Visszajelzés A nagy téli szökés - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 11.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 20.12.24.
  1. 1

20 szavazat
    11.7%
  2. 2

2 szavazat
    1.2%
  3. 3

4 szavazat
    2.3%
  4. 4

2 szavazat
    1.2%
  5. 5

8 szavazat
    4.7%
  6. 6

6 szavazat
    3.5%
  7. 7

5 szavazat
    2.9%
  8. 8

11 szavazat
    6.4%
  9. 9

19 szavazat
    11.1%
  10. 10

94 szavazat
    55.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Most tettem ki 8 talányost, még jó lenne ugyan ennyit begyűjteni ;) ebből várom a csodát xD

Ms.AbyZu, kr.lola, vihence és 5 más kedveli ezt.
  2. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Ne add fel volt hogy egyszerre 35 csillagot is adott:)
    Azt mondom neked is mint az előző hozzá szóláshoz ne add fel:)
    Remélem lesz is csoda, jó értelemben.:);)

3. agi770

agi770 Törekvő

Végigvittem. Az elején azt gondoltam,hogy ültetek amíg tudok mert jó pár farmmunkás kupont kaptam. Ez fellelkesített, de már elmúlt. Egy idő óta nem igazán jön számomra értékelhető.

Swartsch és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, végig vittem, dekorok a felhőn, elköltöttem a csillagokat.
    Tovább termeltem, kiváncsi voltam mit ad, ha már a piccolo után "etetem " a piros sapkást. Volt 1-1 db szelídgesztenye:) de kaptam egy talányos ólt, és 10 csillagot. igy megyek vissza a boltba, és termelgetek...hátha dob még csillagot. (igazából ez érdekelt, hogy ha befejezem utána kapok e még csillagot, h boltozni tudjak, nem mintha telhetetlen lennék :)
    Jó játékot Nektek!

kutyaszálló, vihence, kmandy és 4 más kedveli ezt.
  5. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Sziasztok!
    Felhő közelébe járok, ott meg is állok. Idő ennyit engedett.
    1-1 szem gyümölcs mellett, lett egy harcsaól. :)
    Szép estét!

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm.. Gyümölcsös harcsa:inlove: Én eddig csak citrommal kóstoltam;)

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  7. Anditabandita12

Anditabandita12 Junior szaki

Sziasztok!
    Sikerült megszereznem a felhőt! Ez nekem nagyon kellett, mert még nincs 20 felhőm se és ez 23 óránként ad rengeteg Tp-t. :D
    Kedves volt a kerék is ma, mert adott egy 100 százalékost, úgyhogy tovább termelem az eventnövényt és csak holnap este nézem meg mi rejtőzik a fák és ólak alatt.
    Ugyan nem az eventhez tartozik, de ma végre kiváltottam a Bölcs Tölgynél a Páncél Pannit is, úgyhogy a mai nap szuper volt a farmon. :)
    Sok sikert annak aki még csinálja!

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:inlove: Gratulálok!:inlove: Ez egy kis előkarácsony volt!;)

Anditabandita12 kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Végeztem az eventtel, nem panaszkodom, mert nekem nem sok gyümölcsöt dobott. Jellemzően sztáp, kk, turbó és érme, emellett 4db harcsa titkos is beesett. Mindössze 2-vel mentem tovább, lehet megérné tovább is termelnem, de most ehhez nincs kapacitásom. Sok sikert mindenkinek! :)

Szia! :)

A páncél pannit tudod ugye, hogy nem ad, csak a lehetőséget, hogy feltedd rá és ne kelljen mindig ki be pakolgatni?:oops:

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Nekem nemtetszik event.
    Még 6 malomtermék kell, hogy meglegyen a 69. (na ez poénos :D )
    Igaz komótosan csinálom, napi 3 aratással kb, éjjel nem érdekel a farm, nappal is sokszor kések. Szóval igaz hogy nem tettem ki lelkemet érte, nem is tudtam forgatni semmi érdemlegeset, eleve egyértelmű volt. Szóval megértem, hogy ennyi jár 69 játékért. Mivel nem kaptam semmi jelentőset, a pitéknél, mogyoróknál, narancs, mandarinfákon kívül, amit bagóért megvehetnék, pár titkos, ami lutri ismét, amúgy is sok van belőle. Ez ismét egy kemény szerencsejáték. Van 95 érmém, szóval azon gondolkodom benthagyom nekik karácsonyi ajándékként.
    A felhőért bacakodtam vele ennyit is. Nálam 1es.

GA-BI-O-Farm, Ms.AbyZu és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. Anditabandita12

Anditabandita12 Junior szaki

Igen, köszi. :) Volt 2 Pannim, úgyhogy egy már ott csücsül a fán.

feki13 kedveli ezt.
  12. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nekem tetszik az event jó értékelést fogok adni rá. TP és BTP jött sokszor, 1 karácsonyi süti ami a leggyengébb, a többi Hornavan, és talányos fák, munkáskuponok. Engem az 1 mogyoró, mandarin és egyebek elkerültek. Nem került viszont el a FARMARANYFA, ami 26 piccolo nyitással ezelőtt is összejött. Egyenként nyitom őket, épp a múlt héten kezdtem kicsit duzzogni, hogy 6 nyitásból 2 pogo show lett, ami jó sok helyet foglal (mert azért ki nem törlök semmit amíg ad valamit). Kitartást és jó véletlengenerátort kívánok mindenkinek a piccolo ládák nyitogatásához!

vihence és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az új event ismertető olvasása közben figyeljetek rá, hogy A nagy téli szökés event ma este 22:00 órakor véget ér.

Aki még ténykedik az eventben, azoknak bőséges aratásokat.

Ellenőrizzétek, hogy minden malomterméket odaadtatok az álruhába öltözött Cilmoginak, vegyétek át Tőle az ajándékokat.
    Aztán kukkantsatok be a Téli boltba is, költsétek el a begyűjtött Csillagos érméket.

Ha leadnátok még szavazatot az eventre, vagy módosítanátok azt, még megtehetitek, egészen a Csevegő zárásáig.

Sok sikert Mindenkinek a maradék 6,5 órában!

14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Az eredeti terv az volt,hogy csak a kötelező gyakorlat lesz meg,de folytattam az ültetést és adott plust 40 zsetont:p:p:p
    Nem sokkal több,de már az a tény,hogy válogathatok is már megértexD
    A piccoló még csücsül a pajtában, egyszer csak ......majd:D
    Aki kész van annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)

kmandy és Kuzdern kedveli ezt.
  15. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves játékosok!

A nagy téli szökés event véget ért, a Csevegő is bezárta kapuit!

Köszönjük az egymásnak nyújtott segítségeket!

upload_2024-12-18_21-27-46.gif

Reméljük mindenkinek sikerült Cincogi felügyelő menekülését elősegíteni megfelelő mennyiségű fűszeres koktéllal.

Találkozunk a következő event csevegőjében,
    a Farmerama csapata

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.