Visszajelzés A nagy hajsza - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 14, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

20 ládából az elméleti minimum 60 farmarany. A 61 egy "bemondott" szám jelen esetben, pontosan ekkora összeg ugyanis nem nyerhető 20 ládából!
    Ha megadod az User ID számot, holnap megnézem neked, mennyit nyertél pontosan.

Last edited: Nov 27, 2018
  2. Emőke

Emőke Utánpótlás-írogató

Az utóbbi idők leg kedvesebb eventje volt számomra, nagyon élveztem a keresgetést a kacatok között :inlove:
    Eljutottam a kitűzött célig - meg van a felhő - s egy kicsit még azon is túl :p

3. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Teljesen végig megcsináltam az eventet :) / Ilyen még nem fordult elő velem / A 20 ládából 117 FA lett. Kinyitottam a titkosakat is ,lám csodát kaptam még egy pónit :D , narancs bölény,szilfa .A keresgélőknek kitartást !

4. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

szia! 591791
    bocs, ha rosszul emlékeztem

Last edited: Nov 28, 2018
  5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

3, 6, 6, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 6, 3, 3, 3, 6, 3, 6, 6, 3, 6, 3 = 81 FA-t kaptál a ládából.

Most kíváncsiságból tesztfarmon, éles szerveren 20-as tételben bontogattam ki a ládákat. Ez a farm 241-es szinten állt a tesztelés pillanatában.
    108, 93, 99, 99, 93, 105, 93, 75, 108, 99, 99 = 11x 20 láda, és amint láthatod, ebben is volt olyan kör, amikor csak 75 FA-t adott.

6. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

köszi, ez már jobban hangzik

Rebcsok likes this.
  7. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó reggelt Farmerek!!! A bal oldal jó ideje kész van, a jobb oldalon megvan a pónika is! Még keresgélek párat, tetszik a dolog.
    Sok sikert,aki még nem érte el, amire vágyott!

Csengbong, R.Daneel and Gio like this.
  8. földbérlő

földbérlő Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Olyan kérdésem lenne,hogy a jövőben megvásárolható lesz e a Nagy hajsza felhősor?---Ugyanis úgy jártam hogy a játék vége után 20 perccel tudnám csak befejezni azt hogy a felhősor meglegyen :((

9. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Gratulálok mindenkinek aki végig vitte! A felhősorig eljutottam de sajnos a póni nem lett meg pedig nagyon szerettem volna!

10. méhike79

méhike79 Junior szaki

Nost hétfőn renggel 7 után még 1000 felröppenő hiányom volt. Most sikerült befejeznem mindkét oldalt. Kb 100 szupertrágyát és 20 szupertápot használtam el pluszban. Kiforgattam egy terménynövelőt és egy +1 eventnövény termelőt. Az aranyládikák tartalma 120 arany lett. Minden ajándéknak örültem. Jó volt a játék.
    Külön megköszönöm azoknak akik jótanácsokkal láttak el, és azoknak a segítőkész embereknek, akik küldtek kormot is. További jó játékot!

-BombadilToma- likes this.
  11. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Örömmel olvasom milyen sokan eljutottatok a póniig! Gratulálok! Nálam az egészség közbeszólt de a felhősorig eljutottam! Kicsit szomorú vagyok de majd egyszer talán meg még ilyen jó event!

Csengbong likes this.
  12. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Sziasztok!
    Még van pár percem, SOS.-ben szeretnék kormot kérni, ha tudtok. 2 hétvégére nem volt netem, nem az én hibám Köszi

13. gyugyika

gyugyika Utánpótlás-írogató

Kész lettem jó erős hajrával a végén.Izgattak az aranyak 114 lett.

14. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Nagy erőfeszítésekkel végeztem az eventtel, úgy 2 perce :))
    Mindenkinek gratulálok!!

Arany 87 :)

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

Köszönjük az önzetlen segítséget, a sok képernyőfotót a "zűrzavaros" területek és tárgyak beazonosításához.

Most is bebizonyosodott, jó együtt játszani, segíteni, támogatni a társakat!

Köszönjük a véleményeket, javaslatokat is.

Találkozunk a következő csevegőben!

zsani_apja likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.