Visszajelzés A Nagy Sajtos Rejtély eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Igen-igen,de én ezt csak holnap késő délutántól tudom csinálni,hogy ezerrel tolom egazt.:cry::cry:

genka53, ljanika6, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  2. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok! Szép estét!

Kicsit későn, de ide értem :)
    Nos, az eventet 1terület szegfűvel, 1terület állat, 1terület terményes és pár fákkal vártam.
    A felröpi elég gyenge volt. kb.240db korom és 60db nagyító.
    Felszaporítottam az e-növényt 600db-ra, így 5területre valót űltettem. kaptak vizet, trágyát, sz.trágyát. most érett meg. 800sz.trágyát használtam. Többet nem használok, lesz még szülinapi event is :D
    Jelen pillanat 2400db e-növény és 507\102 felröpim van.
    Célom a sok sz.táp, és a többi ajándék láda stb.
    Sok-sok röpkét és jó eventezést!

Cyra65, Sali~*.*, rencsike982 és 11 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Most arattam le a tegnap elültetett növényeket , 709 korom és 152 nagyitó reppent fel :)Szerintem ez elég szép "mennyiség" :)
    A Farmokon Olasz köles és csipkebogyó volt, a Bahamán Keserű gyömbér. Minden területen volt kint egy pár ritka fa és vagy 10-10 ól, vegyesen. Mindent leszedtem , csak a Bahán hagytam fent pár fát ,/Tiki-fa, Mosódió, Kinai datolya,Pomelo,Szalakka pálma/ és a Manufaktúrát meg a Vadaskertet ,na meg a TP növelőket !
    Mindenkinek sikeres eventezést, alaposan kormozódjunk be és majd sok-sok nagyítóval keressük meg egymást :D

Cyra65, bindi5454, bendi1121 és 12 más kedveli ezt.
  4. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Több mint 100 pörgetésből egyetlen termés, terménybónusz nem jött. Azért ez kicsit elkeserít, pedig nem szoktam nagyon komolyan venni az egész játékot. Bocs, sziasztok:) Kisebb farmon(kapálokmintállat), 200%-os terménybónuszok-igen, többesszám, termésbónusz, TP bónusz-200%), rengeteg csodás ajándék-feleannyi pörgetésből. Már nem is tudom, hogy kell-e nekem kapálnimintállat :) Kicsit szomorú lettem.....

genka53, Sali~*.*, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  5. osztrak12

Ne is törődj vele,mert én tüdőgyuszi nélkül,de valami nyavajával és ráadásul kitört foggal indulok útnak és hétvégét is a foggyökérrel kell átvészelnem.:p Hurkát-kolbászt sütöttem ma és oly rendesen össze roppant fogam,ahogy az illik.:eek::eek: Hétfőn megyek Sziszihez,ha addig kibírom,de előtte pesti kórházat kell hívnom,mert főorvosom meg kell kérdezni,hisz műtétek után, pont 1 éve azt mondta,hogy fogorvost kerüljem.:pNo,jó persze,de így nem maradhat és mi ez egyáltalán?:mad::cry:
    Már megy felszaporításom és jön korom szépen és nagyító is.;) Ajikat nekem is kell még mindenütt küldenem.xDxD

majoranna65, Sali~*.*, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  6. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

Köszönöm a kiszámolást, sokat segít.

Zitike17, Sali~*.*, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  7. osztrak12

:DNincs ajtaja a házaknak és ablakon meg csak neeee!xDxD

szekulagábor, Sali~*.*, bindi5454 és 8 más kedveli ezt.
  8. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok :)
    Még jó hogy nincs rendőrség a városban.. :D

Event elkezdve,de már 20-van a malomba is ..
    Lassan de biztosan haladok eddig.. :D

bindi5454, mebajah, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  9. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Jól számolok hogy 100 db malomtermék kell?

osztrak12, kovacsniki84, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  10. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Bizony annyi kell..

kovacsniki84, bindi5454, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  11. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    Ahhoz képest, hogy este 1/2 10-kor álltam neki elég jól állok:D. 810 korom és 193 nagyító felröpivel kezdtem, 13 panni segítségével. Minden területen a leghosszabb érésidejű növényekkel és fákkal vártam az eventet. Sikerült egy 24 órás 100%-os termésbónusz is kipörgetnem. Amíg szaporodott a kalliandra gyártottam 1300 kormot. Összesen a szaporítással együtt 1500 saját termésű szupertrágyát használtam el. Ezt most önként és dalolva tettem, mert már nagyon rég 0 perceztem és a rózsa, articsóka és póréhagyma készletem kifogyóban volt. Meg azért is, mert pénteken és szombaton szinte semmi időm nem lesz játszani és a hétfő teljesen kimarad. Most már 1x1-ben érik a növény minden területen, mindent letaroltam még a raktárházakat is. Az eventből a dekorok és a felhősor kivételével már mindent kiszedtem. Holnap nekiállok detektíveszközt keverni a malomban. Közben szedegetem a többször kiváltható ajándékokat is. Bár nem szeretek növényeket termeszteni, de most szívesen teszem, mert tetszik az ötlet, hogy az újraaratható dolgoknál az időt kiválthatom eventnövényekkel. Jó kis event ez szerintem és a piacot is megmozgatja. Rengeteg szuper dolgot/ szupertápot, party pörit stb../ lehet kivenni, egyszóval nekem tetszik:inlove:
    Mindenkinek jó játékot kívánok!

szekulagábor, maszilva, -Teena- és 20 más kedveli ezt.
  12. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok,végre ideértem én is.Tegnap csak bekukkantottam puskázni egy kicsit és nem is csalódtam,minden szűkséges útmutatót megtaláltam itt. Köszönöm a segitőkész farmertársaknak.Beadtam mindent a malomtermékek kivételével.Ezen a vonalon még nem hoztam döntést,hogy mi legyen ,mert sajnos hétvégéig nagyon ritkán kerülők gépközelbe ,de talán begyömöszölök 1-2 éjszakai aratást ,mert csábitó a szupertáp. Fortuna nem állt mellém a pöriknél,pedig nagyon reménykedtem egy kis termésbónusz löketbe. 1379/287 a felröpieim száma és 6000 növényem van ,de megteszek mindent,hogy a lehető legtöbbet hozzam ki belőle.Örömteli játékot mindenkinek.:)

majoranna65, Gio, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  13. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

köszönöm szépen!

bindi5454, újfarm53, netlady1 és 4 más kedveli ezt.
  14. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok, jó reggelt jó majszolást Mindenkinek!:)
    Már bereggeliztem party pörikből :D nagyon tetszik az event:inlove:
    Az ebéd és a vacsi is party pöri lesz lehet kicsi szupi táppal fűszerezvexD
    Aki a felhőre (is) hajt sok-sok felröpit!:)

osztrak12, ildiko44, Gio és 13 más kedveli ezt.
  15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

3 terület tönköly: 389 kormot és 75 nagyítót , 1 terület egaz: 41 korom és 6 nagyító, 1 terület egymagvú: 107 korom és 21 nagyító
    Összesen: 537 korom, 102 nagyító
    Végülis annyira nem rossz, napközben jön 2 kör egaz mind az 5 lepucolt területen

Gio, Maszatka47, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  16. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Na kéremszépen :) Minden lehetséges dolgot kiváltottam minden házból, aktiváltam a szupitápos és partipöris sajtocskát, a pöriset legalább 4-szer már gyorsítóval (növénnyel) azonnal be is gyűjtöttem. Nézegetem közben mennyi felröpi gyűlik, és innentől nem adok be növényt gyorsítani, event végén pedig meglátom, hogy a felhő belefér-e, ha nem, akkor az összes növénnyel gyorsba gyorsítom a pöriket, tápokat. (Jajj el ne felejtsem, hogy a malomba is keverni kell, ha akarom a felhőt és a rávalókat, úgyhogy erre is idő kell)

Mindenkinek sok sikert :)

osztrak12, ildiko44, Gio és 8 más kedveli ezt.
  17. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

A tegnapi +1 növény nagyon jól jött ;)
    Ma reggeltől már csak majsszoltam, s ezt teszem az event végéig :D

ildiko44, Gio, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  18. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Jó reggelt mindenkinek.

A hajnali aratás eredménye csak hogy a bónusz kárba ne veszen.
    A röpi nem egy eget rengető de ha azt mondom Zabbal vártam az event kezdést akkor nagyon is jó.

Update: komfort földből korom 1:1 jön a nagyító 70-75/208 két aratás után

Utoljára szerkesztett: 18.1.18
    ildiko44, Gio, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    A röpiket illetően elég jól bekeményítettek. Az egyik fás raktárban többségben 21 órás fákkal 8 korom és 1! nagyító sikeredett. Az az 1 nagyon "heles" szám :) Ki is kaptam mindennel együtt :D Azért ez nem így szokott lenni.

Gio, Sali~*.*, kovacsniki84 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt eventezők :) El kell mondjam, hogy sutba vágtam az összes tudományos...megtervezett...előre gyártott térképet, útvonalat és miegymást. Ugyanis elkezdtem szépen a tervek alapján lépegetni, de aztán úgy belekavarodtam mint macska a gombolyagba. Ez kb 2x. Úgy, hogy félretettem mindent, és szépen sorban lépegettem a városban és az épületekben. Szinte mindent kinyitottam. Egy terület van még amit nem nyitottam ki, az ahová a menta kell, és kacsacsőrű emlős a jutalom érte. Ez nem is fog kelleni, tehát ott hagyom. Amik még le vannak zárva, azokhoz a detektív eszközök kellenek tehát ezek a felhősor és a rávalói. Egyenlőre ezeket is hagyom, mert annyira nem kellenek sem a felhősor, sem a kitehetői, mint amennyire a sztáp, a Kkata, partipöri, és a sztrágya. Így ebben a fontossági sorrendben. Ennek az a nagy előnye, hogy nem kell görcsölni a felröppenők miatt, mert azok nem kellenek így. Elkezdtem 20 db-ot legyártani a malomtermékből, de aztán le állítottam, és inkább a sztápot indítottam újra és újra és újra xD Pontosan nem tudom, hogy hányszor (talán a support megtudja mondani, majd rákérdezek) de úgy nagyjából 100 körül lehet a megszerzett a sztáp már. És a sztáp nagyon-nagyon jól fog jönni a tenyésztéseknél. Úgy, hogy teljesen elégedett vagyok :) Most érik már a következő adag eventes növény. Addig fogom termelni amíg csak lehet és szedegetem össze a sztápokat, Kkatákat, partipöriket és sztrágyákat. Esküszöm jobb mint a majom királynő xD

Utoljára szerkesztett: 18.1.18
    ildiko44, almáspite48, Gio és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.