A promóciós kód

Kategória: 'GYIK archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  A promóciós kód önmagában senki számára nem nyújt Farmaranyat!!!

  Mi az a promóciós kód?

  • Ha farmaranyat vásárolsz valódi pénzért, minden alkalommal automatikusan kapsz egy promóciós kódot.
  • Ezeket a promóciós kódokat továbbadhatod azoknak a játékostársaidnak, akiknek segíteni szeretnél a játékban egy kis bónusszal. Csak küldd el a kódot a kívánt játékosnak. Feltétel: a játékos még új a játékban, és még nem rendelt játékpénzt.
  Milyen előnnyel jár a promóciós kód?

  Amikor ez a játékos legközelebb farmaranyat vásárol, aktiválhatja a promóciós kódot.
  • Az előny: a játékos ennél a vásárlásnál egy bónuszt kap. Ez 10%-kal több farmarany.
  • Példa: odaajándékozod a kódot egy barátodnak, aki ezzel a kóddal megrendel 50 farmaranyat. A számláján azonban nem csak a megrendelt összeg, hanem 5 farmarany is jóváírásra kerül.
  • És ami a legjobb: nem csak a barátod jár jól, hanem Te is, mert ugyanazt a bónuszt a Te számládon is jóváírjuk (például 5 farmarany) összeget, tehát a megrendelés értékének 10%-át).
  Figyelem: ha a promóciós kóddal történt vásárláskor visszavonás történik (stornó), nem csak a barátod számlájáról, hanem a saját számládról is levonásra kerül a bónusz összege!


  Ki használhatja a promóciós kódot?
  • A promóciós kódot olyan játékosoknak küldheted el, akik eddig még nem rendeltek játékpénzt. Minden játékos használhatja tehát a promóciós kódot az első FA rendelésénél, ha kapott egy ilyen kódot egy másik játékostól.
  • Minden promóciós kód az adott játékra vonatkozik (tehát a Farmarama-ra) és nem alkalmazható más játékokban.
  Kezelhetem a promóciós kódjaimat?
  • Igen. Az "Állapot és felmondás" menüpont alatt áttekintheted az összes promóciós kódodat. Itt azt is követheted, hogy mikor és kinek küldtél promóciós kódot. Ezt a promóciós kódok áttekintése, ill. a promóciós kódok naplója részben láthatod.
  [​IMG]
  • Minden alkalommal, amikor farmaranyat vásárolsz, kapsz egy új promóciós kódot, ami rögtön meg is jelenik az áttekintésben.
  [​IMG]
  • Így egyetlen pillantással bármikor áttekintheted, hogy kinek ajándékoztál már kódot, és ki az, aki ezt a kódot fel is használta.
  Hogyan lehet felhasználni egy kódot?

  Ha kaptál egy promóciós kódot egy barátodtól, akkor az első farmarany -rendelésedkor ezt a kódot aktiválhatod. A feltétel csak annyi, hogy ez legyen az első farmarany-rendelésed ebben a játékban. Figyelem: a promóciós kódok mindig csak egy bizonyos játékra vonatkoznak, tehát nem használhatók fel bármelyik játékban.

  Hogyan tudom ismeretleneknek felajánlani a kódjaimat, ha ismerőseimnek nincs rá szüksége?

  Erre a célra van egy külön topic:
  https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/promóciós-kódok-felajánlása-kérése-nem-ajándékkód.11008/


  Promóciós kód aktiválása:

  Az első FA rendelés előtt kell aktiválni!

  A promóciós kódot a városban a bankban, a Farmarany menüt használva aktiválhatod. A promóciós kódot a rendelés leadása előtt kell beírni a keretezett mezőbe és és a kék pipával megerősíteni.

  [​IMG]

  Erre kattintva új ablak tűnik fel, ahová beírhatod a kapott kódodat.


  Érdemes tudni, hogy nem csak a farmaranyrendelés után jár promóciós kód, hanem egyéb megrendelések után is (pl. mesterség kiváltása). Viszont ezeknél a promóciós kódot nem tudjuk beváltani. Ettől függetlenül ha életünk első rendelése egy ilyen rendelés, előfordulhat hogy a rendszer később már nem fogja engedni a promóciós kód használatát, függetlenül attól hogy például farmaranyat még valójában nem is rendeltünk. Amennyiben már nem használhatunk kódot, a következő üzenet jelenik meg:

  [​IMG]

  Copyright © 2010-12 - Magyar FARMERAMA csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.