Visszajelzés A púpon túl - tevegelő eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 13.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tz67

tz67 Járnitanuló

Egy másik módszer: Mindent eladsz holnap délután, és vasárnap olcsóbban visszaveszed a legjobb árban lévőket.

Netudki50, genka53, Gio és 15 más kedveli ezt.
  2. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Sziasztok!
    Azt hittem 1200 tevével nyerő vagyok! Hát nem!:cry: Felkötni a gatyát,mert nagyon húzós lesz, rámegy pár millánk!

Utoljára szerkesztett: 13.12.16
    északiboszi, csopke1, csio70 és 15 más kedveli ezt.
  3. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Tetszik az event, tevém csak vagy 600, nemrég sikerült kiváltani, háát meglátjuk mire lesz elég:). Egyenlőre az eladás felé billen a mérleg nyelve.
    Teve ára az egekben, 20000 fölött, a tápja kúszik utána, 15000 fölött.
    Boom remélem lesz hétvégén is.
    Mindenkinek jó eventezést, nagy ugrásokat!
    Még valami, ha ki van váltva az alapállatos rúna, kevesebb teve is elég.

-W-595-, csio70, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  4. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

Ugyanez van nálam is.Most jelenleg 85ezer nálam a piacon a havasi teve,azt veszegetem......

Netudki50, genka53, demkom és 4 más kedveli ezt.
  5. simi1955

simi1955 Haladó

Oké!

Inkább visszaszívom!
    Nincs időm belemenni az ilyen 90+-os , stb. vitákba.
    Maradok továbbra is lelkes olvasótok.

Igaz, csak négy +-es vagyok!

csio70, Netudki50, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  6. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Sziasztok, lehet gyogyós kérdés, de ha nincs kiváltva a tevetenyésztésem, csak a teve maga, akkor nem látom a piacon (azaz nem tudok venni) tenyésztett tevét? Most nem láttam semmit a tevetenyésztés majásról, azaz ki kell, vagy nem váltani az eventhez aranybanánért? Tudom, opció a csak szimpla tevével teljesítés...

zali1111

7. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Egy nap alatt csak 32 tevetápot lehet bekeverni tölgyön kiváltott rúnával. Ez elég kevés, a táp ára az egekben lesz.

Meellcc, csio70, Netudki50 és 6 más kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nálam már 160 ezer körül vanxD

csio70, Netudki50, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  9. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

Most 88ezerért vettem:)

Netudki50, osztrak12, demkom és 2 más kedveli ezt.
  10. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Az első hét szintet 838 db alaptevével lehet teljesíteni, a törtdarabszámok miatt.Amennyiben már rendelkezel rózsa és piros ólakkal csak a kilencedig szintig kell teljsíteni a küldetést. Sajnos ebben az esetben a 15 party pöri és 10 db aranybanán nem kerül hozzánk.

csopke1, Netudki50, osztrak12 és 11 más kedveli ezt.
  11. tz67

tz67 Járnitanuló

Mi következik ebből? Nem lesz utánpótlás a sima tevéből a piacon.

csopke1, Netudki50, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  12. avatar1972

Nos, összefoglalom: szuper event,szuper nyereményekkel,szupermeneknek.

Talán azért nincs 798000 tevém, mert más is nő a szigeten.Talán azért nincs 20 banánom kiváltani a tenyésztést,mert egyéb fákat-növényeket váltottam ki. És: biztosan nem örülök annak,hogy elkezdeni el tudom,de a megalomán eventkitalálónak hála,befejezni nem.

Itt csupa örömködést olvasni mindig, hogy jajj deszipiszupi meg puszedli meg habcsók eventecske.

Nekem nem az. Lehet megkövezni érte :)

északiboszi, Netudki50, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Én már csak abban reménykedek, hogy a tevék nagyobbat ugranak a kengurunál isxDPersze nálam a bummnál minden állat sánta is és vak isxDxD

HéricsBáró, JUCUS, Othep és 31 más kedveli ezt.
  14. tundee73

tundee73 Törekvő

Sziasztok! Az ismertetőben,derék sivatagi csoda van minden feladatnál,csak az első feladatnál jó az ismertető. Köszönöm :)

Netudki50, genka53, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A szupertápra vigyázz, ha nem tudsz venni, mert ezután 2 olyan tenyésztős event jön, ahova nem kevés szupertáp kell.

Gondolom tudod, hogy a tevetenyésztés szobra a Maja majmok szentélyében van.:music:
    Mi sem adtunk pénzt érte, még a tevetenyésztés bevezetésekor kiváltottuk. Ha nincs meg a szobrod, azt jelenti, hogy már az előző tevés eventet is kihagytad.

Ilyen volt a békás event júniusban, ahhoz is hasonlítottuk már az elejétől. Vettem is gyorsan 13000 tevét, meg egy párszor kiszürkítettem a tenyészállatok piacát is.

HéricsBáró, meszimarsi, csio70 és 18 más kedveli ezt.
  16. avatar1972

Gondolom tudod, hogy a tevetenyésztés szobra a Maja majmok szentélyében van.:music:
    Mi sem adtunk pénzt érte, még a tevetenyésztés bevezetésekor kiváltottuk. Ha nincs meg a szobrod, azt jelenti, hogy már az előző tevés eventet is kihagytad.

3 évet hagytam ki egész pontosan.

Netudki50, osztrak12, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  17. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Ez jóóóóóóóóóóóóó!Akkor kicsit továbbjutok,1400 tevém van,tudok tenyészgetni is,még kiderül,hogy jó lesz ez!:D

almáspite48, -W-595-, meszimarsi és 17 más kedveli ezt.
  18. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Azért csak nem lesz úgy.

Netudki50, genka53, LBetti és 6 más kedveli ezt.
  19. tz67

tz67 Járnitanuló

Köszönöm, kedves vagy! :) 700 tevetápom van, pontatlan voltam. Szupertápot nem írtam, mert most nem használom (1100).

20. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Megkérdezhetem hányas szintű a baha szigeted ? És mióta játszol?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.