Visszajelzés A púpon túl - tevegelő eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 13.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok...-.- Tessék tudni félretenni az érzelmeket,ez csak egy játék..Szinte megszállotként játszottam én is,sírva-ríva...Miután bevettem a lesz...om tablettát azóta élvezettel játszom,sikereim vannak stb..Most sem fejeztem be a tevést(megtehettem volna) de minek...Mindenki azt tüzze ki célul amit teljesíteni tud,amire szüksége van vegye ki a játékbol..Örömet-kikapcsolódást stb...Amig nem így játszottam semmit nem ért a játékom..Csak a bosszankodás és nem tett boldoggá..Mindenki engedje le a gözt egy kicsit, és gondoljon a Karácsonyra,családjára,(én pl két-három napja csak csillagokat vagdosok a kislányommal mert most nála az a sláger,Novemberben libákat láttam még álmomban is mert azt vagdostunk ki )..Nah Kellemes hétvégét mindenkinek:)

csio70, ildiko44, -kaktuszable- és 15 más kedveli ezt.
  2. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Olvasok mindenféle véleményt, van aki befejezte van aki feladja, hát nem tudom hova csatlakozzam! Bosszant hogy egy rakás tápom és állatom eltenyésztődött már és sehol semmi komoly, nagyon szegényesen adja a magas állatokat, sőt mondhatni sehogy mert tudós tevém lett csak 5-6 db, aztán csak az alatta levők! Ezek meg irtóra kevesek az utolsó két körre! Igyekszem, de tápom már csekélyke, ha nem történik előkarácsonyi csoda akkor nem tudom befejezni! De nem adom fel.... hajrá mindenkinek

csio70, -kaktuszable-, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  3. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Haha, 2 csupasz juh és egy álbőregér, ami említésre méltó. Jobb, ha most lenyugszom egy kicsit és átváltok szupertáp-gyűjtögető módba (újra). :)

Én drukkolok neked, ha az segít. ;)
    Mindig ez a táp, ez a táp... :cry::cry: Nálam is az a szűk keresztmetszet.

Utoljára szerkesztett: 17.12.16
    csio70, -kaktuszable-, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  4. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

még van 70 tápom talán 2 kör:)

csio70, benedekbobe63, Gio és 4 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, 70 táppal csodákra is képes lehetsz, ha a rendszer egy icipicit segít neked:)
    Sok sikert hozzá:)

6. achmed1122

köszi szépen:) :D nálam igazi csoda az egész játék:) mindig van szerencsefaktorom:)

csio70, ildiko44, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Örülök neki, ha így érzed:) Ennél több vagy jobb nem szükséges a játékhoz:)
    Szia, ha úgy gondolod, hogy szükséged van/lenne pár titokfára, ólra szívesen segítek, írjál nekem (a farmnevem ugyan ez). Menyétem nekem sincs, de ez egy cseppet sem zavar:D, majd lesz, ha lesz:), ha játék is úgy akarja:)

8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Dankesün! Ha valamivel nagyon elakadok akkor szólok.
    Szinte csak olyan dolgaim hiányoznak, amik még nem cserélhetőek. De jó, hogy előjött ez a csere! Most vág be az agyamba a felismerés, mint Bánk Bánt mikor fejbe kólintotta (mármint felismerte, hogy a kedves hitvese finoman szólva hűtlenke).
    Ugye itt van 6 egyforma fejlesztés (derék sivatagi...). Viszont 4 elég a dobozkához. Tehát, ha kettőt megtart valaki, az igen jó cserealap lesz, az olyan gazdáknak, akik 4nél kevesebb fejlesztést szereztek meg. De ehhez nem szabad összeépíteni! Mert akkor egymáséi lesznek örökre..

9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Na persze volt célom nekem is.Beraktam a tevéket reménykedve legalább egy nagy ugrásra kb 700 szupival.Azt hiszed bejött? A játék kezdete óta játszom, de még arany állatom soha nem volt.xDDeeeeee, arra rájöttem, hogy csak alapállatot szabad beraknom a cerelemházba.xDA család és a gyerekek igen.Mennyivel jobban jártál hogy csillagokat ollózól a kicsikkel, mint én annó.Egyszer a lányom hazajött az oviból egy nagy reklámszatyor filccel, benne a minta.Szeritem anya szépen tud varrni,mondta az óvónéninek Két napig békákat varrtam még álmomban is.xDxDxDJa és gólya olt a jele és a mai napig a pénztárcájában őrzi, pedig már kétszeres anyukaxDxDxD

csio70, Ribiszke, ildiko44 és 13 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Én szerda este ész nélkül összeépítettem mindet, utána kiakadtam az érési idején... nagyon hosszúra sikerült szerintem. Na ez az amiről az előző oldalon írtál, hogy néha nem az ész, hanem az érzelmek vezetnek... meg persze a fáradtság ami mint köztudott gátolja a józan gondolkodást:)
    Már mindegy, szét szedni max a BP tudja, ha akarná, ez pedig nem valószínű:)... ez van.. ez most így sikerült. Bántani nem bánt, nem is zavar, csak át fogom helyezni máshová:D, mert jelenleg nincs jó helyen a dekor:)

HéricsBáró, zotmar, Gio és 6 más kedveli ezt.
  11. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Szép napot mindenkinek! Meglepődve olvasom, hogy mennyien panaszkodnak (jobb szót nem találtam), hogy a titokfák, -ólak nem igazán akarnak új fákat, ólakat adni, és még olyan játékosnak sincs pl. víziló és hólyagfa, mint Leho :)! Azért vagyok meglepve, mert én magam nem tartom a szerencsésebb fajtájúnak, mégis egy szavam sem lehet, mert igen: van vízilovam, hólyagfám, katicám is lett - menyétem az nincs, és jegesfenyőm sem, viszont lett egy szantálfám. Egyik hsz-omban el is mondtam, hogy kényeztet engem az én kis farmom, hiszen szépen lassan jönnek a még hiányzó elemek a farmomra. Sőt! Sok kedves játékostárs ajánlotta már fel, hogy kipótolja, ami hiányzik! Csodálatosak vagytok és köszönöm!:inlove::inlove: Mit is mondhatnék? Csak azt, hogy én is így teszek: felajánlom, hogy kisegítek másokat azzal, amim van. Régi játékos vagyok, olyan tárgyakat is tudok adni, ami esetleg már nem megszerezhető, de régóta vágyik rá valaki! Írjatok, a farmnevem ua.! Mivel egy ideig nem játszottam, kevés az ajándékozási és csereengedélyem, tehát ilyen szempontból korlátozott, hogy hány embernek tudok segíteni.
    LEHOtól kérdem: - A bogumilfa az a bougainwillea-fa? - :music:

csio70, ildiko44, -kaktuszable- és 12 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Most meg csak tenyészted őket.xD Próbáld meg bájital helyett az ollót vagy a tűt, hátha valamelyik ugrik.
    Én két arany állatra emlékszem, ami alapból jött, de lehet, hogy volt még 1-2. Az első egy lila tehén volt (ebből eszembe jutott, hogy egyik gazdatársunk megfejtette miből lesz a Boci csoki)

A képet eltávolítottam!/mamarygen
    A másik a levesmesterbe kellett egy gyémánt hal. Utolsó két szupertápom betettem 4 halacskával. Nem titkolva abban reménykedtem, hogy gyémánt halam lesz. Kb. annyira lepődtem meg, mintha megnyertem volna az ötös lottót. (Életem legerősebb női megérzése volt.)
    Közben eszembe jutott a harmadik is (lehet más nem is volt), a panda első tenyésztésénél, első körben jött a Bruce Lee.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.12.16
    csio70, ildiko44, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  13. Hechingen

Hechingen Rutinos

Ne bosszankodj én a titkosokon pörögtem be mert még voltam olyan h..e hogy költöttem rá és nem lett zuzmarás sem szantál..De nem érdekel..1 óra alatt elfelejtettem..

ildiko44, zotmar, Gio és 4 más kedveli ezt.
  14. achmed1122

Utolsó kör:) mindenkinek sok sikert:) nekem most ennyi volt:)

csio70, -gyöngy-581, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Leho,Leho,hol jár az eszed?:D:D:D

Gio és osztrak12 kedveli ezt.
  16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Sikerült befejeznem a levesmestert!/vagy mi a neve/ 140 ezer TP a beszerzésem, kiadtam érte 120 ezret. Már régen készülök rá, hát most sikerült!Megérte, nincs több idegesség.

ildiko44, zebrina04, benedekbobe63 és 5 más kedveli ezt.
  17. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Simán csak a boci csokin ! :D
    Huncut aki rosszra gondol !! ;);););)

taga1, osztrak12, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  18. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok!

Ezt nem bírtam kihagyni és talán még nem 18+-os. :p

zebrina04, osztrak12, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Igen, én is meg akartam állni a 20 órás beérésnél, de olyan lassan fejlődött fel, mikor rátettem a következő fejlesztést, hogy elszámoltam magam...akkor meg már úgy gondoltam, hogy legalább a tp miatt legyen jobb kedvem és végigtoltam... de a gyerekek farmján legalább 1-1 fejlesztést kihagyunk cserére ;) az első láda 4 bájitalt adott... szerintem ezeket is csak havonta 1x, összegyűjtögetve fogom kibontani, hogy úgy érezhessem, tényleg kaptam valamit:)

-kaktuszable-, taga1, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  20. Bathilda

Bathilda Junior szaki

Én is kiraktam a titkosakat és lett 1 rózsaszín tevekarámom! Nagyon örültem, mert mostanában nem volt vmi jó a titkos tenyészet.
    Az eventből már csak az utolsó feladat nincs kész.
    Sok sikert mindenkinek és jó tenyésztést!!!!!;);)

csio70, ildiko44, zotmar és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.