.
    További jó ötletelést - a számításom azért ad némi támpontot.

Ribiszke, ulmo12 és genka53 kedveli ezt.
  9. kukori80

Szia Beko. :) Hősiesen bevallom hogy most még nem tudom hova tenni a sorszámozást. Megnéztem hogy a vödör a 17. sorszám alatt van, de ez semmit nem mond nekem.:) Lehet hogy holnap már kitisztul az agyam ha látom a feladatot, de most szürke köd van. :D

marcsi152, genka53 és Kukackukac kedveli ezt.
  10. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Ez is járható út, csak a kép beillesztésénél url címet kér a gép, márpedig a paint nem ad ilyet

genka53 kedveli ezt.
  11. erika260665

erika260665 Törekvő

Ne haragudj de nem tudtam az irásodat szó nélkül hagyni.
    Sokan olvastuk és szerintem sokan tul is léptünk rajta.
    Én nem érzem azt hogy megjegyzést kellene erre tenni inkább görgess tovább.

boróka541 kedveli ezt.
  12. BackOffice

xDxD
    Úgy értem, hogy ha valaki megcsinálja a számozott képet, akkor a vödör mellé írja a 17 számot és nem kell újra legépelnie az egész listát. Csupán ennyit jelent.
    Igazad van, holnap minden tiszta lesz.

ildiko44, Szépségem, Gio és 5 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Először a képet le kell menteni a gépedre és amikor feltöltöd, akkor már lesz.

Gio, alpha58 és genka53 kedveli ezt.
  14. moonubul

Én nagyon amatőr vagyok ehhez, de a lementett kép png kiterjesztésű (a.png), url sehol.

ildiko44 kedveli ezt.
  15. BackOffice

Szia!
    Köszönöm a jelzésedet, hogy amit írtam, esetleg félreérthető lehet.
    Kollégámmal nem egyeztettünk erről, mégis pontosan úgy értette az írásomat, ahogy azt én gondoltam.
    Természetesen nem úgy értettem, hogy ehhez az eventhez nem kellene átrendezni a farmot. Hanem úgy, hogy két héten belül nem kell másik eventhez, másféle felröppenőhöz, másik eventnövényhez hozzászoknunk.

Gio, Minimaci, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Jaaa, értem. :) Valahogy egyszerűbben gondoltam megcsinálni, lehet hogy ez se lesz jó mindenkinek, de arra gondoltam hogy bekeretezve bemásolni a 10 tárggyal a képet és aláírni a 10 tárgy nevét sorszám nélkül. Szerinted ez jó?
    A Kepkezelő.com oldalra ha felmész, ott ki kell választani a fájlt, az bevisz a gépedbe a képekhez, ott kiválasztod a képet amit fel akarsz tölteni. Alatta kiválaszthatod hogy publikus vagy nem. Utána alatta, hogy képfeltöltés indítása és ha kész, akkor a legfelső linket másolod be.

ildiko44 kedveli ezt.
  17. BackOffice

Értem már, hogy te hogy képzeled. (homlokra csapó barifej)
    Tehát:
    Mindenki másféle variációban kapja meg a 10 megkeresendő tárgyat.
    Nem lesz egyforma a te első pályád és az enyém.
    Ezért gondoltam úgy, hogy egy képen kellene megmutatni mind a 60 tárgyat, és azt átnézni párszor, hogy amikor eléd kerül a kép, azt a 10-et gyorsan le tudd kattogni.

ildiko44, Gio és kukori80 kedveli ezt.
  18. ejelaci

ejelaci Aktív író

Hiányzik az event leírásából a minijátékban a bónuszpontok megszerzéséhez rendelkezésre álló idő. Illetve pontosabban az lenne a kérdésem, hogy hány mp alatt telik le a teljes időkeret?
    Ez fix idő, vagy játékonként változó? Illetve a részidők azonosak, azaz egyforma tempóban fogy a zöld csík, vagy gyorsulva?

Gio, nyuszika215 és dagi18 kedveli ezt.
  19. kukori80

Na puff neki, értem és köszönjük. :) Azon még el kell gondolkodnom, hogy tudom egy képre feltenni a 60 tárgyat. Valaki majd biztos segít itt a fórumon, addig nem rakok fel ide semmit.

marcsi152 és ildiko44 kedveli ezt.
  20. moonubul

Köszönöm a segítőkészségedet, e sajnos nem megy. Általános hibát ír ki, akármilyen képpel próbálkozom. (az eredeti gyári képpel is - pl. vizililiom)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.