Visszajelzés A nagy szökés

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 28.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Ha egy játék bosszant az már baj:)

Gio, Kuzdern, Döbi65 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

31rab megszöktetve... 10 szöktetésre várakozik;)
    Szóval haladok...:music:

Gio, Kuzdern, furmint111 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. pintyoke6806

pintyoke6806 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Lehet, csak én vagyok ilyen balfácán, de nem tudok mit kezdeni a játékkal. Nem értem az egészet, mégha százszor megnézem a videót sem. Hagyom az egészet a francba.

icumicus kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Ha már kötelességből játszol pihenj 1 kicsit:music: bosszankodni felesleges ez csak 1 játék...:)ami összejön az összejön ami nem az nem...xD

erzsike511, Döbi65, Gio és 2 más kedveli ezt.
  5. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szia!
    Ne gondold túl...., csak arra építsd a lalabirintust amerre a villogó dekor van.....(akár oda-vissza),aztán már átlátod az egészet

Döbi65 és Gio kedveli ezt.
  6. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Mit csináljak, ha a feladat megoldhatatlan, mert a begyűjtendő tárgyat nem lehet sehonnan sem lehet megközelíteni?

7. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

a labirintus közepén van egy vízszintes elem, ahol a begyűjtendő tárgy van és mellette jobbról, balról függőleges, ami nem mozdítható.

8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Megy az, csak esetleg több lépcsővel. Forgatni kell az indítandót, én ilyenkor a villogó dekort is próbálom lökni ha abba a sorban van. :D

Kuzdern kedveli ezt.
  9. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Nem megy, mert mozdíthatatlan és a mellette lévők is, úgyhogy nem lehet összekapcsolódni vele. Továbblépni sem enged. Mi ilyenkor a megoldás kedves moderátorok?

Evita-55 kedveli ezt.
  10. agi967

agi967 Fórum biztosa

Ááááááááááááááá de nem szeretem ezt a minijátékot. Időrablónak érzem. Menni megy, de akkor se nem szeressem.

Atali kedveli ezt.
  11. furmint111

Szia!

Rengeteg ilyen játék van, ahol ...Fix minden,
    itt viszont annyi minden rajtad múlik.....
    ráadásul olyan fákat ismerek fel a való életben amiket még sosem láttam, bármelyik rokon gyereknek
    szívesen adom át a faszüretelést
    Itt te döntöd el mivel játszol:inlove:, részben van teljesen veszel részt egy eventben, vagy csak kihasználod hogy trágyát tudj eladni....
    Ne azt nézd 5-12 éve játszók hol tartanak (pedig sajnos én ezt is irigylem:inlove::inlove:), mi mindenük van, hiszen ez rajtad is múlik mikor éred el .

heureca3, -ágianyu33-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  12. furmint111

Szia!
    Tolj alá- fölé olyan idomot, ami már utat képez az eléréshez

13. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Dettó

14. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Nem lehet, mert az elem vízszintes, amibe csatlakozni kellene. Tényleg megoldhatatlan ez a pálya

15. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

köszönöm a hozzászólásodat

Kuzdern és Gio kedveli ezt.
  16. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Oh, bocsi a közepső oszlopot lehet mozgatni

Döbi65 kedveli ezt.
  17. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia felhő aktiválva 58 játék még 25 játék gaz letermelve 8)de elfogyót a röpi, köszönhetően az ólas kezdésnek:wuerg:
    Szóval röpizek , de ahogy meglesz a röpi megy tovább a gaz, kb 16h óra mikor a felszaporítás kész ara várható.o_O;):p
    Akkor még kimegy egy 8h-ás, estére megint egy,o_Oholnap még a 6h a tervek szerint végig. Hétfőig ami meglesz az meglesz , kb pár ttp nővelőt és turbótrágyát hagyók bent:music:

Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ÓÓÓ én nem viszem túlzásba a rabszöktetést;) Csak lazán:music:

Gio, Döbi65, DevilMókus és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Ilyenkor át kell rendezni a terepet. Alul-felül-jobbról-balról (valamelyik vagy több folyosón) indíts el lépéseket!
    Nem gondoltam, hogy ebben a játékban valaha én fogok tanácsot adni. xD

spagetti24, DevilMókus, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Én szerettem ezt a játékot, kifejezeten szórakoztat.:inlove:xDxD A ttp növelők annyira nem hoznak lázba / igazából a tp növelők se annyira, mert van egy rakással/ o_O:sleepy:Szóval ha lenne még jó ajándék:sleepy: játszanék de a számításaim szerint olyan100 körüli játékkal kiszedek mindent ami kell...:music:o_O De ha mégse akkor folytatóm...o_OxDxDxD

-Holdfeny-., Gio, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.