Visszajelzés A nagy lakoma csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 1.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. yerebes

yerebes Fórum-zöldfülű

Adj' Isten!

Egy elég buta kérdéssel fordulok felétek. Nemrég kezdtem a játékot és tudni szeretném hogy mikor érdemes belefogni egy adott eventbe. Elolvastam az eventismertetőt és láttam hogy Bahamarama megléte is szükséges a befejezéshez, azonban nekem ilyenem még nincs, egy darabig szerintem nem is lesz. Így megéri részt venni az eventen? Termeljek ki mindent amit csak tudok vagy hagyjam a fenébe és foglalkozzak a gazdaköri küldetésekkel hogy minél előbb megszerezzem ezeket a területeket?

Elnézést kérek ha off-topic a megjegyzésem, úgy érzem hogy ez a legjobb hely ahol feltehettem ezt a kérdést.
    Mindenkinek sikeres eventezés és jó szórakozást kívánok!

2. Szirenn

Szirenn Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Bocsi, a kérdésért mert nem pont az eventhez tartozik, csak a teliholdhoz. De itt biztosan van mindenki tudja a választ, csak én nem lelem sehol. Árnyfény körte hogyan lesz vagy terem. mi ad olyat? Nagyon köszönöm előre is a választ:)

Kuzdern és Katka54 kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Árnyfényműhely
    Műhelyben nem megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db szentjánosbogártáp, 1 db sötétlő szentjánosbogár
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 2x2
    KépNévTulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]ÁrnyfényműhelyTermény: 1 db árnyfény körte
    Érési idő: 03:30 óra
    Tapasztalatpont: 225 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    nem megépíthető2019. januárJack boltjából korlátlan számban kiváltható.
    Szükséges:
    30 Sötétlő szentjánosbogár,
    900 Süvöl-tök,
    700 Alkonyi árnyvirág,
    600 Denevérvirág,
    500 Izzó gomba
    - Ólválogatásban szerepelt.

GA-BI-O-Farm, genka53, -happy58- és 4 más kedveli ezt.
  4. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Hol találom a kisértet járta kúriát? nem tudom kitenni a tortácskát. Köszi előre is. Rossz a kérdésem.
    A kúria megvan, csak ott nincs a tortácska, a kitevő lehetőségek között. A többi területnél megvan, csak áthúzva. ID 9805208

magdi06 kedveli ezt.
  5. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Jack boltjában tudod kiváltani, kell hozzá 900 süvöl-tök, 700 alkonyvirág, 30 sötétlő szentjánosbogár, 500 izzó gomba, 600 denevérvirág

GA-BI-O-Farm, -happy58-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  6. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! Mivel a bahán is kell eventnövényt termelni, nem fogod tudni megcsinálni. Ha esetleg a tölgynél kitudod váltani akkor igen.

-happy58-, Kuzdern és yerebes kedveli ezt.
  7. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nemrég kezdtem én is, még az első 10 magok érnek, 72 felröpi jött, majd alakul.... :p:)

Gio, kovacstne, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  8. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

A helyedben én az utóbbit választanám. Ez az event "kicsit" összetett még akkor is, ha minden területed megvan.

Ribiszke, -happy58-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  9. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Kezdesnel 79 felropit kaptam az izzo peneszkere , most arattam az alkonyi arnyviragot 75 felropi jott ;)
    Maradok a hosszu eresu novenyeknel azt hiszem de lehet cserelgetni fogom :)
    Jo eventezest es sok sikert mindenkinek :)

maszilva, Ribiszke, -happy58- és 9 más kedveli ezt.
  10. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szia! Szép estét neked:)

Jöttem tájékozódni kicsit..., és örömmel tapasztalom, tényleg nem kell kiváltanom soha semmiféle altatót, elég egy ilyen matek levezetés nekem :DDD (nem bántás, imádom)
    Köszi az összefoglalót is, enélkül kb. vakon csinálnám az eventet:).

Örök hálám:)
    Persze kutakodok tovább, hátha valamit nem értek

Ribiszke, GA-BI-O-Farm, -happy58- és 8 más kedveli ezt.
  11. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok. Kitettem, mind a három kitehetőt, most elkezdem a gyűjtögetést. Holnap megpróbálok belehúzni, hétvégén nem leszek sokat a farm közelében.

-happy58-, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  12. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szia!:)

Szerintem csak a leírása túlbonyolított (a bonyolultsággal foglalkozzál, ne a teljesíthetőséggel).
    Egyébkén egy húzós, de egyszerű eventnek tünik, meg is csinálom...:DDDD

Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Elkezdtem beadogatni. Mondjuk úgy, hogy éhenpusztulás az asztal mellett. Azok a fekete lovagi sisakok a rengeteg üres pléhtányér mellett! Fájdolni a tányért vagy a sisakot vagy mit tudom én mit. Ez még annál is rosszabb, pedig abban a szülinapiban a fájdoláson kívül nem volt semmi jó.
    Ronda és hánytató a teríték, valamint a tálalás. Beteges. A grafikusok is mehetnek lipótfalvára.

missuzy_53, Kuzdern, tandem6 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem is a Bahára engedte kirakni

Kuzdern kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

És miért tetted ki?

furmint111 és Hagymácska55 kedveli ezt.
  16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok . Hát szomorún vetten tudomásul, hogy se a paradicsomséta se a kókuszszelet nem rakható ki a kúriára:oops:Hát ezt elégé bebambultam mert mintha úgy láttam volna hogy rakhatok oda is..:wuerg:Hát így már nem is annyira érdekes a történet mert hely az eddig se volt sehol...:oops:Ugye nem lehet csak röpivel foglalkozni o_Omert ez a két dekor nekem már felesleges:oops:

furmint111 és Kuzdern kedveli ezt.
  17. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Na azért a kókuszos cucc nem olyan rossz, a leves a szemekkel na az már valami.xD

furmint111 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem lesz nyitva a teliholdas topik egy hónapig ? :inlove::cry::p

Kuzdern kedveli ezt.
  19. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Ellentétben az előttem szólókkal én úgy gondolom, hogy - bár kiváltott Bahama nélkül nem tudod maradéktalanul teljesíteni az eventet (egy friss farmmal szerintem még azzal sem) - belekezdeni mindenképp érdemes. A feladat farmos és a teliholdas részét a bahástól függetlenül is tudod csinálni. Ilyenkor nem azt célszerű szem előtt tartani, hogy a végére érsz-e vagy sem, hanem hogy mit nyerhetsz/veszíthetsz azzal ha belekezdesz, illetve azzal, ha nem. Most nem kell nagy áldozatokat hozni, pl. milliós CSP értékű pajtacuccokat beadni. Az a 480 vérpáfrány simán letermelhető akár egy fél nap alatt. Az sem utolsó szempont, hogy az eventnövény TP értéke még a 169. szinttől elérhető, 22 órás jutáét is meghaladja. A farmos szintlépésekkel szerzett csillagok pedig hozzájárulhatnak a Baha mielőbbi kiváltásához.

A Fejlődési taktika topikban számos hasznos tippet, módszert, tanácsot olvashatsz, amik segítségedre lehetnek a játékban.

furmint111, GA-BI-O-Farm, Ribiszke és 9 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

13 db Vértölgy : 2 db felröpi

35 db Borzongató fűz : 7 db felröpi

3 db Szarkofágfa : 1 db felröpi

furmint111 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.