Visszajelzés A nagy szökés

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 28.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Egy kisfarmon csináltam egy videót, hátha segít egy picit a minijáték megértésében. Itt még csak egy tárgyat kell összeszedni, de a szisztéma több tárgynál is ugyanez.

2. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Nem csinálom, és jogom van leírni a véleményem. A múltkori hozzászólásom törölve lett, de attól még elképesztő ami itt megy pár hónapja. Nem tudom, de a hozzászólások arányából tekintve is, csak az maradhat, ami pozitív. Hát az én érzésem nem az. o_O

Liliom44, Akela, koko58 és 4 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Hűűű, most utálni fogtok, de én nagyon élvezem, a kedvenc minijátékom:D 35 szöktetésen vagyok túl, röpigond nincs, 2 lombház fejlesztés meg 3 kitehető már megvan, önfeledten játszom és fosztogatom a boltot.

GYuGYu1003, Domos52, Kuzdern és 11 más kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Tegyük tisztába a dolgokat:
    Nem azért töröltem az írásodat legutóbb, mert nem pozitív.
    Hanem azért, mert nem itt a helye.
    Az eventcsevegő az eventezni szerető, azokat megcsinálni akaró játékosoké.
    A taktikáké, a bíztatásoké.
    Mint ahogy Neked és mindenki másnak is joga van leírni a véleményét (eddig is így volt, és ezután is így lesz) az eventezőknek is joga van ahhoz, hogy ne azt olvassák oldalakon keresztül: "Én nem csinálom!, "Szörnyű, ami itt megy!" és hasonlók. Ezek egyszerűen nem taktikák.
    Számtalanszor leírtuk, és kértük már:
    Negatív és egyéb kritikátokat a Panaszkönyvben fogalmazzátok meg kulturált stilusban.
    Az eventcsevegő az eventezőké.
    Ide még az is belefér szintén kulturáltan, és az adott eventre vonatkozóan, hogy az event nem megérős, túl sokat kér, túl nehéz, kevés a felröppenő...
    De az általános, játékra vonatkozó véleménynek, a kritikának nem itt a helye.
    Olyan, mintha ecetet akarnál venni a barkácsboltban (klasszikus nyuszikás vicc).

Köszönöm együttműködésedet.

5. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Szia, én nem utállak, a játék nem rossz, bár én nem mindíg értem mit hová teszek, de elég könnyen elboldogulok a szöktetéssel. Igaz még csak 10 játéknál tartok.

nyuszika215, mebajah, Domos52 és 6 más kedveli ezt.
  6. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ügyes vagy, gratulálok, én most lettem túl 20 szöktetésen :)

nyuszika215, Kuzdern, ulmo12 és 4 más kedveli ezt.
  7. flamne

flamne Törzsjátékos

Nem értem! Nem értem! Felháborító, de sehol nem találok egy értelmes leírást. Ide tolni oda tolni, de el sem tudom kezdeni. Lassal 150 szinten vagyok, de feladom, mert egyszerre két három recept és még logikai is ami nem lenne baj, de idő kellene hozzá. Mást is kell csinálni, és már nem nagyon szórakozás hanem bosszúság az egész. Feladom az egészet. Egy normális érthető és egyszerű leírás kellene és alap szinten, nem csak azok számára akik értik is. De azért velem is meg lehetne biztos értetni, ha nem öt eventet kellene egyszerre csinálni! Igaz nem muszály csinálni *** Biztos törölnek de nem érdekel a véleményem ez és nekem is lehet véleményem. Lassan semmi szórakozást nem ad csak streszel az ember. Ez a cél?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.5.19
    Leho69 kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szerintem Toma leírása segít:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-szökés.18126/page-4#post-1001938
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-szökés.18126/page-5#post-1002031

9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia nekem 29 játék de én is félek már leírni;):p hogy szeretem ezt a játékot.. . :sleepy:Na mindegy ez van;) Mindjárt megy ki a 8h gaz. Nagyjából szombat este lesznek meg a színes ólak de lehet folytatom ha lesz még a botba jó dolog...o_O:p

nyuszika215, heureca3, Domos52 és 6 más kedveli ezt.
  10. Puszpang

Puszpang Rutinos

farmerogirl rakott fel egy videót pár hozzászólással feljebb,szerintem az segít!

cskati01, GYuGYu1003, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  11. mari5151

mari5151 Járnitanuló

Kedves játékos társam én is így vagyok vele ,még idáig minden feladatot meg csináltam ,de ez most kifogott rajtam,Szinte idegesitö lett számomra ez a játék üdvözőlek benneteket.

12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

GYuGYu1003, heureca3, farmerogirl és 2 más kedveli ezt.
  13. cskati01

cskati01 Törekvő

Szia!
    Nagyon szuper! Ebből mindenki megtanulja, hogy, hogy kell csinálni, ha valaki nem érti, akkor nézze addig, amíg ránem jön a szisztémára.

Gio, ulmo12, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nna!
    Első fejlesztés kész. Már 5 tárgya kell kidobni az ablakon mire a rabra sor kerülhet.
    Egyre hosszabb a minijáték a haladással. Sokan írták, hogy nem szabad a végére hagyni az összeset. Asszem igazuk lesz.
    Elég soká szerzem meg megint a felhőt. No sebaj.

spagetti24, Gio, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

6hegaz: 8100
    8h egaz: 1500
    felrepi:511

ui: Vásárlásból lett egy Virágfestés kitehetőm 1x1,TP növelő bónuszokkal 30.994.200 TP-adott ma reggel :D ésmég 14x arathatok hasonló nagyságrendben:D

Gio, nyuszika215, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  16. milicke

milicke Junior szaki

csatlakozom... az elején vért izzadtam, de egy félóra múlva rájöttem - 28 játékon túl - amit eléggé eklektikusan csinálok, én is a fosztogató fázisba léptem:)

nyuszika215, DevilMókus, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép napot mindenkinek!Nekem is nagyon nehéz volt az első 1-2 játék,de annyi segítséget kaptam tőletek,hogy mostmár csak 4-5 lépés kell és a rabocska kiszabadul.xDxDValami rémlett az előző tologatósból,de a forgatást elfelejtettem hogy az is van.xD

Gio, nyuszika215, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

13 alkalommal kiszabadult a rab;) Ma is délután/este lesz a szöktetési hullám;)

Gio, ulmo12, heureca3 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. koko58

koko58 Fórum-zöldfülű

Szerintem én is most fejeztem be örökre a farmozást 14 éve csinálom,de ez a mostani event minijáték szerintem nem ide való!Lehet hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel!Sajnálni fogom de ez már abszurd!!!!

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Jogod van leírni, hogy befejezed a farmozást, mert nem akarsz már játszani.

De miért egy eventcsevegőben teszed ezt?

A Te döntésed, ami után a játék supportján kérheted a farmod törlését.

Ide nem tartozik, másokat nem érint az elhatározásod, ugye érted?

Ne indulatból dönts!

Azt írod, 14 éve farmozol! Ez nagyon nagy tévedés, ez a játék még nem működött 14 éve!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.