Visszajelzés A púpon túl - tevegelő eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 13.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

No akkor, béértek a titkosak !
    A fák, a tüzifa kategória !
    Az ólaknál, talán a szarvas ami említésre méltó, az eddig nem volt !

csio70, osztrak12, -hanny2- és 6 más kedveli ezt.
  2. nati0205

nati0205 Fórum-zöldfülű

Szia,teljesen egyetértek veled,Én is vettem pénzért farmaranyat,hogy megvehessem a banánokat,de nem tudom,Pedig nagyon szeretném,Régen volt olyan fa vagy tárgy ami 3 vagy 24-48 óránként egy banánt,de lecsusztam róla,mondjuk azt is szívesen megvenném.

drunyi és osztrak12 kedveli ezt.
  3. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

Jucus írj nekem levelet mert nekem azt írja hogy nincs ilyen gazda!!!

kovacstne kedveli ezt.
  4. feri465

feri465 Törekvő

Szép napot gazdatársak az event befejezve!

Fuhur, Feca29, E-liza és 9 más kedveli ezt.
  5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Ne bosszankodj a nagy ugrások és talányosok itt se jöttek eddig soha be. Így mára tudom,hogy remény sincs velük haladni így.
    Addig logikáztam,hogy kijött annyi esélyem sincs,mint lottón. Erre mérgembe 2 tábla Eurojackpot-ot kitöltöttem és nem sokat,de pár ezret hozott.:pMinek fektessek olyanba,ami ígéri,hogy,lehet,de még 10-dik,100-dik csomagnál sem jön,mint katica vagy menyét és előtte mennyi állat,fa?:oops:
    Hétfőn más játékba sokszorosa lesz tét,mert nyár elejéig tart,de idén nagyon-nagyon megérős volt számomra és így gyerkőceinknek is.xDŐk pedig az elsők és minden pénzt megérnek számunkra.:inlove:
    Ablakon a semmiért ha kiakarnák pénzt dobni,akkor sok közül elsőként a cserben hagyott katica fog eszembe jutni!:cry:Nem ez a célom,de:Amilyen adjon isten,olyan a fogadj isten is akkor már.:cry::cry:
    http://kepkezelo.com/images/h2gbjwbg5gjs4vhrr2bt.jpg

LBetti és Leho69 kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, olvasd el ismételten az Aranybanán akció! hivatalos közleményét.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/aranybanán-akció.14592/

Csak azok a játékosok vásárolhatják meg a 75 AB-t 600FA-ért, akiknek a farmján ez az ajánlat megjelenik.

Nem arról szól az akció, hogy mindenki hozzájuthat!

Az a tárgy, amiről írtad, hogy lecsúsztál a megszerezhetőségéről egyszeri alkalommal volt megvásárolható: az arany banánok szentélye kitehető tárgy az ( nem fa).

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem ebben a topicban kellene a várható küldésről "beszélgetnetek".

Megoldásnak ajánlom a farmos levelezést ...

Köszönöm az együttműködést!

8. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

nem értem amugy ezt a sirást:) aki kicsi nem akarjon mindent azonnal:)

küzdjön meg érte:)

csio70, Bokalmgazda, hanny65 és 6 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Te már csak tudod.
    Aki kicsi, előbb meg kellene nőjön. Utána jöhet a küzdés.
    Ezzel szemben a kicsi azonnal meg akar küzdeni az oroszlánnal. Pedig még játékba sem került. Sem a kicsi, sem az oroszlán. Ezért van oly kevés küzdelem.
    Jó ez az event. Múlt héten írtam, hogy nemsokára meglesz a macskás gazdakörim is. Ma valaki megdobott egy sziámi macskával.
    Tegnap 4,7 milláért szélnek eresztettek egy perzsa cicát, 2,7 milláért egy vadlúdat küldtek melegebb éghajlatra. Jó helyük van nálam.
    Kár, hogy deszka hiányban szenvedek.
    Most lettek meg a tevecsikók, és még el sem adtam őket az eventezőknek. Na pá, megyek alkudni.

csio70, ildiko44, Gio és 3 más kedveli ezt.
  10. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!

Hát...... Neked tényleg aranymalacod volt! Ehhez csak gratulálni tudok.

Utoljára szerkesztett: 17.12.16
    Alexa123., Gio, achmed1122 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Én már összebarátkoztam a tevés kitehetővel, a 40 órájával együtt. xD Reggel a tojásokkal igen jó kis TP-t ad még 2 napra levetítve is. 1x1-ben eddig ez a legjobb, úgyhogy mi örök hűséget esküdtünk egymásnak, de legalábbis addig amíg nem lesz jobb 1x1-es. A felhő rövidíti is az idejét, ma este már lehetne aratni de megvárom vele a reggelt a tojások miatt. Utána meg megérdemelt pihenését fogja tölteni a pajtában. xD

Bokalmgazda, Gio, benedekbobe63 és 3 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Néhány óra múlva már másodsor aratom. Én jó viszonyban vagyok vele. Elsőre trágyát adott (az nem tisztázott, hogy kutya vagy liba). Állítólag az szerencsét hoz.

Gio, -kaktuszable-, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  13. kukori80

A kakas trágyájánál hidd el hogy nincs jobb. xD
    Este leszeded? Én nem szedem le csak reggel, mert akkor van a fő aratásom és a TP miatt tartom, a láda tartalmáról jobb nem beszélni, igaz sok kicsi sokra megy de akkor is...:)

csillag020455, Gio, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  14. nati0205

nati0205 Fórum-zöldfülű

Nagyon sajnálom.hogy igy van.A szentély amit írtál,csak elfelejtettem a nevét,de szokott lenni néha régi megvásárlható dolgok,gondoltam talán egyszer ezt is meglehet

15. Leho69

Ezt az idézést! Betrágyázom mindjárt a körtefát!
    Kakas az tuti nem volt, mert kakas sincs, csak üresen az ól a pajtában.
    De visszatérve a kitehetőre. Emlékszel a léggömbexpresszre? Akkor is ezt mondtad. Semmit nem ér. Pár hét és Skalimaci, Csocso, hogy csak a nagyokat említsem már beállt a nagy gyűjtők közé. Az a léggömbexpressz Nekem 4 pannit hozott.
    Te belegondoltál abba, hogy ha a kergét megtankolod 100 ilyen sivatagival abból mi lesz? Többet ér tíz mamutnál.

csio70, Bokalmgazda, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  16. kukori80

A léggömb már régen lejárt mert van nála jobb, mint ahogy mindig is ez lesz minden kitehetővel. Egy darabig jó, aztán le kell cserélni mert lesz jobb.
    Értem amit a tevéssel mondtál csak ez bili kategória. Legjobb esetben másnaponta tudod aratni, abban gondolom sokszor lesz sima trágya, bájital, CSP és legkevesebbszer szupertáp. Közben meg néhányszor lesz a többi.

Utoljára szerkesztett: 17.12.16
  17. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok

haaattttt ez nagyon nem jon ossze ugralas mint 1 fellabu majom inkabb csak egy helyben sot neha vissza fele csak igy lehet hogy berakok 400000 ertekbe Tudos tevet es visszakapok kb 330000-at ez szivas>:(

osztrak12, stellácska26 és achmed1122 kedveli ezt.
  18. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Megvan a 10 db "Obszidián" talányos tenyészetből kifejlődött óljaim : 1 Db menyét (ennek nagyon örülök, mert még nem volt), 3 Db vidra, 1 db hattyú, 1 db európai borz, 1-1 Db 2-es szintű sas, hódvár és kaptár, valamint 1 Db 1-es szintű csacsikovácsműhely.

csio70, osztrak12, stellácska26 és 7 más kedveli ezt.
  19. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Elértem a 99 szintet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!már csak ezt kell túlélni, és azután biztosan könnyebben megy a játék... ezzel máris elégedett vagyok. Nagyon szép napot mindenkinek...

csio70, osztrak12, ursa11 és 15 más kedveli ezt.
  20. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok

valaki kibontota a mai + ajandekot?

osztrak12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.