Visszajelzés A nagy hajsza - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 14, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Szia! Ha már a 100-as szinten vagy, biztos felhalmoztál annyi terményt, hogy a gazdaköriben a "tenyésztők versenyét" és a "kiállítást" teljesíteni tudod és a Bölcs Tölgy felső részén található rúnába be tudod adni az eredményt. Ekkor nagyobb esélyed lesz a felröpikre. Korábban nekem is mindig gondom volt vele, mióta ezeket teljesítettem (és tervszerűen + gyakran gazdálkodok) nincs problémám a felröpikkel... ja... és kaptam a Páncél Pannit is az egyik eventben, azt is betettem az Öreg Tölgynél lévő egyik rúnába. Biztos az is számít, hogy egész jól jöttek a kormok. Persze, a tenyésztés is adott, ott is volt egy kis plusz.
    Nálam végig állatok voltak téve a bahán, kellett a trágya is és aratáskor elég jól hozták a felröpiket. A tápkeverés megy nehézkesen, de sikerült vennem is néhányat, így nem volt sok holt idő. Az aranyos láda nekem 61 FA-t hozott, most lett pónim és tengeri malacom is.
    Szerintem nagyon jó volt ez az event, nemcsak elég sok időt adtak rá, hanem a tárgykeresés is szórakoztató volt (jobb, mint a való életben :D ). Az ajándékokra sem lehet panasz. Sőt, én még szívesen csináltam volna, mondjuk tovább is, de ingyen?!? :D maradt egy csomó korom (mostanra hatszáz felett), nagyító (843db) és a növényeket is túltermeltem. Mostanra már mindenhol állatok és fák vannak, ill. terményes ól néhány és még mindig termelődik.

Last edited: Nov 27, 2018
  2. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Befejeztem!!! :D Nagyon jó volt!!! Örülök a póninak, az aranyos ládák 102 db aranyat adtak!:D:inlove::D
    Soha rosszabb eventet!;)

3. maya

maya Fórumprofi

A kezdeti nehézségek után élveztem a keresést, kész lettem reggel a jobb oldal utolsó 3 pontjával. Még csinálnám tovább de sajnos vége. 126 farmaranyat kaptam . Lehet szintfüggő ki mennyit kap.

4. kkcsászár

kkcsászár Utánpótlás-írogató

Úgy látszik engem nem szeret a rendszer vagy rossz másodpercben nyitottam: 84 farmaranyat adtak a ládák. Nem baj, ezt is köszönöm, 16 titokfára elég lesz :):):)

5. rokaro1

rokaro1 Aktív író

:inlove:Póni megvan!:inlove: 90 farmaranyam lett. Lehet, tényleg szintfüggő. Páran beírnátok? Én 121-es vagyok.

R.Daneel, Gio, Rebcsok and 1 other person like this.
  6. jerikoi53

jerikoi53 Utánpótlás-írogató

Nem szintfüggő,214.szinten 94 FA-t kaptam,a 200 alattin pedig 104 FA-t

7. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

biztos nem szintfüggő, én a 211 szintű farmomra 61 FA-t kaptam
    ahogy olvastam ,ez a legkevesebb eddig

8. rokaro1

rokaro1 Aktív író

Köszönöm a válaszokat! :)
    Jó játékot mindenkinek!

Rebcsok and Csengbong like this.
  9. vm68

vm68 Rutinos

Sikerült nekem is, pedig vert a víz . A vasárnapi 13 óra net hiba kiesés miatt nem is reménykedtem hogy meg lesz az korom mennyiség.
    Azóta rózsát termeltem, a bahamán moringa és ördögcérna fákkal. Pannit cipeltem egyik földről a másikra :D
    164-s szinten 105 aranyat kaptam
    További jó munkát mindenkinek! :)

10. -picike40-

-picike40- Haladó

Sziasztok! Én138. vagyok és 120FA - at kaptam, másik farmon 136, ott 102 FA, aa harmadik farmon 135. vagyok és ott 92FA jött. szerintem a gép dobálja szinttől függetlenül, de ez már úgyis csak hab a tortán, megvan a póni és a többi ajándékok is jók voltak. Azért nem vagyok bánatos hogy vége.

11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    El sem hiszem de vége, megcsináltam a 100 játékot!:)
    A vége fele már "nagy" volt a rutinom több 80 pontos játék is sikerült.
    Ezt kaptam a 20 db farmaranyas ládából!:inlove:
    A póniistállónak is örülök, ki is raktam.
    Gratulálok mindenkinek!:)

12. tess6308

tess6308 Haladó

Sziasztok !
    Az eventet sajnos nem fogom tudni befejezni. De nem bánom !Sok nyereményt kaptam ! A felhő meglett és átléptem a 100. szintet ! Juhhé !!!!!!xD:inlove:xD

Évekkel ezelőtt mikor elkezdtem játszani eddig akartam eljutni és utána fejezni a játékot , de most írány a 200.-dik szint !!!!!:D:D:D

Last edited: Nov 27, 2018
  13. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

99 farmarany + tengeri malac + póni + felhősor - elégedett vagyok.
    Mondjuk elég darálósra sikeredett az event, jó néhány farmmunkás kupon elhasználódott.
    Ezt a mennyiséget egérrel végig kattintgatni, hát nem tesz jót az ízületeknek.

Most egy kicsit pihenek.

14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove:
    már reggel kész voltam,csak menni kellett melóba és most érek rá írni:p:D
    nem gondoltam ,hogy sikerül fulra megcsinálni,mert soknak tűnt minden az elején:music:
    póni már legelt egyet,nagyon aranyos:inlove::inlove::inlove:
    aki kész annak gratula ,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove::inlove::inlove:

15. Apa1965

Apa1965 Fórum-zöldfülű

20 ládából 60 a minimum. Valamit elnéztél szerintem, 61 nem lehet, hárommal oszthatónak kell lenni a végeredménynek

Csocsoovb, Leho69 and Csengbong like this.
  16. monika6767

monika6767 Törekvő

Sziasztok! nagyon-nagy az örömöm, sikerüüüüüüült!:D:D:D:D:D Befejeztem! Aranyat kaptam 105-öt! Hosszú volt, de jó volt. Szintem a 148.
    A TOP-ba is beadtam, még sosem adtam be eddig! Nagyon izgulok.

Aki még küzd, annak kitartást és sok sikert!

17. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Örömöm határtalan.Nem gondoltam volna,hogy eddig eljutok.A bal oldalt befejeztem 87 FA lett.A jobb oldalon a 98-asnál végeztem.Holnap már nem lesz időm,így csillag és a vízi állatos láda most kimarad de maximálisan elégedett vagyok.
    Sok sikert mindenkinek!

18. Zobnatica

Zobnatica Utánpótlás-írogató

Elértem a 100. szintet. Sok mindent kaptam, de sajnos a felhőm sem lesz meg. Én nem tudok többször a gépnél lenni.:)

19. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Végre nekem is meglett a felhő:)Tetszett a minijáték is, de nem bánnám ha máskor nem két hétig tartana egy event.
    Aki befejezte gratula, a küzdőknek, hajrá!

20. muksika

muksika Fórumlakó

Nem fogok a végére érni, túl rövid az idő. Elérhetetlennek látszik a 20 farmaranyas láda, és a póni is. De legalább a felhő meg van. Tetszett a keresgélős játék, egy idő után a 66 pont többnyire meg volt, néha a 71 is. Jó folytatást, aki még hasonló cipőben jár, mint én.

Épp hogy elküldtem, látom én vagyok az #1000. hozzászóló. Éljen!

Thread Status:
Not open for further replies.