Visszajelzés A nagy szökés

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 28.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. paloooo

paloooo Fórumelemző

Köszi.

2. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

63 lejátszott játékom van:inlove: Most már biztos,hogy meglesz teljesen és még talán tovább is ha lesz rá még időm.Mivel holnap már dolgozom,reggel krókuszt ültetek,így felröpire sem lesz gondom később:p Amit tudok,kiszedek a boltból,tetszik a kínálat8)

Gio, Swordfish, Sikka1 és 5 más kedveli ezt.
  3. Blökix

Blökix Fórum hercege

75 játék kész.

Gio, GYuGYu1003, Puszpang és 9 más kedveli ezt.
  4. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Hogy lehet kijönni a labirintusból? Ott vagyok a kijáratnál és nem tudok kijönni! Mit kellene csinálni? Megnéztem a videót is, itt be kellene csukódni a rácsnak, de nem történik meg. Na jó, hagyom a francba az egészet, pedig 40 tápot lekevertem.

Utoljára szerkesztett: 2.6.19
    Sali~*.* és milanzs kedveli ezt.
  5. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok, ha nehezen is , de a felhőt megszereztem, és még biztosan eljutok a végéig, a mai 100% os termésbónusz sokat lendített a növénykéim számán.De engem nagyon fáraszt ez a sok mini játék, főleg, hogy két farmon csinálom. De mind a két farm 216 os szinten van, így ha nehezen is , de végigjátszom.

Gio, Swordfish, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  6. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!81 minijátékon vagyok túl,még kicsit termelgetem a gazt,a boltban ez-az még kacsingat rám!;)

Gio, Swordfish, Hagymácska55 és 5 más kedveli ezt.
  7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Az event kész, még a maradék növényeket lejátszom, az pluszba 13 játék :), jön a pajtatöltögetés.

Gio, Swordfish, spagetti24 és 2 más kedveli ezt.
  8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szép estét! Elvesztettem a fonalat hogy hányadik játéknál tartok mert 75 után nem mutatja, én meg elfelejtettem. :oops:;):p
    Mindenesetre röpizek este. A titkosakból csak a Pöttyöst az Atacama és a kalahárit vettem ki mert a többiből már rengeteg van.o_O
    A turbótrágyát mindenesetre lehet mégis kiváltom:music::p. Szóval holnap még eventezem most úgyis lesz egy nap szünet a következőig. o_O;)De ez már csak lightos mert minden fontos kiváltva. Szerintem hasznos event vót , a felhőt már kétszer is alkalmaztam.
    Kitartást a küzdőknek, sok síkert mindenkinek;):p

Gio, Swordfish, Puszpang és 6 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A felhőre nagyon hajtottam sikerült ;)a játékba bele jöttem de már nagyon idő rablónak tűnt a vége:wuerg:én ezzel itt be is fejeztem ezt az eventet....Viszlát-Sziasztok8)

Döbi65, -kaktuszable-, Gio és 13 más kedveli ezt.
  10. Atali

Atali Törzsjátékos

48 játéknál tartok. Tegnap este óta letermeltem 2 kör nemesített málnát, de még mindig nincs elég felröpim. :(
    A kerék se adott bónuszt, szóval most már biztos, hogy nem jutok el a végéig, de elvileg a felhőm meglesz holnap estére.
    Viszont sikerült szereznem 3 Pettyesfűz-et, 2 Kőrist és egy narancs tojót, úgyhogy összességében nem rossz ez az event és még nem néztem meg minden titokcuccot. :)

Gio, Swordfish, -BombadilToma- és 7 más kedveli ezt.
  11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia !Gratulálok! :)A Körisekkel jól fogsz járnio_O;) Ezen a szinten ha jólemlékszem/90 körül?/ én is a röpikkel küzdöttem. fog ez javulni bonuszok vagy Jack nélkül a felhő nagyon ügyes. A felhő hasznos jól jársz vele. o_OCsak igy tovább;):p

12. Atali

Atali Törzsjátékos

Szia! Köszönöm! :) 95-ös szinten járok és az utóbbi időben néhány felhőt már sikerült megszereznem. :)
    Ezt az eventet annyira nem szeretem, bár megy a kijutás, de szerintem irtó unalmas és nagyon sok időt elvesz, de az ajándékoknak örülök és a felhőnek is fogok, ha eljutok oda. :D

-kaktuszable-, Ribiszke, böbe4948 és 2 más kedveli ezt.
  13. icumicus

icumicus Járnitanuló

Sziasztok!
    Az én rabjaim életfogytiglant kaptak, ezért ott is maradnak!

-kaktuszable-, Fuhur, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  14. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok. A felhőt végre valahára ezen a farmon is teljesítettem, a többi játék is belefér még 75 ig, felröpi van bőven, pedig csak event növény volt végig. Remélem a labirintus ritka vendég lesz a farmon, mert nem szeretem így sem, hogy meg tudom csinálni.

15. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

Soha többé labirintus! Időrabló, idegörlő, szemfárasztó. Kár volt az időt az eventgaz termelésére pazarolni. Bukom is a megtermelt malomterméket is. :(

böbe4948, banszky48, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  16. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Kész vagyok az eventel bár megy a minijáték nem szeretem időrabló unalmas azokat sajnálom akik ugyan letermelik az eventgazokat de idő hiányába már nem tudják hasznosítani mert biztos lesz ilyen is

bocsinet kedveli ezt.
  17. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Ebből ennyi elég is volt... :D

-kaktuszable-, Kuzdern, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  18. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Felhő beüzemelve! xDxDxD

Kuzdern és Puszpang kedveli ezt.
  19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Még 3db.rabot kell kiszabadítani és full!!!xDA gazdaköri kell még 2db mitymaty de 14h-ig meglesz!Az ólakból fákból semmi új nem lett:cry:

Gio, Kuzdern, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  20. tomfor

tomfor Fórum-zöldfülű

És tessék !Örömöm határtalan csináltam egy olyan pályát,> a *labirint minden kockája bejárható ! csak összejött !!! jöhet a nagyobb *pálya :D

[​IMG][​IMG]

Utoljára szerkesztett: 3.6.19
    DevilMókus, ulmo12, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.