Visszajelzés A púpon túl - tevegelő eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 13.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Hali !
    A felhő hiánya nekem se tetszik, de ez van ! :D
    Aztán a többit, majd meglátjuk ! :)

Netudki50, genka53, Gio és 5 más kedveli ezt.
  2. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Szia.

Mint írtad gyermekeid farmján a kitehetőket esetleges csere céljából szeretnéd minél magasabb szintre repíteni.
    Arra figyelj ,hogy ha így teszel össze semmiképp ne építsd őket mert az eddigi tapasztalatok azt mutatják,hogy összeépített dekorok nem cserélhetőek.Sok sikert . :)

almáspite48, zotmar, iboly54 és 13 más kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Az én piacom is tevehiányban szenved. Iszonyú árak vannak. Csak vigyorgok magamban rajta. Izgalom, + drukk, + egyebek, na de ennyire? Mint régen (kb 30-40 éve) a valós piacon, amikor kidobtak elénk némi narancsot v banánt. Tülekedtek, lökdösődtek, egymást nem kímélve mindenki hozzá akart jutni.
    Adok el majd én is, de most még nem égek "tevelázban", lehet annyira nem is fogok. A tenyésztős eventek amúgy sem a szívem csücske. Van pár ezer alap, valamennyi tenyésztett, majd még tenyésztek, mert azért tenyészteni van h izgalmas, megcsinálom az eventet talán, aztán jól van. Lehet nem vagyok 1 kofatípus, távol áll tőlem kissé, bár piacoltam a valódi életben olykor anyuval, falusi lévén, ma a fiaim miatt, amúgy jó muri ezt látni itt is :)

meszimarsi, Netudki50, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na bizony a tapasztalatok. :) ;)

meszimarsi, genka53, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  5. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Bírom az optimizmusodat!!xDxDxD

Samborg, Netudki50, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jobbat! Vagy Balt!
    Nem csodálom Kapirgáló Uram. Meg kell kapirgálni a taréj tövét is, hogy meddig éri meg.
    Ez van, egyre másra jönnek a nehezített tenyésztős eventek. Ez sem egy könnyű event, bár van ettől nehezebb is. Pl.: egy dadogósnak a pitombát, a huang-pit és az achachát felsorolni.

zotmar, Samborg, meszimarsi és 20 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nekem kell a 17 AB, a 15 party pörgetés és a rózsaól is. Most simán megkapom pénz nélkül ezeket.
    Nem igazán emelkedik a teve ára nálunk.:oops: De félek kivárásra játszani mert a kosár 1000 tevéje nagyon bekavarhat.
    Ha még árulok 30 milliót, akkor teljesen ingyen hozom ki nem csak ezt az eventet, hanem a nublonokat is.

HéricsBáró, csio70, zotmar és 20 más kedveli ezt.
  8. Ritu68

Ritu68 Fórum-zöldfülű

Halihó! Érdeklődni szeretnék ki kell váltani a tevetenyésztés jogát az eventhez?

demkom és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  9. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Ez húzós event lesz, tevém kb. 1200 db, sztápom 1017, csp-m. kb. 95 milla, majdcsak jutok valahova.

zotmar, Suesette, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  10. tz67

tz67 Járnitanuló

Én nem félek. Tevéim jól tudnak repülni, 35000 "méter" alatt nem adom meg nekik a felszállási engedélyt. :)

Samborg, Fatther, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  11. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

nem kötelező alap állattal is telesíthető

Netudki50, _Cygnus_, demkom és még 1 ember kedveli ezt.
  12. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Ne írd le percenként, a 72-es hozzászólásban már leírtam, de egyébként csak súgok, hogy logikailag tevetenyésztés nélkül nem lehet tevét tenyészteni!

Természetesen nem kötelező tenyészteni, ha van több mint 6 ezer db alapállatod.

Netudki50, genka53, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Megvolt az első hullám. A jólinformáltak betankoltak.
    Holnap még lesz a bummra való alapállatos tankolás. Utána a piacé a szerep, mert ezt rendesen túlhúzták. Ég a csp készlet.
    Lassan a nép is ráébred, hogy ebben az eventben aztán semmi nincs. Olyan üres az egész a rengeteg pajta cucc fejében, mint háború után a vésztartalék raktár. Csak AB és party pöry nincs a keréken.
    Kezdek azon gondolkodni, hogy nagyon apró lépésekkel fogok haladni.

14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

xDxDxD Szia Professzor Uram, most vakarom mind a kettőt. Jó lenne megcsinálni de egy kis pénzt is kellene szerezni. Éjszakára berakok egy nagy adagot a toszoldába és megnézem reggelre mit művelnek, attól teszem függővé hogy mi lesz a sorsuk. :)
    Szia Nóci:) Ügyes vagy, jól felkészültél.Nálunk szépen megy fel az ára, most 26.800,- és jelenleg nincs eladó. A kosár miatt ha eladok, akkor én is holnap 2-ig fogok, utána már lehet hogy ingyen adják a tevét. xD
    Ne felejtsétek közben a horrorost, nemsokára vége.

zotmar, meszimarsi, Netudki50 és 9 más kedveli ezt.
  15. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Ó, mit tettem:oops:pár ólat ki akartam cserélni és akkor jött a TV szerelő. Rá nyomtam a gombot és aratás előtt kiástam az oldal tevét:pxD Már most stresszelek a sok teve miatt, így sokat jutottam előrexDxDxD

Samborg, Netudki50, rozo52 és 8 más kedveli ezt.
  16. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Pánikra semmi ok, majd úgy járunk mint az a bizonyos hártya a sivatagbanxDMajd kilyukadunk valahol, ismered a viccetxDDöntöttem, nem veszek semmit, nem adok el semmitxDMár púpom van annyira lestem a tevéketxDBetárazok a csámpás, járókeretes tevéknek a szoc.otthonba és lesz ami leszxDxDxD

zotmar, csopke1, Samborg és 11 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Az egyik múmiát már 6 milláért vissza is vettem. 8,5ért kapkodták el. Még a héten 9ért vinni fogják.

Hát, a tűző napon nem tudom, melyik bírná szakadás nélkül. Ott má minden szakadna.
    Mi van? Antipiacista lettél?
    Nem mindegy, hogy a tévé vagy a teveszerlő.

csopke1, Samborg, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Elég rövid, de nekem elég lesz szerintem.A második menet már nem a Tevékkel lesz!/ vagy tévedtem/
    Meg látjuk,a vak is ezt mondta.

Netudki50, Fatther, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  19. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Nálam se a tevékkel lesz a második menet, azok lusták :)
    Kicsi boom is nagyot tud csattanni, de a hétvégén nagy durra számítok.
    Tevéknél ajánlom a korbácsot, hátha kifogsz egy trükköst, mert piacra nem
    megyek én. xD
    Jó ötlet az otthon. de a múmia már elég mumifikált. Azt hova tesszük?

.

Utoljára szerkesztett: 13.12.16
    zotmar, Samborg, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Pár napra én is elcserélném a tökös macskámat egy tökös tevére, de utána kérem vissza, mert annyira szép és annyira undok ááááááááááxDMost vettem észre,van még 5 teve ólam és ki sem tettemxD

meszimarsi, Netudki50, missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.