Visszajelzés A nagy szökés - 2020. augusztus - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 26.8.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Köszönöm az érméket.Vissza kaptam:)

2. Norella404

Norella404 Törekvő

Pedig pakolunk, lépésről - lépésre , tili-toli.. :D

Ráérzés lassan jön, nem is értem, pedig jó vagyok a logikai dolgok megvalósításában.

Biztos front van, másra nem tudom fogni! :)

3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! pedig fronthatás nem terheli ma a szervezetünket...;)ezt vagy érted vagy nem...:D

4. Norella404

Norella404 Törekvő

Ezek szerint, csak nálam vannak "frontok" ..sebaj, ráérek rakosgatni a játékot, lassan 20 perc alatt végzek is eggyel..! xDxD
    Szerencse, hogy nincs időhöz kötve.

-kaktuszable-, vihence, szida57 és 7 más kedveli ezt.
  5. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Nekem az unokám csinálta nem nehéz csak rá kel jönni mit hová kell rakosgatni.

inanna11, marcsi152, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  6. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Nem értem a Játékot...Mit kell tennem??...Köszönöm a segítséget!!

7. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szép estét mindenkinek!

Szeretném mondani, hogy nem panaszkodás amit írok. Ma 3 aratás volt. Földenkét kaptam kb. 40-42
    felröpit (4 Pannika segítségével.) Ebböl 4 azaz négy malomterméket tudtam keverni:wuerg:
    Tudom, az event még sokáig megy. Nekem nem éri meg, ebben az eventben 0 percezni.
    Ezért gondolom, hogy holnap reggel kiszámolom meddig jutok el azzal ami van:D
    Azután " viszont látásra"
    Sok felröpit, sikert Nektek :inlove:

Utoljára szerkesztett: 28.8.20
  8. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia ERNŐKEE41!
    Legelőször is kérlek olvasd el a zöld feliratra kattintva a játékmenet leírását, hogy megértsd, hogy mi a feladat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-nagy-szökés-2020-augusztus.19882/#post-1122071
    A Mohó Menyét Alajos kalapos figurát kell úgy ide-oda tologatni, hogy a világosabb területen rá tudjuk rakni a kivilágított tárgyra, amit a játék abban a menetben villogtat. A játékban a megkeresendő tárgyak száma fokozatosan nő, azt a játékablak bal felső sarkában is látni lehet. Ha a jelzett helyek betelnek, el kell juttatni a Mohó Menyét Alajost a jobb felső sarok utolsó kockájára, mert ott akar kiszökni, de ebben a pillanatban ismét bezárul a cella és ezzel egy játékmenet készen lett.

ursa11, incimami, Wellwisher és 9 más kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Kész van a feladat,de agyilag kifárdtam,már a szemem is könnyezett a sok fürkészésbe.Utána is lehet
    beadni dutyikenyeret 3 csillagos érméért.Kiváltottam 3x a szupertrágyát,1x a talányos tenyésztetet és 3000 szezonpontot.
    Növényem még maradt ki,ha lesz még felröppenőm azokkal is nyomok még vagy 20 pontot./vagy nem/Sok sikert mindenkinek.

10. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

NAGON NAGYON NAGYON Szépen köszönöm!!!! ... Tényleg Köszönöm Szépen!!!

milanzs, BriGitta75, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  11. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

A 76-os hozzaszolasban van egy kis video a jatek meneterol, szerintem menni fog neked is.:D

Sanyat kedveli ezt.
  12. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy minden játéknál csak 3 db ajándékot lehet beszerezni? Mert nekem csak hármat enged. Utánna rögtön a kijárat villog. Köszi előre a választ.

magdi06 kedveli ezt.
  13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ahogy haladsz előre, úgy kell egyre többet, de maximum 5 db-ot kell csak begyűjteni.
    Nyereménytől független, mert az viszont fixen 3 csillagos érme / játék.

14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Kedves böbe! Az a 3 nem ajándék, csak akadály megszüntetése,hogy teljesitsd a mini feladatot.A vége felé már 5 akadályt is meg kell oldani egy egy feladat teljesitéséhez.Az már kissé hosszabb ideig tart,de nem vészes.

Kuzdern, BriGitta75 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  15. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Véletlenül csatni nélkül arattam :( Szomorú vagyok :(

kovacstne kedveli ezt.
  16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Egy apró észrevételem lenne a szezonzsetonnal kapcsolatban, amit hiányosságnak érzek. Valamiért nekem úgy tűnik, hogy takarékoskodnak a fejlesztők, mert csak 15 db-t lehetett összeszedni mostanáig és a Szezonboltban a számomra a legértékesebb a 8 zsetonért vásárolható "Több hozam a termesztett növényeknél". A második vásárlásához egyenlőre hiányzik 1 db. És ebben az eventben nem is látom a hiányzó 1 db megszerzésének a lehetőségét.

17. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Nagyon szépen köszönöm a segitséget.

magdi06 kedveli ezt.
  18. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Megkérdezném valakinél még gondot okoz a játék kidob nem enged belépni ez nálam hajnaltól megy vagy valami helyi internet probléma lehet?

19. zsuska1957

zsuska1957 Haladó

Nálam is így volt, most úgy látom minden rendben, 2 aratás pápá

20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szeretném meg kérdezni , hogy a felhőre való kitehetőket meg kapjuk a játékkal, vagy meg kell venni a boltban, mert nem mutatja a játék táblán a nevét, és valahogy nem vagyok biztos benne, hogy is van. :) :) Köszi szépen!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.