Visszajelzés A Nagy Sajtos Rejtély eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. balimester

balimester Fórum-zöldfülű

Itt a vége az egész farmozásnak.....
    Pedig jó hosszú idő volt...

fabatka kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt mindenkinek! Kész vagyok!!;)

emocy91, soresne, fabatka és 13 más kedveli ezt.
  3. luszilke151

luszilke151 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! ???? Miért ? Abbahagyod ?

Éva0315 kedveli ezt.
  4. waryaris

waryaris Utánpótlás-írogató

9 beadandó hiányzik...a felhő így nem lesz meg :(
    Az event növény rég megvolt,a felröpi a bibi.

glade kedveli ezt.
  5. zebraful

zebraful Fórumelemző

Ez nem komoly , ugye????

6. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Boldogság! :);)A felhő kitehetőstől készen van mind a két farmon!:inlove: Az egyiken 1100 szupitáp+30 PP.;) A másikon 150 PP és 500 szupitáp!:p
    Jó event volt!Sajnálom, akinek nem jött össze!:( 0 perceztem én is, mert azt hittem, nem lesz meg!:p:p
    Szép napot Mindenkinek!:inlove::)

taga1, hóóvirág, majoranna65 és 5 más kedveli ezt.
  7. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

Nekem sem jött össze a nagyitó.pedig már fákat , ólakat raktam ki, a növény, meg a korom meg lenne.. két kitehetővel rövidebb maradtam megint.

glade, vica1961 és fregolinyi kedveli ezt.
  8. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Ez offolt engem is.Én is gondolkozom a befejezésen,ez egy kicsit durva már.Akárhogy küzdök nem lesz meg a nagyító mennyiségem.Eddig minden eventet megcsináltam úgy, hogy bánt.Nincs az a pénz amit ez a játék ne nyelne el.Meggondolás tárgyáva teszem.Én úgy tudtam, hogy jobb a sűrű fillér mint a ritka forint, de mások másképp gondolják.Várom a tippeket a pozitív és a negatív kritikákat is,mert abból is tud csipegetni az ember.Lehet, hogy ennyi idő után rossz stratégiát választottam a termeléshez?:cry:

Kukackukac, glade, soresne és 3 más kedveli ezt.
  9. edibedi2002

edibedi2002 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos egy újab befejezetlen event a felröpi miatt. :(

glade és radóci kedveli ezt.
  10. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!
    Ne sajnáld, ez a felhő nem ér annyit én nem is kevertem a malomban, igy a 115-ik szinten legenda a maximumon sincs meg a felröpi, de nem is gyüjtögettem hanem a maximumot kihasználtam majszolás szempontjából mert a pp és a szupertáp többet ér mint a felhő:)

Kukackukac, edibedi2002, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  11. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! A mai első aratással (hosszú fák, állatok, a bahán keserű gyömbér) tudok csinálni 5 malomterméket, ami már forgolódik is. És ez azt jelenti, hogy még 12 darab kellene, van még olasz kölesem, de most úgy gondolom, hogy hát biztosan nem lesz meg. Nagyon sajnálom.
    Mindenkinek gratula, akinek sikerült.

glade, vica1961, luszilke151 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. **viola**

**viola** Járnitanuló

Sziasztok!

A magam részéről a véleményem az eventekhez, az hogy a kiíráskor alaposan átgondolom hogy mit kér a feladat, 2011-óta játszom, mind a két farmom 100 fölötti, pl ennek az eventnek egyik farmon sem álltam neki, már nem állok neki kb. 1 éve minden eventnek. Régen számomra is kihívás volt az event, most már csak lazán játszogatok. az én véleményem is az hogy egyre durvábbak az eventek. Számomra többet ér a valós élet, már nem vagyok hajlandó az eventek felet görcsölni.Többször gondoltam már hogy abba hagyom a játékot,de nem hagytam abba hanem csak sokkal lazábbra vettem. Ez egy játék! Sajnos minden játékot nem nyerhetünk meg, ez az életben is így van. Alaposan át kell gondolni hogy mi mit ér meg. Szép napot mindenkinek!

13. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Jó-jó de az az egy hiányzó a felhőn azért több mint bosszantó, ennyi görcsölés után.Itt már nem te irányítod a dolgokat,hanem ......a pénz!

glade, fabatka, soresne és még 1 ember kedveli ezt.
  14. luszilke151

luszilke151 Utánpótlás-írogató

MOST sikerült az utolsó malomtermék! aktiváltam a felhőt , tegnap azt hittem nem lesz meg .Nemesített nőszirommal (amit 43 percre tudtam csökkenteni) sikerült a nagyítót röppenteni ..

taga1, mebajah, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  15. Sütimami

Sütimami Utánpótlás-írogató

Meglettem az utolsó pillanatban pedig az eventnövény többször is 5 nagyitót adott egy területről ,Kicsit felháborodtam, de kész lesz a következő aratásból. Nem kaptam senkitől plusz nagyitót de azért köszi én majd kúldök másnak ha nekem lesz feleslegem ahogy szoktam eddig is, nem vette el a kedvem a passzivitás Puszi farmosok húzzatok bele még lehet kincsecskéket majszolni

luszilke151, nyuszika215, glade és 4 más kedveli ezt.
  16. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Hosszú idő óta az első event, amit nem tudok megcsinálni. A nagyító kibabrált velem. Még mindig azon hezitálok, hogy felhőt váltsam ki, és várjak a cserenapra, vagy a kitehetőt és nem lesz felhőm, de meglesz az összes kitehetőm. :oops::oops::oops::oops:

kovacstne és vica1961 kedveli ezt.
  17. barnika201145

barnika201145 Junior szaki

Hiába minden, egy kitehető hiányába nem tudom befejezni!Igazán szorgalmas voltam, minden meg is van, de a nagyító nem jön össze! Szomorú vagyok!

fregolinyi, glade, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  18. vica1961

vica1961 Járnitanuló

Szia, én is végig görcsöltem és hajnalban 111 db tenyésztést indítottam el. sok szuper tápomat és bájitalomat evett meg, de kész leszek az utolsó pillanatban. Anélkül én is fújhattam volna. Ami virág megmarad, abból vissza majszolgatok szuper tápot. Szuper trágyám is fogyott bőven, de sebaj, készen leszek. Pedig végig csináltam mindent, ami tanácsokat kaptam, megfogadtam. Remélem legközelebb kicsit könnyebb lesz. Szia

Valcsitanya89, kovacstne és fabatka kedveli ezt.
  19. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok!

Én már az első pillanattól kezdve eldöntöttem hogy sajtot majszolgatok,kihagyom a felhőt.
    A ma reggeli aratáskor 5400 korom 1214 nagyitó jött össze csak az eventgazból.... ezek szerint ha a felhőre megyek meg is lett volna! :(
    Nembaj! Igy is jót játszottam! Sok partypöri,kacsakata,szupertrágya jött össze ami mindig jól jön.:p

Kukackukac, taga1, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  20. Menitala

Menitala Fórum mestere

Nekem még egy egész nap hiányzik!!!!! Kedden kellett volna zárni. Igy jártam, csak egészségem legyen, nem okozott örömet ez az event sőt ........

kovacstne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.