Visszajelzés A nagy szökés

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 28.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Puszpang

Puszpang Rutinos

49 játék...röpihiány.....:cry:na majd talán holnapra elérem a felhőt....

2. stefi49

stefi49 Haladó

szia nekem is az

Szépnyárinap és icumicus kedveli ezt.
  3. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Tanulmányozd ezt a videót.
    Forrás: farmerogirl, 121. hsz.

stefi49, GA-BI-O-Farm, farmerogirl és 2 más kedveli ezt.
  4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép napot mindenkinek! Kész a felhőm!!!!xD2x sikerült 100-as bonuszt pörgetnem, ez is igen ritka dolog nálam!Még a végére jutok, el sem hiszem!!xD

GA-BI-O-Farm, Döbi65, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  5. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Fuhur, farmerogirl és inanna11 kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

11 játék kell még a felhőhöz a röpi mindig csordogál annyi, hogy keverni tudjak;)
    lassan haladgatok a boltot fosztogatom egyszóval csinálom8)

Döbi65, inanna11, Puszpang és 6 más kedveli ezt.
  7. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

51 játéknál vagyok :) Ma a felhőig biztos eljutok.A felröpi lassan csordogál de a felhőig elég db-bal rendelkezem.Még bőven van idő,így talán a vége is bele fog férni.A minijáték tetszik persze bele kell jönni de még mindig jobb,mintha idő arányában kapná az ember az érméket.
    Sok sikert mindenkinek!

Döbi65, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

58 fogoly szabad;) A boltból a számomra értékes dolgok már kifosztva...:music: de még azért fosztogatok tovább;)

Sikka1, Döbi65, Katka54 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Blökix

Blökix Fórum hercege

A felhő megvan,laza volt.
    A többi már csak jutalom.

Sikka1, Döbi65, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  10. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó napot kívánok minden fórumozónak!
    A játék tetszik mert nem bonyolult. :music: Ezerszer jobb mint a memóriás, vagy a dobálós játék!! A jelenlegi állásom 71/75.
    Sok sikert és további szép napot kívánok MINDENKINEK!!

GYuGYu1003, Szabi451, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  11. vm68

vm68 Rutinos

Túl termeltem a növényeket. Ha sikerül az előírt mennyiségen ( 75 játék) átvergődni akkor vége a játéknak?

Kuzdern és incimami kedveli ezt.
  12. incimami

incimami Fórum bárója

Köszönöm a sok segítséget megvan sikerült. És van 12játékom még vissza.ami kivan keverve a malomba.

GA-BI-O-Farm, inanna11 és Kuzdern kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szerintem lehet folytatni;)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    Nincs vége.Lehet tovább játszani.

Gio, Kuzdern és vm68 kedveli ezt.
  15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Titeket idéztelek, de többektől olvasom, hogy még mindig küszködnek a labirintussal. Az imént készítettem két újabb videót, itt már az összes, azaz 7 tárgyat kell összeszedni, majd eljuttatni a menyétet a kijárathoz. Minden lépéshez nem írok magyarázatot, de próbáltam lassan csinálni és az éppen szabadon lévő elemmel "elmutogatni", hogy mit fogok csinálni.

Általánosságban pár irányelv, módszer (bár sokkal nehezebb elmagyarázni, mint megcsinálni):
    - Ha mozgatható sorban/oszlopban vannak, akkor a begyűjtendő tárgyat vagy a menyétet "lökjük" ki és tegyük egymás mellé (vagy olyan közel, amennyire csak lehet).
    - Ha a tárgy a szélső sorokban/oszlopokban van, vigyük körbe a menyétet. Ahol elakadunk, oda egy egyenest tartalmazó kockát kell betolni. (Ha nem épp ilyen van szabadon, akkor lehetőleg egy olyan helyről toljunk ki egyet, ami nem a tárgy és a menyét közötti úton van.)
    - Ha a begyűjtendő tárgy pont a labirintus közepén van, akkor - ha szükséges - lépjünk a menyéttel a legközelebbi olyan kockára, ami mozdítható, majd tologassuk be a tárgy mellé azon a soron/oszlopon, ahol a két kockát csatlakoztatni tudjuk.
    - nem kell egyszerre kiépíteni az utat, ha úgy egyszerűbb, csak néhány kockával tegyük arrébb a menyétet, a tárgyhoz minél közelebb, lehetőleg olyan kockára, ahonnan nem toljuk el a következő lépéssel. A szükséges elemet pedig a menyét "mögül" toljuk ki, azaz ne a tárgy és a menyét közti kiépítendő útvonalról.
    - Ha a következő tárgy és a menyét közt már eleve szabad az út (ilyen is van), akkor az egerünkhöz ragadt elemet olyan helyre toljuk be, ami nem esik ebbe az útvonalba.

Segítségül belinkeltem Toma néhány magyarázó hozzászólását is:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-szökés.18126/page-4#post-1001938

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-szökés.18126/page-5#post-1002031

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-szökés.18126/page-5#post-1002050

Fuhur, GYuGYu1003, -BombadilToma- és 7 más kedveli ezt.
  16. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok.
    Felhő aktiválva fent lógatom a lábam. De lenne egy kérdésem hozzátok?
    Hogy tudjátok teljesíteni a titkos receptet .Mert sajnos ez lehetetlen mert nem ad annyi felrepít. Segítsetek jó köszike.

Gio kedveli ezt.
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A titkos recept eventnek van külön csevegője.

Kérlek, ott kérdezz, ott olvass!

Köszönöm!

incimami kedveli ezt.
  18. incimami

incimami Fórum bárója

Bocsánat rendben van.

19. paloooo

paloooo Fórumelemző

Sziasztok!
    Ha rákattintok az event ikonra, mindig csak a rács húzódik félre, hogy játsszak. De én a börtönboltba szeretnék menni. Miért nem engedi? Valamit elcsesztem? Ahhhhhhhhhhh...:oops:

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Van egy félbehagyott szabadítós játékod.

Előbb fejezd be azt, kérlek. Azután a bolt is elérhető a felületen.

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.