Visszajelzés A nagy lakoma - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 30.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

2024 októberében is elérkezik a Nagy lakoma ideje!

A nagy lakoma

Az event kezdete várhatóan: 2024 október 31. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. november 06. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: növénytermesztős, felröppenős, malomban keverős
    Eventnövények: Zöld csiliszósz, Sárga csiliszósz, Lila csiliszósz
    Az event felröppenője: Pohár tej
    Malomtermékek: Zöld csiliszósz (1 db), Zöld csiliszósz (10 db), Sárga csiliszósz (1 db), Sárga csiliszósz (10 db), Lila csiliszósz (1 db), Lila csiliszósz (10 db)

Különleges kellékek: Evőkanál, Üres üveg, Zöld csili, Sárga csili, Lila csili
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    A szigeti feladatokhoz: a Baha elérése, kiváltása a Bölcs tölgyről
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event az Erdei tisztáson, Bahamarama ültetvényen és a Teliholdas főfarmon zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint az Erdei tisztáson, Bahamarama ültetvényen és a Teliholdas főfarmon megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője
    >> ITT << olvasható.

kmandy, Kuzdern, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

Swartsch, -ágianyu33- és .dina1. kedveli ezt.
  3. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Sziasztok!

Hát nem tudom. Azt értem hogy nem lehet minden event tele fullos nyereményekkel, de 3 területen kínlódni, napi 1,5 millióért (mikor milliárdok kellenek már az én szintemen) és egy horrorparadicsomtápért...hát vicces :D

bindi5454, Neni60, eviii_mee és 8 más kedveli ezt.
  4. SnéDóri

SnéDóri Fórum veteránja

Én nem is gondolkodom. Megy a lecsóba. Bontani kellene a tisztást, rengeteg extra. Felejtős felhő.

bindi5454, Neni60, Matold és 16 más kedveli ezt.
  5. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Erdei tisztás bontása ezért a felhőért? Ennél nagyságrendekkel jobbért sem biztos, hogy csinálnám. Most először gondolkodás nélkül kihagyom. A baj az, hogy ott fenn is gondolkodás nélkül hányják ide az eventeket. Sok sikert mindenkinek, aki csinálja!

benedekbobe63, bindi5454, Neni60 és 15 más kedveli ezt.
  6. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Nagyon sok a növény ! Nagyon sok exrát igényelne!

bindi5454, daszi, Matold és még 1 ember kedveli ezt.
  7. tyutyika2005

tyutyika2005 Utánpótlás-írogató

Szia! Én sem szeretném a mamutokat áthelyezni. Már megszokták a helyüket ahogy a vadaskertek is. Mondjuk a kicsiken lehet, hogy csinálom ott minden jutalom hasznos, de nekem már nem annyira. Pláne, hogy a sok matricás dolog sem érintett meg. Ez számomra olyan, mint a libegőzés. Felejtős.

bindi5454, Neni60, Matold és 8 más kedveli ezt.
  8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Mertem remélni, hogy elhunyt szeretteinkre való emlékezés idejére nem hánynak ide egy 3x felszaporítandó eventnövényes eventet. Tévedtem. Nem lehetett volna egy héttel korábban egy másik event helyett? Péntektől sokan a temetőket járjuk a hét végét is beleértve. Ezt az eventet kihagyom, maradnak az extrák a raktárban és egy fillért sem költök rá csak azért, mert a játék készítői nem gondolkoznak előre. De ezt eljátszák minden ünnepen, nehogy már egy kicsit is élvezze az ember a családi együttléteket, megemlékezéseket.

9. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Én is kihagyom az erdei tisztás miatt, nem fogom átrendezni.

bindi5454, tyutyika2005, Matold és 7 más kedveli ezt.
  10. Kincső52

Kincső52 Haladó

Sziasztok!
    Én is kihagyom ezt az eventet, egyrészt mert nem bontom meg az Erdei tisztást ennek a kedvéért. Másrészt a nyeremények nem hoztak annyira lázba, hogy azok kedvéért nekiálljak ennyi event növény megtermesztésének. Az utóbbi időben már ez a 3. event, amit kihagyok, pedig 2011 novembere óta nem emlékszem, hogy kihagytam volna eventet. Sajnálom, hogy a minél nagyobb bevétel érdekében elrontották a játék örömét. Az új játékosoknak másként esélyük sincs, hogy egy-egy eventet befejezzenek, csak akkor, ha sok pénzt költenek szupertrágyára, KK szupertrágyára, és nem árt, ha munkásokat is vesznek, ha nem akarnak rengeteget kattogni az egérrel.

bindi5454, Norella404, Matold és 5 más kedveli ezt.
  11. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok. A tisztást én nem bontom meg, tele van +-sokkal, mamutokkal... ennyit nekem nem ér meg...

Utoljára szerkesztett: 30.10.24
    bindi5454, Norella404, Neni60 és 6 más kedveli ezt.
  12. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Részemről felejtős ez az event. Unom már hogy mindíg más területet kell átrendezni ha csinálni akarom a feladatokat. Sok sikert kívánok a hozzákezdőknek!

bindi5454, Kisfenyő, nikimaci68 és 12 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nagyon egyetértek veled. Ez a hétvége emlékezésről jövés-menésről, átutazó vendégek fogadásáról, családozásról szól.
    A játék készítői semmire nincsenek tekintettel:sleepy:
    Részemről ez az event is kimarad és ebben a hónapban nem ez lesz az első.:sleepy:

14. SzászNóra-

SzászNóra- Junior szaki

Sziasztok!
    Kicsit rémisztő.... Mondjuk nekem az összes pályámon az összes mamut fám az erdei tisztáson van, úgyhogy egyet se fogok leszedni, nem ér annyit az egész... - főleg a rész-nyereményeket figyelembe véve.
    Ez is arra megy ki, vegyél, vegyél, vegyél kosarat, meg mindent is... - Szóval, bele se fogok. Ráadásul a rengeteg felröpi, ami ezer fölött van, az nálam még eddig mindig "bebukós" volt, vagy egy halom pénzt költöttem rá.
    Persze, mindenkinek jó munkát, aki belefog! :)

bindi5454, nikimaci68, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  15. maya

maya Fórumprofi

Sziasztok!
    Már a kezdetektől játszom,, itt van a hangsúly, JÁTSZOM, de az utóbbi időben ez nem játék, idegeskedés, kihagyás, valószínű most is ez lesz kihagyás! Sajnos nem szórakozás már, pedig annak indult. Vagy nem jól tudom?
    A Tölgyesen van minden értékes fám, Mamutjaimat biztos nem szedem le.
    Sikeres munkát kívánok annak aki belevág, sok sikert.
    mehpapa-2

bindi5454, Kisfenyő, nikimaci68 és 10 más kedveli ezt.
  16. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Még soha nem jöttem erre az oldalra, gondoltam nincs rá szükség és mit látok....én ugyan az előzőt is kihagytam, de hogy Te kihagysz eventet? Viccnek szántad? Sorry nem szeretném elmondani a véleményem mert már arra sem veszem az erőm.....jó fél éve már csak figyeltem, swemmi nem jön úgy mint eddig,. először azt hittem csak véletlen....már az összes picolómat kitettem, hogy egy vacak farmaranyfát kerítsek, hát nem.....még véletlenűl se jött elő, igy ami most jön, csak a raktárba fog porosodni..már ki sem teszem. Ki tudja hanyadszor vettem ólat nem is keveset, és persze még véletlenűl se sikerült az újabbakra szert tenni....már csak nevetek az egészen....mérgelődni nem érdemes....Ja és a barátnőm kicsi farmján elfelejtette leszedni az ajándékot a naptárról valamelyik nap és láss csodát 40 farmaranyért már ki is válthatta...hát vicces...el is hiszem, hogy sok embernek nincs kedve ilyesmivel foglalkozni. Valójában csak mérgelődik az ember..sorolhatnám mi minden jut eszembe, de nem érdemes, ha majd jön valami jó akkor csinálom, most biztosan nem inkább a gazdakörit teljesítgetem, azzal legalább előbbre jutok.
    Aki belefog annak sok sikert és jó munkát!!!

apcimama, bindi5454, Norella404 és 11 más kedveli ezt.
  17. zsóka56

zsóka56 Törzsjátékos

Sziasztok. Ez az erdei tisztás nem jó ötlet. E miatt megint nem csinálom az eventet, nem szedem le a tölgyest, mikor egy nap alatt több tp-ét szedek le , mint a felhöröl amit ad, egész hónapban. Aki csinálja, annak sok sikert kivánok .:inlove:Üdvözlettel: zsóka56 ID: 1412578

ildiko44, benedekbobe63, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Dehogyis szántam viccnek, hagytam már ki több eventet is, de ebben a hónapban ez lesz a 2. ami nem volt jellemző rám.
    Azt hogy lassan már véleményt, vagy kritikát sem írok, közel se jelenti azt, hogy elégedett lennék a játék számomra rossz irányba haladásával. Sehol sincs már az a régi aranyos játék, ami hosszú éveken át itt tartott.
    Most úgy akarják hajtani az embert, mintha legalább is valami napszámos lennék, nem pedig egy kedves játékkal játszó
    játékos, aki kikapcsolódni szeretne. Sajnálom egyre inkább ez az érzésem.
    Ez a mentalitás, amit ránk akarnak erőltetni, lehet, hogy a játék tulajdonosainak, gondolom a játékmestereknek elfogadott, számomra elkeserítő.
    Nincs már kommunikáció, nincs semmi, csak a hajtás.
    Hát kösz szépen én ebből nem kérek.
    Egyenlőre játszok a saját szórakozásomra, kikapcsolódok. A rabszolga melót nem fogom csinálni.

ildiko44, apcimama, Csöpi02 és 22 más kedveli ezt.
  19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Már jó ideje nem írok a fórumra, mert....... semmi értelme. Most mégis itt vagyok.Kedves Gabi! Csak egy másolás, és be illesztés lenne a célszerű nekem, mert pontosan az én gondolataimat írtad le. Nem vagyunk ezzel egyedül.
    Nagy event mániás voltam, barátaim sokszor hívtak event előtt, mit gondolok, és jól beléjük beszéltem, amit kellett, és sokszor nevettünk, amikor azt mondták, hogy meg kell csinálni minden eventet, mert a sütike azt mondta! Már nem hívnak.... nem eventeznek, és többen nem is játszanak ezzel az annyira szeretett játékunkkal. Tudják, hogy már én is ki hagyok eventeket..... Nem vagyok már függő. Nagyon sajnálom, mert ez a mostani event az egyik kedvencem volt, imádtam. Most mégis ki hagyom.
    Amit nem tudok el fogadni, az az, hogy minden eventnél az előzőhöz képest emelik a beadandók mennyiségét, sokkal nagyobb az elvárás, a semmiért. A jutalmakat annyira le csökkentették, hogy értéktelen nulla, amit kapunk. Nem sorolom fel, hogy mit ad a piccoló, a kerék, a ládák, stb. Hiszen Ti is azt kapjátok, amit én.

Régi gazda vagyok, mindenem van, ami szükséges az eventekhez, de ilyen ajándékokért, amiket jó ideje kapunk, nem pocsékolom el a dolgaimat. Az, hogy játszani jó, nekem nem érv. Játszani jó volt régen........ Ilyen esetekre mondja a szólás, hogy többe kerül a leves, mint a hús.

20. PBerti

PBerti Aktív író

Sziasztok! Nekem ez most zsinórban a negyedik event amit kihagyok, egyre rosszabb az irány. Erdei tisztáson vannak a mammutok, meg ólak,fák dögivel, nem fogom lebontani őket. Szerencsére nem nagy veszteség ér azzal, ha kihagyom. A szigetes részt fogom végig vinni,mert ott a naponta aratható mező ad farmmunkás kupont, azt azért kiszedem,de amúgy a többi ajándék felejtős...Aki mégis neki kezd,sok sikert hozzá!-bár nem tudom mi tud erre rávenni valakit, hogy ezt csinálja...

.FlóraBaba., zsóka56, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.