Visszajelzés A nagy hajsza - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 14, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Egész nap ráérek :)

Sali~*.* likes this.
  2. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Akkor hajrá! :)

Sali~*.* and Swordfish like this.
  3. bond

bond Junior szaki

nem találtam fórumot a ma megjelent gazdakörre, de nagyon sok jó ajándék, s nem utolsó sorban a 1,5 szint lépés volt a jutalom,
    mellyel átléptem a bűvös 200. szintet. még a szintnövelőt sem kellett megvennem.(pedig nagyon gondolkodtam)
    De ugyanez érvényes a nagy hajszás eventre is.
    két olyan esemény, mely számomra nagyon előnyös volt.
    Mindenkinek hasonló jó élményeket kívánok.

4. penget

penget Fórum-zöldfülű

Köszönöm, nekem is sikerült.

5. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Sikerült bahán elérnem a 400. szintet. A felhőhőz már csak 2 játék kell, ami a reggeli hosszuérésú aratása után meg is lesz

6. mebajah

mebajah Fórum császára

Gratulálok, már a Tied is díszíti.

7. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

Gratulálok a szintlépésedhez, ez valóban szép eredmény sok munka van mögötte. További sikeres játékot kívánok.

bindi5454, Gio and Sali~*.* like this.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép munka!!!

9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

"Megtalálni az 10 említett tárgyakat."

Ahányszor elindítom a minijátékot, annyiszor látom ezt a feliratot. Már 85x láttam, és nem hiszem el, hogy az event kezdete óta eltelt idő alatt nem lehetett volna javítani, ha valaki rászánja magát.

bindi5454 and drunyi like this.
  10. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Ez az event is szuper,lassan a végére érek!xD

11. bond

bond Junior szaki

Köszönöm
    :) Neked is legyen jó játékod.

12. bond

bond Junior szaki

köszönöm, kitettem

13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Már én is unom. Segítsééég!!! :D Gratulálok. :) Ügyes vagy, mint mindig. :) Nekem még kell kapálni érte.. :D

14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A feliratokat a központban készítik, egy futó event ablakában a szöveg javítása nem egyszerű folyamat.

Kérlek, nézd el ezt emiatt, úgysem tart örökké! :)

15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Na még 3 keresés és meglesz a felhőm, nem hittem volna! Keresgélek majd tovább, míg tart az event, ami még sikerül, annak örülök.

16. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, :):) fogadd gratulációmat a 200. szinthez ! :):) Remélem lassan én is bejutok a klubba. :music::music::music:
    Nagyon igyekszem ám. o_Oo_O

17. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Nekem még kell kapálni érte.
    pedig nem is Ninett kérte.
    de sokat küzdött érte,
    végül mégis csak megérte. :D

Lazíts, nyugodtan megleszel. Nekem sem fekszik ez a keresgélés, talán háromszor lett 71 pontom, többször 66, de leginkább 63. Nem szólva az elejéről, amikor zsinórban 55-öket csináltam. De így is meg lesz a felhő és a póni. Időnk, mint a tenger.

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jó kis rímfaragó vagy te is. :) Igen, van még idő... Remélem megleszek vele. De miért nincs még kb 2 event?? Ez így olyan uncsi. xD
    Most itt van a teliholdas is, a TOP is. Jaaaaaj... Mondom kellene még vagy 2 event...:p

Last edited: Nov 23, 2018
  19. bond

bond Junior szaki

Szia, köszönöm, drukkolok Neked. Most jó kis tp gyűjtögető eventek vannak - voltak. hoppá ! egy a piacunk...

Ribiszke, bindi5454 and Fenyvesi1010 like this.
  20. Bence140602

Bence140602 Aktív író

Nekem nagyon bejön, kedvelem. Közben a másik szobában neki láttam megkötni egy mellényt egy 9 hónapos fiatalembernek és eszembe sem jutott, hogy ránézzek a számítógépre és most vettem észre hogy telihold is van... Lehet ide hozom a kötni valómat ...és akkor csak összekötöm a kettőt !!:inlove:

Thread Status:
Not open for further replies.