Visszajelzés A sütés művészete - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Terméstündér, témanyitás ideje: 17.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.1.27, 09:23.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

A répás-almás csatni a lekvárfőző műhely 4-dik szintjén található.:)

GA-BI-O-Farm és ho-hoboy kedveli ezt.
  2. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!Ha folytatod akkor 20 db cseresznyés érmét kapsz a hibátlan tortákért.

Gio, lovardatanya, apumbiapa és még 1 ember kedveli ezt.
  3. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

De csak annak, aki évekkel ezelőtt egy játékban megszerezte. Amúgy lehet hogy sok aranyért meg lehet venni valahol, ezt nem tudom .A piacon a termékeknél kb fél millióért/db lehet venni.

apumbiapa kedveli ezt.
  4. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

Nem olvastad el a kérdést akinek válaszoltam. Ő a most futó eventből megszerezte a receptet és erre írtam hogy hol találja meg. Valóban évekkel ezelőtt lehetet megszerezni egy eventből. De sok-sok aranyért sem lehet jelenleg meg vásárolni. Szerintem te is próbáld meg most kiaknázni ezt a lehetőséget és van még +2 recept amit most meglehet szerezni. A kész termék a piacon nem olcsó de nem is elérhetetlen. :)

ho-hoboy, -gyöngy-581, Evita-55 és 2 más kedveli ezt.
  5. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Ha kész van és tovább játszol 20 cseresznyés érmét kapsz ha jól csinálod és ajit

6. hagnes534

hagnes534 Fórum mestere

Sziasztok!
    Négy tortát csináltam, mind a 4 rossz lett. Pedig telóval fotóztam. Egyszerűen nem lehet megállapítani, hogy mi micsoda!
    Tavaly még ez működött, akkor egyet sem rontottam.

levi5, Szirák, tereza6517 és 2 más kedveli ezt.
  7. lovardatanya

lovardatanya Fórum biztosa

Szép napot.
    Gondoltam egyet az este és mivel sokat rontottam a lovardán a sütizés elején ezért csak azért is nekiálltam a második számú farmomon is. Reggelre kész lett a hozzávaló, majd most ért véget 80 játékom. Kettőt rontottam így már rendben van ennyit megengedek magamnak.:)

8. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

Sziasztok . Miért vonja le a mindkét bónuszt ? Levonja a 30 másodpercest is és a 45 MP is , hiába csaka 30 MP kattintok? És persze levonja a 2 bónuszt de csak a 30 Mp érvényes, milyen hiba ez már megint ? vagy ez jól van így ? Mert így semmi értelme a szédültre fákat tenni. Köszi a választ .;):)

Szirák és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Megvan az, csak ahogy fogy a játékod, ugyanazt mutatja. Alatta látod, a vásárlás jobb oldalán, hogy megvannak a bónuszok.

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

Nincs meg , az van hogy mind a kettőt levonja, levonja a 30 Mp is és levonja a 45 Mp is hiába csak a 30 mp kattintok , meg van ? Érted ?

11. zsani_apja

Nem látod ott, ahol nekem van a 25? Mert amikor már csak 19- et tudtam játszani, akkor ugye egyformán veszi el, mivel fogy a doboz.
    Egy segítségkérőbe írj akkor szerintem, ott megnézik majd. :)

12. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Ezt értem, de a meggyes érmékből kiváltottam a receptet. Elvileg akkor jeleznie kellene valahol, hogy megvan. Ám sehol nem lelem. Ez a problémám.

13. zsani_apja

Szia!

Ott nézd meg a lekvárfőző 4. szintjén.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. plutokutya

plutokutya Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ha nem vagyok a Pékműhely 5. szintjén akkor nem tudom megvásárolni a Mogyoróvajas és a Legrózsaszínűbb receptjét, azért van áthúzva?

15. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Szia! Az a baj, hogy még a harmadik harmadánál szerencsétlenkedek. Azt hittem ha az eventen kiváltom akkor megúszom a további kínlódást. Mert így nem sok értelme van, max spórolok pici FA-t. Azért köszi a segítséget.

zsani_apja és apumbiapa kedveli ezt.
  16. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Igen ha még nem érted el a 4-dik szintet addig valóban nem tudod használni. Azzal hogy kiváltottad a receptet sajnos nem jelenti azt hogy a 4-dik szintre lépsz automatikusan. Így addig még várnod kell amig feltornázod magad, sok sikert.:)

17. zsani_apja

Az már hamar meglesz és gyárthatod a csatnit. :)

apumbiapa kedveli ezt.
  18. Milcsi

Milcsi Fórum-zöldfülű

yesss, yesss, yesss
    Kiváltottam a RACS receptet, most ezerrel főzöm a lekvárokat, mert csak a harmadik szint elején vagyok, "eszem" ami kész van, hogy növeljem a pontjaimat (de egy nap csak ötöt lehet). Így már van reményem arra, hogy nem megy el az összes csp-m csatnira!

nyuszi63, GA-BI-O-Farm, apumbiapa és 2 más kedveli ezt.
  19. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

Áthúzva akkor szokott lenni ha már korábban megszerezted. De ahoz hogy használni tudjad el kell érned a megfelelő szintet a pékségben.:)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Sajnos én is így jártam. A feltéteket nem igazán lehet felismerni. A többivel nincs gond. Ez is mint az utóbbi eventek nincsenek 100% -osan elkészítve. Ez van.

Szirák kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.