Visszajelzés A nagy lakoma - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 30.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Sziasztok!
    Osztom a véleményeteket, én sem fogom a mamutfáimat bontani a Tölgyesről.
    Rengeteg a növény, amit termelni kell.Főleg a Teliholdason, ahol ritkán gazdálkodhatunk.
    Ahhoz, hogy ott is elérjünk egy bizonyos szintet, kell mind a két terület. Egyiken a fák és az ólak, másikon az állatok tápjához
    szükséges termény (ami néha elég húzós). A lényeg az, hogy inkább az újabb tenyésztéssel és a gazdaköri küldetésekkel fogok
    foglalkozni.
    Üdv: Böbi49

bindi5454, picikeh, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
  2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Megfogtad a lényeget! Mert ez az event hátán event az egyre több és több letermelendő és beadandó növénnyel már nem játék, (főleg nem szórakoztató!) hanem akár egy munkahely, ahol szintén kizsigerelik az embert, egyre több teljesítést követelve.:( Szerencsére (?) jómagam már pár éve a nyugdíjasok táborába tartozom, de nekünk is van más dolgunk mint a gép előtt várni a pontos aratásokat.

3. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Nem hittem volna, hogy ez is elkövetkezik....a multkori eventet is úgy csináltam, hogy bekapcsoltam a mobilon az időzítőt, ne maradjon ki egy asratás se, igy péntek estére elkészültem, mert a hét vége a gyerekeké és a családé, pedig az én unokáim már nagyok. Mivel sokat vagyok egyedül én is osztottam a véleményt, hogy játszani jó, de nem igy és 80 után lehet, hogy lassan abba is hagyom. Elmúlt a varázs, azérft pedig, hogy csak hajtsam az egészet semmi szükség nincs. Igaz én sem szoktam kritikát írni , nincs is értelme, de látom sokan vagyunk akik ezzel a felfogással nem értenek egyet, és csak azért jussak előre mert kinyitom a pénztárcámat, hát én ebből nem kérek. Az viszont igaz, hogy naponta csak 1x jöttem a farmra, megcsináltam amit fontosnak éreztem és el volt intézve, jól éreztem magam. Hát az elkövetkező időben ezt tartom szem előtt, ez következik. Legyen azért szép napotok és élvezzétek a játékot úgy ahogy elképzelitek

bindi5454, GA-BI-O-Farm, vihence és 3 más kedveli ezt.
  4. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A központ módosított a beadandók mennyiségén.

Az új mennyiségek már láthatók az ismertetőben és az alábbi táblázatban:

5. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Számomra ez az event is felejtős, de sajnos egyre többet kérnek, és egyre kevesebbet adnak, nincs meg az ár -érték arány ...
    A Tölgyest meg amúgy sem bontom meg.
    Inkább, töltögetem a pajtát, illetve csinálom a gazdakört.
    Sajnálom , hogy a játék színvonala egyre rosszabb.

6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sajnálom, de ez az event felejtős! Először is, a már elhunyt családtagjaink, rokonaink, ismerőseink sírjának a felkeresése, a róluk szóló megemlékezés ideje van most és lesz a következő napokban. Azt gondoltam, hogy ezt figyelemben veszik majd, de tévedtem. Három növényt kell három különböző helyszínen felszaporítani, vetni, aratni. Másodszor, az erdei tisztás a legtöbb gazda féltett kincse, amit nem bont szívesen, mert itt vannak a mamutok, a +-os kütyük, egyéb olyan kitehetők, melyek fontosak a gazdák számára. Nem értem, hogy miért nem lehet az eventnövényt a főfarmon ültetni, ha a röpi is onnan jön! A nyeremények sem igazán arra ösztönöznek,: hogy hajrá, csinálni kell, mert ez nagyon jó!

A módosítás után, már játékosbarátnak is mondható, de miért nem lehetett eleve ezekkel a mennyiségekkel kezdeni???

Utoljára szerkesztett: 30.10.24
  7. Barika45

Barika45 Utánpótlás-írogató

Mostanában kevés eventet csinálok meg. Ezt az erdei tisztás miatt biztosan kihagyom. Eszem ágában sincs a mamutfákat és a raktárházakat leszedni.

bindi5454 és sutimami57 kedveli ezt.
  8. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Én sem, pedig ezt fajta játékot szeretem. Sajnos mostanában nagyon nem olyan a játék, mint régen. Én már az elejétöl játszom, de a mostani játéktervezök nincsennek a tudatosság megfelelö fokán, igy finoman fogalmazom. Köszönöm, mindnekinek jó játékot kivánok.

bindi5454 és sutimami57 kedveli ezt.
  9. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

Na nem változtattak nem hozták át a főfarmra így mind a 2 farmon nem csináljuk nem szedjük le a mamut fákat meg a varázsfákat! Ezt a katymaszt amit ezek csináltak felháborító a felröpi főfarm az event növény az eredi tisztáson! Tudják, hogy ide vannak pakolva azért csináltak, na mindegy ez van!

10. Tundeati

Tundeati Utánpótlás-írogató

A felhő nagyon csóri !- ismét.:( Gondolkodnom se kellett h csináljam v sem. Egy hét szabadfoglalkozás:p

Forradalom, bindi5454, Neni60 és 2 más kedveli ezt.
  11. Forradalom

Forradalom Aktív író

Erdei tisztás is játszik? A játékosok 2 helyre mentették el az állatkáikat és a fácskáikat: az Erdei tisztásra és a Zuhatagok szigetére. És most pusztítsunk le mindent a Bölcs Tölgynél? Nincs az a pénz. Csinálja, akinek két anyja van.

( Megjegyzem, hogy 2012 óta játszom és minden második évben javasoltam a Bigpointnak, hogy definiáljanak egy területet, ahová csakis és kizárólag ólakat és fákat lehet elhelyezni, tehát sosem kell a helyet szétbontani eventgazok miatt. Ugyan ezt tegyék a trópusokon is. Eddig még az összes javaslatomra fütyültek, tehát erre is. Oké, legalább marad egy kis pénzem, nem kell szupertrágyát vásárolnom forintért. Aranyat sem... )

Cincilke, cicazita, zsóka56 és 4 más kedveli ezt.
  12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Napraforgódomb pont ilyen terület a farmon, oda ólak, fák, dekorok helyezhetőek ki, s nincs növénytermelés rajta.
    Ennek megszerzéséhez a Gyopárvölgyben el kell érned a 25-s szintet.

tompaker, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  13. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Utánanéztem, van már egy nagy lakoma felhőm, a hármas. De! - annak a jutalma egy db farmaranyos láda! - szóval, az megérte, de itt a rémes dolgok ládája... - hát??? - nagy munka ez, és az én tisztásaim minden farmon dugig vannak a mamut fákkal. Ráadásul ahol lehetett direkt ráhajtottam a jégszarvasra, ami ugye szorozza a mamut fa terméseket is.
    Szóval ezért a rémes dolgok ládáért egyáltalán nem vagyok oda. Ha a farmaranyos ládát adná, akkor beszállnék, de így sajna nem mozgat meg, persze csakis a bontogatás miatt, mert a végén az a sok bónusz láda azért izgatja a fantáziámat.

Cincilke, jobbágy1 és sutimami57 kedveli ezt.
  14. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Sziasztok!
    Ezen a pályámon is van nagy lakoma felhőm, a hármas, igen, egy farmaranyos láda volt a jutalom, szerintem azért csináltam meg mindenütt, de nem a tölgyesen kellett termeszteni, ebben ezer százalékig biztos vagyok. Bár izgatja a fantáziámat a bónuszláda a végén, azt hiszem, mégis csak elengedem.

15. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Sziasztok!Nem találom a mostani"Nagy lakoma"eventet!!!Segítenétek????Sehol nem látom!!!: Ayrin67 ID: 19565775

16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    még nincs 14 óra :) Várj türelemmel az event kezdésig.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Ő,bocsika,azt hittem már péntek van!!!xDxDxDKöszike:)

kutyaszálló kedveli ezt.
  18. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

szia, rontom, bontom én sem bontok !

bindi5454 kedveli ezt.
  19. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Event előkészítve, a mamutok lebontva ( mind a 28 brühühűűűű ), de mennek ideiglenes helyükre. Még kitalálom, hogy melyikkel kezdjem, aztán uccu neki. Persze hogy megcsináljuk. Aki azt mondja, hogy nem, az is :)
    a részteljesülés, részajándékok is jók, nem kell a 100%ra törekedni mindig. jön az magától :)

A tölgyes kezd, már leesett. Így mehet ott minden vissza a helyére

vihence, GA-BI-O-Farm, Luminary és 2 más kedveli ezt.
  20. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Igen, a napraforgó domb is megér egy misét, amilyen lassan lehet kiváltani a területeket. Nagyon sok tp szükséges a területekért. :oops:

vihence kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.