Visszajelzés A púpon túl - tevegelő eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 13.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Barkaföld

Barkaföld Utánpótlás-írogató

Sziasztok, lehet butaságot kérdezek, de csak azok tudnak eventezni akik kiváltották arany banánért a teve tenyésztést, vagy mindenki, mert akkor ezt így nem értem, hogy ha most bárki tenyésztheti akkor mi miért áldoztunk rá banánt mikor kellett?

2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Nnna, kész vagyok én is az eventhez szükséges 3.986.300 össz pajta értékű tenyésztések már a pajtában dekkolnak. Nagy ugrások nem lettek, de meg vagyok elégedve. A legnagyobb ugrás alap tevére dobott múmia tevét, 4 körben összesen 4 db -ot. Szóval nem panaszkodom, volt már jobb is, és rosszabb is :) Mindenkinek sikeres ventet, és nagy ugrásokat kívánok :)
    Sziaszia :) Nem lehet. Ahhoz, hogy az event tenyész állatokkal is teljesíthető legyen nem elég a szint, kell a teve tenyésztés joga is! Akinek nincs meg a tenyésztés joga, alap állatokból tudja teljesíteni az eventet, de ahhoz rengeteg alap tevére van szükség. Az össz beadandó csp értékű alap vagy tenyész teve: 3.986.300 csp pajta értéken. Az alap teve pajta értéke 650 csp. Ez azt jelenti, hogy ha valakinek nincs kiváltva a jog 6133 alap tevére van szüksége ahhoz, hogy megtudja csinálni maradéktalanul.

Utoljára szerkesztett: 14.12.16
    Gio, -Fülemüle-70, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Púpon túl event feladatait alap tevékkel is lehet teljesíteni. Bár a mennyiség nem hétköznapi méretű.:)

Minden egyéb színes teveféle és az alap tevék is lehetővé teszik az event maximális teljesítését ... vagy valamilyen szintű teljesítését. A színes állatok előállításához már a tevetenyésztési szoborra is szükség van.

Van egy új lehetőség azok számára, akik eddig még nem váltották ki a tevetenyésztést, de anyagi lehetőségeik megengedik, vásárolhatnak aranybanánt a kiváltásokhoz a maja majmok szentélyében ... (tenyésztés+ tenyésztési csomag+ múmiateve) megszerzéséhez.

Ez a felkínált lehetőség is olvasható a fórum hivatalos közleményeiben:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/aranybanán-akció.14592/

Gio, taga1, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  4. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    185 tenyésztést raktam be,a szokásos kötelezőn kívül 2x ért öröm,alaptevékből kaptam 1 múmiát és 1 sivatag hajóját!Azt hiszem a januári tenyésztésemnek lőttek,minden tápom elfogyott.A lényeg ez az event kipipálva és még marad alaptevém is!;)

Shirkán53, Gio, Fatther és 13 más kedveli ezt.
  5. Barkaföld

Barkaföld Utánpótlás-írogató

köszi a választ! :)

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  6. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    132 tenyésztésből 156 alap, 174 havasi, 38 hárompúpú, 6 alpaka, 3 tudós 1 sivatag hajója. Ilyen jó köröm még soha nem volt.

Shirkán53, Gio, taga1 és 17 más kedveli ezt.
  7. szamoca0606

szamoca0606 Fórum-zöldfülű

http://www.kephost.com/images/2016/12/14/sivataghajoja.jpg

Ez érdekes, először azt hittem adott pár tudóst, de aztán láttam hogy kettőnek színesebb a kabátja. 132-ből két sivatag hajója! :)

Kéretlen reklámoktól mentes beillesztő kódra cseréltem a linket a képedről./mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.12.16
    ursa11, Gio, taga1 és 13 más kedveli ezt.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Nekem fel sem kell függesztenem.Már ma 2 alkotásom meg van.:p
    1., Ettől a csíktól Berkenyefa XXL es piros,mely bába házánál.1-et learattam,másik nem sikerült.Nem hát,hisz az a piros szívecskés félteteje.:D
    2., A házon jel.Megyek kiszedni ikreket nagy izgivel. Kész-kész! Kattingatok csak a 3 púpúig jött.:pFolytatnám kattingatást még pár db után,de akkor látom,hogy ott még 5 percen felül. Már párszor letelt 5 perc és most jöttem rá,hogy többinél nem 5 perc,hanem 5 óra,mert nem bájologtam.:sleepy:Most akkor miért is vannak Bájitalfáim?:music:Dísznek.>:(

Ui: 3., Csengetnek. Postakocsival Atus.:) Áááá,nem csak úgy jött,hanem hozott is.:eek: Csomag 11.300,-Ft. Szuper és fizettem,de azt nem tudom,hogy miért?:oops:Ezt is majd megtudom ma valamikor, a szólni feledékeny gyerkőcömtől.:p
    Mára elég volt a félre sikerült meglepetésekből.:cry:

Gio, taga1, Fatther és 11 más kedveli ezt.
  9. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Hecc kedvéért betettem négy tenyésztést, lett belőle nyolc havasi. Azokat visszaraktam, kaptam egy múmiatevét.
    Pénz áll a házhoz:D.

http://www.kephost.com/images/2016/12/14/Teve.png

Mindenkinek hasonlókat, vagy jobbakat!

Az általad használt feltöltő oldalon a beillesztő kódok táblázatából a direkt linkek kép URL linkjére cseréltem a hozott linket, így a kéretlen reklámoktól megszabadulunk./mamarygen

ursa11, Gio, Fatther és 13 más kedveli ezt.
  10. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

100 alap tenyésztést tettem be.
    Ami lett: 98 teve (visszajött), 134 havasi, 33 hárompupú, 7 alpaka, 2 tudós, 1 szultán. Ez egész jó, meg vagyok vele elégedve.

Utoljára szerkesztett: 14.12.16
    zotmar, Gio, taga1 és 12 más kedveli ezt.
  11. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

nem vagy egyedül kovácstné kartársnő !!! :cry:
    ha, megnyugtat...

Gio, osztrak12, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  12. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Juppi jé. :)
    Megvan a trükkös, ezt nem hiszem el. :)
    De hogy miből lett a pajtámba nem tudom , de ott pompázik rózsaszín tüll szoknyában. :)
    Már nagyítót is feltettem, jól látok e.

ursa11, zit67, zotmar és 17 más kedveli ezt.
  13. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nem hiszem hogy megnyugtatja, ahogy engem semxD

14. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Gratulálok Szomszéd:)

Fatther, kukori80, h.lajosvilmos és 2 más kedveli ezt.
  15. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Rettenetesen olvad a szupitápom a semmiért:sleepy: Gratulálok annak akinek sikerül. Még egy kört beraktam, "utánam a vízözön":p;)xD

zotmar, Gio, §Böbe13§ és 3 más kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Várom már, hogy elkezdődjön. Tragikus a piacom remélem, a kint lévő mennyiségeket elkapkodják és eljön az én időm :D

Sok sikert mindenkinek! :)

zotmar, Gio, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  17. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Jaj annyit szenvedtem velük. :) Tudod milyen rég óta akartam. :)
    Bejött a Prófétád :)

§Böbe13§, -orgona-, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  18. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

No,elkezdődött a hivatalos! A teve teljesen stílusos,szerintem mindenkinek így dülledt a szeme mikor meglátta a ki írástxDxDxD

Gio, osztrak12, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  19. péteriágnes

péteriágnes Haladó

na kész is...ennyi volt az event:D

ursa11, Gio, h.lajosvilmos és 5 más kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

No, kész is vagyok:D küzdelem a kis farmokon folytatódik kicsit később...

ursa11, zotmar, Gio és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.