Visszajelzés A pokoli juhászkutya - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Attól függ, hogy mit szeretnél kivenni az eventből. Javaslom, hogy nézd végig a táblázatot és csak annyit tenyéssz, ami a célodhoz kell.
    Szia, nem kell. Nyugodtan kihagyhatod, de ha mindenáron kell, akkor a piacon megveheted. Nálam 880 ezer 1 db.;)

2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia!Semmi baj de én ennél többet mondani nem tudok sajnos . :oops:Szerintem próbáld meg a Help topicban. A szezonbérlettel nem függ össze az biztos.;)Maga a kutyus ikon megvan? o_OA vulkánból nyitod meg?:music:

Utoljára szerkesztett: 16.10.19
    Mica67, czutika, franyo121 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Egy teljes ki-, és visszalépés meghozta az eredményt, mert nálam a vulkán sem jelent meg, csak a szezonos faépítmény. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

-kaktuszable-, zsazsa96, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  4. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Nem jönnek elő a kutyusok - már kiléptem - beléptem - segítségnél nincs ilyen lehetőség!!

5. agika48

agika48 Törekvő

Nálam sem jelenik meg, ki-be lépés után sem!! ki lehet hagyni ezt az eventet!!!! BosszantÓ

Kuzdern kedveli ezt.
  6. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az animáció valószínűleg ki van kapcsolva Nálad.
    Belépsz az event felületére és a felugró haladási sáv jobb oldalán a kis üres négyzetbe kattintasz.
    Ekkor megjelenik a zöld pipa és vele együtt a kutyák is.
    Amennyiben szeretnéd őket újra eltüntetni akkor a kis négyzetbe kattintasz ismét.
    fórumra3.png

-kaktuszable-, Mica67, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  7. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Nagyon szépen köszönöm, rögtön pipálok!!! De jó, hogy írtál!!

Ribiszke és Kuzdern kedveli ezt.
  8. vada2001

vada2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,az alap szezontrofeat hol találom?Nem tudom hol keressem,köszi

9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Farm- váza ikon - felül beírod a keresőbe hogy szezon és már ki is adja.

10. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szia!

Saját raktár (balszél menü: egy nagy láda), dekorációk, beírod a keresőbe a nevét (persze csak akkor, ha nem látod az első oldalon :D).

11. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia,
    90 tenyésztésből lett 97 jelvényem, tenyésztettem még hármat, hogy legyen 100 jelvény.
    19 etetésből:
    - 1 csillag
    - 96000 BTP
    - 96000 BTP
    - 1 csillag
    - matrica
    - 44000 TP
    - 44000 TP
    - 22000 csp
    - 22000 csp
    - 1 party pörgetés
    - Hess, hess, eső
    - 4 tyúk
    - 50000 csp
    - 96000 BTP
    - 2 szupertáp
    - 1 arany banán
    - 4 tyúk
    - 2 szupertáp
    - 1 ráktavacska piros
    - 2 szupertáp
    - 80000 TP
    - 4 tyúk

Majdnem mindent adott, ami fel van sorolva a véletlenszerű ajándékoknál. :inlove::p:)

Fatther, Domos52, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  12. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia rá érsz etetni...a tyúkok helyet lehetne anakonda is...:music:

genka53, Fatther, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  13. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szép estét mindenkinek! Sziasztok:)

Az első kihívás készen van ( alap + barna tyúkot tenyésztettem, lett 1 hippi is :D), kb. 35% arányban kaptam 2 jelvényt (nem nagyon figyeltem, mert az egész projektre van elég szupitápom, alap és tenyész állatom ). A nyereményeket sem követem, kivéve ha valami új kitehető, és ad valamit amit hosszútávon kihasználhatok (vagy rövid :DD).
    Kipróbáltam a szezont is ....:( Erősen felejtős..., de legalábbis külön ezért nem kapálok.
    Ha valakinek szüksége van a 4-es piacon valamire ( egy jelképes összegért), bagolyban keressen (mivel 7 nap után megint 7 napot dolgozom, ezért 16-17-ig. tudok piacra tenni bármit is.

Remélem jól tudom a piacom "számát":::

Sok sikert mindenkinek:)

Fatther, -kaktuszable-, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  14. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Persze, de nyeremény-tyúkok csak ma vannak. :inlove:xD Ezek nem közönséges tyúkok, és rögtön egy tucat! Az már valami. :)

furmint111, genka53, jutka190226 és 5 más kedveli ezt.
  15. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A jobb felső sarokban lévő sárga-kék fogaskerékre kattinva a lenyíló menű bal alsó ikonjánlévő beállításokat hasonlítsd össze az alábbi képpel, mert nálam így működik. [​IMG] Ezután ne felejtsd el menteni a beállítást!

Ez után egy teljes ki-, belépés. Majd keress rá a vulkánra. Erről is egy kép :[​IMG]
    A vulkánra kattintva megjelenik a kis négyzetes rész, ahova a pipát kell tenni, hogy megjelenjenek az "éhenkórászok". Remélem tudtam segíteni.

zsazsa96, nyuszi63, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  16. Vérnyúl73

Vérnyúl73 Fórum-zöldfülű

Nekem van trutyi,viszont nincs horrorparadicsom a kutyabarlanghoz.Azt honnan kell kiváltani vagy megszerezni??

17. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Köszi!

kukori80 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Tenyésztést tegnap elvégeztem, feladatok megoldva. Kutyák később lesznek megetetve, nem hajtok a tyúkokra xD

genka53, Fatther, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Sziasztok!

Hol lehet utánanézni, hogy melyik típusnak mi a kis ikonja a tenyésztésnél?

Köszönöm!

20. KovácsMiklós

KovácsMiklós Junior szaki

Tmarie, genka53, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.