Visszajelzés A nagy hajsza - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 14, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Holnap sorszámozok mindent amit kapok, de félek tőle hogy egy nagy katyvasz lesz belőle. Mindenesetre képben is bejelölök mindent, hogyha valaki nem érti, akkor be tudjam másolni képben is.

2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Ha van kisfarmod, indítsd el a játékot és azonnal csinálj képernyőmentést. Próbáld ki a játékot, hogy mit kell csinálni, kattints arra, amit megtaláltál stb. Próbálgasd, teszteld!
    Ha végeztél, vagy megszakítottad a játékot, vedd elő képernyőmentést és alaposan bogarászd végig a gyikban lévő lista szerint, hogy ráakadsz-e a tejes üvegre, a villára stb. Még akkor is, ha az első játékban nem is kellett ezeket a tárgyakat megkeresned. Így tudsz felkészülni a későbbi játékokra.
    Ha mind a 3 ajándék malomtermékkel játszottál a kicsi farmodon és csináltál képernyőmentéseket, akkor mind a három helyszínről rendelkezésedre áll egy-egy teljes kép, amit utána addig nézegetsz, memorizálsz, ameddig csak akarsz.

3. Janata9

Janata9 Junior szaki

Nem olvastam vissza, csak egy dolog ütötte meg a szemem:
    Miért kell a jobb oldali 91. szinten adni 45 nagyítót??? Akkor már szinte semmi segítséget nem jelent, mert vagy már nagyon gyorsan tudunk úgyis mindent, vagy anélkül is készen leszünk. Ez a maradék 9 játékhoz a max. 5-5 nagyítót jelenti. Nem itt kéne a segítség, hanem az elején, ha BP segíteni akar. (Úgy néztem, az elején csak 5 nagyítót ad, majd 10 lépésenként 5-ösével egyre többet, de minek??) A 45 nagyító beváltási értéke 1305 TP. Ez sem segítség... Pláne a közben elérhető többezres szorzókhoz képest.

LCZAnikó likes this.
  4. kukori80

Köszönöm, a kisebb farmoknak szerettem volna segíteni azzal ,hogy nekik már nem kellene végigjárniuk az utat, csak megkapják a kész útvonalat. A Bp-nek is jobb lenne megtartania az olyan játékosokat akik még hajtanak, mert egyre kevesebben vannak.
    Na akkor holnap hajrá, előre csipet-csapat. :)

Last edited: Nov 14, 2018
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Na végre, kávé lefőzve, férj kajája kész, reggeli előkészítve, mindenki alszik...leragad az én szemem is, de kicsit beleolvastam a hsz-ekbe, hogy hogy álltok... :oops: van néhány ilyen tárgykeresős játék, amivel időről időre játszom és higgyétek el, sokkal könnyebb, mint gondoljátok! Nem tervezek semmiféle számozott segédletet használni, de értem, Beko mit szeretne... a 3 kis farmon nem fogok eventezni, viszont a 3-3 ajándékba kapott lehetőséget eljátszom gyakorlásképpen és ha tudok és kell még, estefelé, az utolsó edzés után, jövök majd segíteni a keresgélésben;) illetve a tervem szerint a megtalálásban.:music: Minden bekészítve várja a holnapot. 2 jó kis event jön, mindkettőt várom. Most pedig pihi:sleepy::sleepy::sleepy: Jó éjt!

6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyon tetszik ez az event ötletes nagyon, alig várom a kezdést!
    Általában az ilyen játékok menni szoktak szóval nagyon pozitívan állok hozzá biztosan menni fog!:)
    Szeretném végigcsinálni ez a nagy célom, idő lesz rá bőven így mindent el fogok követni!;)
    Tetszenek a nyeremények is szóval van ami ösztönöz!8)
    Nagyon találó az event "neve"!:)
    A múltkori 26 ezer gaz meg se kottyant így a mostani 67 ezer se fog!:wuerg:
    Úgy látom nem ismerik Ábelt?xD Ezek szerint látni akarják még!:p

Sok sikert kívánok mindenkinek!:)

7. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Kedves Kukori légy szives tisztitsd azt a ködöt,mert álltalába a te út mutatásodat szoktam nézni a nehezebb eventeknél.Hajrá és előre is köszönöm a sok munkát

8. Csengbong

Csengbong Utánpótlás-írogató

Szia!
    A férjednek csináltál kaját,jó feleség vagy:)Én írtam 1 verset hozzá,ha Pál a neve,így szól:
    Mint férfi, ragyogsz mint az opál,
    imádlak téged,ó Pál!!

9. kukori80

Szia. Most arról beszélgetünk hogy akinek segíteni szeretnénk, annak sorszámozzuk a beadandó tárgyakat, de én még nem vagyok biztos benne hogy sorszámozni fogom. Majd holnap kiderül hogy a többiek hogy állnak hozzá és ha nem tetszik, vagy nem fogadják el, akkor valahogy változtatni fogok . Szeretném ha mindenki megtalálná a saját megoldását és nem lenne tele sírással 2 hétig a fórum.
    Na és akinek Béla a férje az mit csináljon? Erre is kérek egy frappáns megoldást. :D:D:D

Last edited: Nov 14, 2018
  10. Csengbong

Mint feleséged nem vagyok léha,
    tudod jól,szeretlek Béla!!!

11. kukori80

:D:D:D:D:D:D:D:D:D
    Ezen percek óta nevetek, köszönöm. :D

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

És akinek Károly? Hmm...:p

13. kukori80

Kérjél Te is tőle egyet, a Bélára nagyot jót írt, itt nevetek percek óta. :D

genka53, nyuszika215 and Ninett79 like this.
  14. Csengbong

Nekem te vagy a mámor
    szeretlek Károly!!!

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ne ebből a szemszögből közelítsd a nagyítót, kérlek!

Nagyító
    Felröppenhet:
    HOL? főfarmon, szédült szántón, tölgyesben
    MIBŐL?
    - állatos és terményes ólakból,
    - kisebb eséllyel tenyésztésből,
    - az eventben a jobb oldali nyereménysorból
    Használható
    : a mini játék megkönnyítéséhez.

Az event enélkül is eredményesen teljesíthető, ezért a felröppenési esélye alacsony.
    • Napi ajándékként küldhető. Napi ingyenes mennyiség felett 2 FA/db áron küldhető.
    • Varázsfa NEM adja.
    • A Gazdaboltban farmaranyért is vehető felröppenő

Mi a funkciója ennek a felröppenőnek?
    Használható: a mini játék megkönnyítéséhez.

Ha véletlenül a mini-játékban nem találunk egy tárgyat, akkor ezt a nagyítót, ami készleten van már a farmunkon, kattinthatjuk, használhatjuk. A nagyító ikonja segít a tárgy felkutatásában, jelzi számunkra, hol az adott tárgy.
    Ezzel jobb pozíciót érhetünk el a pontszámok gyűjtésében.

Alapvetően nem is biztos, hogy szükségünk lesz rá, csak halmozódik. Ha le kell adni majd egy feladatba, akkor már lesz annyi, amennyit kér a beadandó ablak.
    Ha ugyanis megvalósul az a csoportos játék, amiben a három helyszín minden tárgya megjelölhető lesz a szemfüles gazdák segítségével, akkor akár a "mankók" - vagy iskolás példát elővéve "puskák"- , haladni tud mindenki, nem lesz szükség az egyéni keresésre, nem kell használni a nagyítókat a kutatáshoz.

A felröppenő beváltási értékét a központ így szabta meg. (Az utóbbi időben a beváltási értékek nem igazán nagyok, nem ezzel gazdagodik senki sem, hanem a köztes magas nyereményekkel, a bónuszokkal, egyéb jövedékekkel.)

Ez a megközelítés is egy változat. :)

Imi*, Gio, genka53 and
  16. Ninett79

Hmmm, nem semmi vagy. :)xDxD

17. Csengbong

Bocsi,salátát termesztek ráérős vagyok:)

18. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Azért az kellemes meglepetés, hogy ha valaki kitartóan kapál, már most megszerezheti a múlt héten játékba került póniistállót... (6165 haladási pont - 94.) Odáig azért el kellene cammogni... Nekem a titokólakból nem jött össze.

19. Csengbong

Kedves kukori és Ninett, remélem 1 kis vidámságot tudtam nektek adni,ha így van én már boldog vagyok!!!!!

20. Ninett79

Ebben az a jó,hogy ez a Gábor névre is rímel. :)Sőt! Még jobban. Mert a párom Gábor. ;):)
    De lassan kikapunk,mert nem event téma. :D
    Köszönjük a vidámságot. :) Nagyon jólesett. :)

Thread Status:
Not open for further replies.