Visszajelzés A nagy hajsza - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 14, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Amikor kiválasztod a képet, alul van a gépedben hogy Megnyitás, arra kell kattintani. Csak akkor tölti be a képet.

genka53 likes this.
  2. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves kukori80!

Valaki belép, elindít egy játékot, azzal megvan egy helyszín. A 3 helyszín mindenkinél ugyanaz! Azokon már rajta van mind a 60-60 tárgy! :)

Megvan a kép az első helyszínről. Végigmegyek az ismertető táblázatán és elkezdem a Paintben megnyitott képen egyszerűen ,,ceruzával" odaírni, hogy ez az 1-es, ez a 2-es, ez a 3-as...Olyan izgi lesz ez! :)

Kolleginát azért idéztem, mert hátha az ő leírása érthetőbb! :)

3. kukori80

Szia. Elhiszem hogy nektek ez már könnyű, mert már láttátok, de nekem ez még zavaros, gondolom elsőre nektek is az volt. Maradjunk annyiban hogy holnapra nálam is kitisztul minden, ha meglátom a táblázatot. :)

4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon jó a kérdésed.
    Ahhoz, hogy bármilyen időbónuszt kaphass, (elvileg) egy perc áll rendelkezésedre. A méréseim sajnos nem voltak elég magabiztosak ahhoz, hogy ezt így le merjem írni a gyikba.
    Igen, minden játéknál egyforma az idő. Magyarán, ahogy haladsz előre nem nehezedik, nem kell jobban sietned.
    Az idő egyenletesen fogy, nem gyorsul, nem lassul, amikor átlép egy bónuszhatárt az időcsíkod.
    Nagyjából ezekkel a paraméterekkel tudsz tervezni.

Ez már elég infó neked?

Hozzáteszem még a saját tapasztalatomat is.
    Ahogy egyre több és több játékot játszottam le, nagyon hamar kiigazodtam a képeken. Tényleg meg lehet szokni, meg lehet tanulni. Az első bónuszt is simán megugrottam, de a másodikba mindig belefértem. Hangsúlyozom: némi gyakorlás után.

5. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves kukori80!

Segítő szándékkal írtam, tényleg! :) Én nem játszottam még vele, nekem ugyanúgy új lesz, mint nektek holnap :) De már nagyon várom!

Tehát lesz egy pajta, egy udvar és egy konyha helyszín. Ez a 3 pálya. Mindhárom pályán (képen) lesz ez a felsorolt 60-60 db tárgy. Ezek a helyszínek mindenkinél egyformák és a tárgyak is ugyanott lesznek mindenkinél. Az egyetlen, ami különbség lesz, hogy az adott minijáték mindig csak 10 db vacak helyét kérdezi és az nem ugyanaz mindenkinél. De ha már megvan a 3 helyszín fotója, akkor simán meg lehet rajta keresni a fenti lista alapján a tárgyakat és csak odaírni mellé a képre rá, hogy melyik hanyas. Így könnyű a többieknek megtalálni! :)

6. BackOffice

Nem kell feltenni a tárgyat a képre, hiszen, amikor elindul a játék, mind a 60 tárgy mindig ott lesz. Abból kell játékonként 10-et LEszedni.
    Ezért írtam azt, hogy ha lesz már egy fullos képünk a konyháról, akkor beszámozhatja valaki, hogy hol van a vaj, a gyertya és a konyharuha.
    Mindig, minden konyhaképen mind a 60 tárgy látható. Egy játék alkalmával 10-et kell megtalálni. Amikor rákattintasz, eltűnik a képről. De a következő konyhás képen újra ott lesz minden a helyén.
    Lehet, hogy a következő konyhás fordulóban is kér olyan tárgyat, amit az előzőben. Pl lehet, hogy a vajat háromszor egymás után is kérdezi a konyhás képeken.

Azért írok ennyi szóismétlést, hogy ne a választékosságon múljon valami félreértés.

7. kukori80

Ezt értem és én meg is fogom segítség nélkül csinálni az eventet. A kérdés az volt, hogy hogy tudnánk a leghatékonyabban segíteni másoknak itt a fórumon.

Szépségem and genka53 like this.
  8. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves kukori80!

Természetesen arra válaszoltunk mi is Bekoval :) Az a leghatékonyabb, ha valaki a helyszíneken beszámozza az összes tárgyat és felrakja ide.

9. BackOffice

Szerintem első körben azzal, hogy megbeszélgetitek, hogy a jobb felső sarokban lévő izé, az micsoda, vagy úgy, hogy figyeljetek, megtaláltam az ollót a pajtában az X tárgytól balra felfelé található.
    Aztán, ha már minden apróság megvan, akkor valaki csinál egy teljes számozott képet, ahol mind a 60 tárgy mellé odakerül a tárgy száma.
    Mivel sok a 60 tárgy és némelyik elég pici, az nem lenne jó megoldás, ha Paint-tel valaki belegépelné a képbe a neveket a tárgyak közelébe. Összefolynának a szavak, esetleg a betűk kitakarnának másik tárgyat stb. Ezért lenne jó a számozás.

10. kukori80

De ezt a számozást még nem értem. Lehet hogy Ti már értitek, de én még nem értem és ezért nem tudunk erről beszélgetni csak holnap, amikor én is látom hogy miről beszéltetek. :)

Fätum, genka53 and jolanda1948 like this.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jóóó Reggelt! Ezt én sem értem. Lesz itt megint zűrzavar:music:
    De majd megvilágosodunk. :)

rencsike982, genka53 and kukori80 like this.
  12. BackOffice

Nézd!
    1. kristálypohár
    2. kanál
    3. sótartó
    upload_2018-11-14_21-34-23.png

Itt egy teli kép, ahol számok vannak a tárgyak mellett. Ilyennek képzeld el.
    Persze a játékban NEM EZ A KÉP LESZ.

13. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Én értem, azt hiszem, az ismertetőben van egy táblázat, és ott meg van számozva a 60 tárgy, és a konyha képére, a tárgy mellé nem a nevét kellene írni, mert az hosszú lehet, hanem a számát, pl. 1. azt jelenti, ott a kötény, 3. az ott a kézi habverő.

genka53, Imi*, Gio and
  14. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves CoraQueen!

Gratulálok! Ön Nyert!!! :)

Lehetne szövegesen is segíteni egymásnak a fórumon, hogy (jelzem, hogy teljesen légből kapott a példa!!) a fazék a szék mellett van a jobb alsó sarokban. Viszont mivel vizuális típus itt nagyon sok ember, hátha magán a képen bejelölve könnyebben megtalálják. Variációk egy témára :)

15. kukori80

Tudom hogy akarsz segíteni. Ha egyszerre látom a 60 besorszámozott tárgyat, akkor nem kell keresgélni, értem is amit írtál. Ehhez viszont tényleg kell valami összetartás és a végén valaki hozza a táblát, mert hogy én nem tudom hozni , az biztos. :D

16. BackOffice

Ezen én nem aggódom. ;) Olvasgatnak itt ügyes képszerkesztők.
    Ha már jó alaposan kibeszéltétek, kielemeztétek a konyhát, akkor lesz vki, aki elkezdi beszámozgatni. Ha elakad, jön és kérdez újra. Aztán, ha elkészült, hozza a képet a fórumra. És ez így lesz a másik 2 helyszínnel is.

17. kukori80

Tomának ez olyan lesz mint egy csülökpörkölt főtt krumplival. Bocsi Toma ha fogyózól. :D

18. BackOffice

Szia!
    Nem a játékban kell számozni. Ott csak kattintani kell arra a tárgyra, aminek a neve szerepel a kép alján. Akkor eltűnik a tárgy arról a képről. Ha mind a 10-et megtaláltad/lekattintottad, véget ér a mini játék. A következő képen másik helyszínnél ugyanezt kell végigcsinálni.
    Egy segédanyagot kellene csinálni a csevegőbe. Egy-egy képet helyszínenként megmutatni. Ahol a képre rászerkesztenénk a gyikban lévő lista alapján a számokat.
    A pajta képén lenne egy 1. szám az üvegpalack mellett stb

19. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

De ha az eventleírásban szereplő számozást alkalmazod, akkor mindenki ugyanazt a számot adja pl. a vödörnek!

genka53, Gio and BackOffice like this.
  20. BackOffice

Egy valaki fog számozni, az aki bevállalja, hogy elkészíti azt a képet, ami segít a többieknek. Az csak itt lesz a csevegőben, nem a játékban. De ne csak erre az egy emberre háruljon a keresgélés feladata, hanem te is hozzá tudsz járulni szavakkal, hogy "figyu, az UFO fent lóg a fán, oda tedd az udvaron a 20-as számot lécci"
    Senki másnak sehol, semmit nem kell számoznia. :)
    Az csak egy mankó lesz, hogy ne akkor szembesülj azzal, hogy hol az X nevű tárgy, amikor elindítod a mini játékot. Hanem előtte szépen átbogarászod a csevegőben lévő számozott képet a lista alapján és beazonosítod, hogy melyik a kávés és melyik a teáskanna (pl.)

Thread Status:
Not open for further replies.