Visszajelzés A pokoli juhászkutya - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Jól elbuktam a feladatot! Nem figyeltem,hogy manterája is kell ezzel vége! Több milla 1db! Akinek sikerült gratulálok!

2. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Ugye nincs hír még a tegnapi felcsillanó lehetőségről, ami a hiányzó 1-2 kutya-eleség vásárlásáról szólt?

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos nincs!
    Megpróbáltuk de nem sikerült. Sajnálom!:(
    Sovány vigasz, de a holnap induló ébredés event boltjában, ki lehet váltani 1db. pokoli kutya barlang 3. szint piros ólat.

-vadocka70-, genka53 és nyuszi63 kedveli ezt.
  4. Timo29

Timo29 Járnitanuló

Sziasztok!Nekem egy db hiányzik hogy készen legyen pedig meg csináltam mindent.Tehát eluszik egy rakat pénzem tápom állatom.Azt hiszem többet nem fogok játszani.

szili48 kedveli ezt.
  5. Blökix

Blökix Fórum hercege

Ha megcsináltál mindent,hogyan hiányzik egy darab?

genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Én is kész lettem amivel akartam nekem csak a piros jak kellett 94 etetés. Senki nem maradt le semmiről a következő eventben megszerezhető az alap ól is meg a fejlesztés. Szerintem teljesen korrekt volt az ismertető hiszen a tenyésztési feladatoknál mindenki saját maga dönti el, hogy mi az ami kell és ezért mennyit áldoz. Én is ezt tettem. Amihez van alapólam az kellett amihez nincs az nem. Kiváltani elég sokára tudtam volna a kutyust ezest örülök a lehetőségnek és gőzerővel bele vetem magam a következő eventbe. Szép napot és jó játékot kívánok.

Gio, genka53, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!

A "pokoli" event véget ért!
    A topik zárja kapuit!

Köszönjük a hozzászólásokat, taktikai tanácsokat!

Találkozunk hamarosan, a következő csevegőben!

nyuszi63, -ágianyu33-, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.