Visszajelzés A Nagy Sajtos Rejtély eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Melan

Melan Fórum admirálisa

Hogy erted hogy helyett?

Ha arra gondolsz hogy kevesebb korom jott, az egyszeru, 44 teruletrol nem johet 44 db koromnal tobb. Viszont sok korom kell, ezert 1x1 kis fold is jol adja, 200 kis 1x1 adhatott 140 db kormot. Nekem Pannikkal mezkerep 1:1 adta a kis 1x1 foldon is

Utoljára szerkesztett: 17.1.18
    heureca3, Gio, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  2. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszi megtaláltam, nem értem, hogy eddig akárhova mentem csak lakatot láttam. Köszi Jucus

Szia köszi nem volt könnyű megtalálni, de segítettetek:):):) Köszi Jucus

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.1.18
    heureca3, Imi* és barbi021951 kedveli ezt.
  3. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szia! Ha jól emlékszem matrica volt az első!

heureca3, Gio, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha hiszed ha nem, veled együtt kerestem a kakukktojást;) Most meg várok a második kör gaz érésére:)

5. Blökix

Blökix Fórum hercege

Ha vásárolni szeretnék kosarat,miért euróban engedi csak?

6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha euróba vannak az árak sajnos átváltott a Geo IP. címed.
    Problémáddal a játék supportját kell felkeresned. Az általános kérdések témakört választva. Részletesen írd le a problémádat.
    Válasza a regisztrációkor megadott e-mail címedre érkezik. Kövesd az abban leírtakat.

A support elérhetősége:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

GeoIP problémák elkerülése
    :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/geo-ip-problémák-elkerülése.13482/#post-415949

heureca3, Gio, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  7. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Vééégre itthon! Így este hat órához közeledvén végre el tudom kezdeni az eventet. Nehéz napon vagyok túl, de egy sikeres államvizsgát tudhatok magam mögött :inlove: Végre jöhet a jól megérdemelt esti pihenő.
    A felröpik nem kezdtek rosszul. koromból 319-et, míg nagyítóból 99 darabot kaptam. Teljesen jó. megbeszéltem magammal és végül arra jutottunk, hogy nem célunk a felhőxD Ellenben minden mást ami fontos kiszedek.
    Sok sikert!

8. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Gratulálok a mai naphoz!!!
    Meglesz a felhő is!!!
    Én itthon vagyok, de azt sem tudtam, hogy event kezdődik, délelőtt learattam mindent:)

heureca3, Gio, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  9. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Nagyon nagyon szépen köszönöm kedves szavaidat! Igazából most tényleg nem célom a felhő. Most olyan kis "lazulósan" szeretném csinálni ^^ Ha sikerül akkor sikerül, ha nem nem

heureca3, Gio, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  10. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Gratula!

heureca3, Gio, meszimarsi és még 1 ember kedveli ezt.
  11. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszi közben segítettek és megtaláltam. Jucus

heureca3, Gio és Tündi100149 kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ez az event nekem elég lazulós.A majszolás pedig isteni!

13. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

Az event kezdetén sikerült pörgetnem +1 termésbónuszt 6 óra időtartamra és 200% terménybónuszt 12 órára. Sikeres eventkezdés! Legyalultam mindent, beáldoztam a mammutjaimat is, pedig sose szoktam. Minden beadva, kivéve a malomtermékeket. Azt majd talán a végén, cél 1000 szupitáp és meglátjuk mennyi party pöri! Érdemes gyűjtögetni, ezt most megtapasztaltam!
    Sok sikert mindenkinek!

taga1, heureca3, Gio és 5 más kedveli ezt.
  14. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Gratulálok, és most újra mindent bele!:);)

heureca3, meszimarsi és Kókusztej kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Nehéz, de nagyon szép napon vagy túl. Beérett a "gyümölcs".
    Gratulálok!

taga1, Leho69, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  16. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Nagyon ügyi vagyok :) Már megy a pörgetéses és a sztápos órám :) 12 óra múlva szépen le is szedhetem. Reggel-este így jó is lesz.
    Tele minden földem, 11 előtt aratok, meg hajnalban majd, s most még maradt 188 növényem. Reggelre meg már bőven több, mint 5 ezer. Ha minden rendben megy. Van 952 korom adagom és 216 nagyítóm. Pár raktár van benn, de reggel azokat is kiszedem. Letaroltam mindent azon kívül. :)
    Majd elválik mennyi növényt tudok aratgatni, aszerint lehet kavircolok a kitehetőkért.
    Próbáltam pörgetni +termést, de most nem jött be. Már tegnap is említettem, hogy pár eventtel ezelőtt mindig úgy csináltam meg az eventeket pikkpakkra, hogy forgattam. Most pár hete nem sikerül. Biztos büntiben vagyok :D
    Azért próbálok majd kifacsarni legalább 1x12 órást. Az már bőven elég lenne.

szöszi50, Leho69, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  17. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Eddig 615 korom és 160 nagyító, éjszakára 3 terület tönköly 1 terület egymagvú és 1 terület egaz, hogy kb meglegyen 1x1 földekbe a mennyiség.

heureca3, Gio és meszimarsi kedveli ezt.
  18. -kidmama-

-kidmama- Junior szaki

Gratulálok a sikeres államvizsgádhoz!

heureca3, Gio és jófarmerlány kedveli ezt.
  19. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

végre sikerült döntenem, nem hajtok a felhőre célom a sztáp és pöri, hogy majd jó sok zoknit és csillagot kapjak
    mindegyikből már egyet-egyet begyűjtöttem, ma még 10 körül aratok és csak gyűjtögetek
    az event végén már teljesen átmegyek ősemberbe
    a tisztást végül is nem szedtem le, ott csak érjenek a terményesek

heureca3, Gio, meszimarsi és még 1 ember kedveli ezt.
  20. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Pörgessük fel egy picit a növénytermesztést (25db).

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.