Visszajelzés A sütés művészete - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Terméstündér, témanyitás ideje: 17.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.1.27, 09:23.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Peterkatalin

Peterkatalin Járnitanuló

Nagyon közel jártam ahhoz, hogy feladom az eventet - ilyen még soha nem történt meg, pedig a kezdetektől játszom. A tortás egyik kedvenc eventem volt. VOLT! Eddig kiváló memória tornának gondoltam, csak ritkán kellett segítség (papír+toll, fotó, képmetsző). De a BP megint olyanon változtatott amin nem kellett volna. A normál laptopon az új dekorok alig megkülönböztethetőek. Persze némi gyakorlással, fotós segítséggel megcsináltam, de dühít. A hosszú eventfolyam is, a naponta csöpögtetett focis lehetőségek is. de leginkább ez a játékosbarátnak egyáltalán nem nevezhető hozzáállás a készítők részéről. Úgy tűnik, komoly szereptévesztésben vannak, hiszen nem kiszúrni kéne a játékosokkal, nem ellenünk kéne lenniük, hanem értünk. Nem csoda, hogy egymás után fejezik be a játékot az évek óta szorgos szomszédaim, ismerőseim.

05Zsuzsa, vihence, soresne és 10 más kedveli ezt.
  2. Szirák

Szirák Utánpótlás-írogató

:cry:
    Én elértem a 4. szintet. Kiváltottam a rózsaszín pitét, de, nem lehet gyártani. nem jelenik meg. A lekvárfőzőnél sem lehet gyártani a répás almás csatnit. Hiába vettem meg. Abban bízok, hogyha a 4. illetve a 3. szintet befejezem, akkor majd megadja. Vagy tévedek? Szép remények.:cry:

apumbiapa és incimami kedveli ezt.
  3. Szirák

Szirák Utánpótlás-írogató

Ezt nagyon jól megfogalmaztad. Pontosan így van minden. Elveszik a kedvét a játékosoknak. Nem ez kellene lenni a készítők feladatának.

mucus252, -Ilona53-1, a1a4 és 3 más kedveli ezt.
  4. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    A rózsaszin pite a pékség 5. szintjén gyártható, a répás-almás csatni a lekvárfőző 4. szintjén.

5. adcura2020

adcura2020 Utánpótlás-írogató

Hat szomoruan kell konstatalnom,hogy hosszu evek utan ez az elsö event amit nem tudtam vegig csinalni.Meg csak most tartok a felenel.A jatekrol meg ne is beszeljünk,neha siekrül csak 1-1 torta.De mar nem si erdekel,csak lejatszom,minnel hamarabb tul legyek rajta.Remelem a következö event jobb lesz!

ildiko44, a1a4, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  6. Blökix

Blökix Fórum hercege

Mobillal lefotózod,kinagyítod és amint megjelenik,csak másolni kell róla.

kutyaszálló, ildiko44 és a1a4 kedveli ezt.
  7. Cincilke

Cincilke Aktív író

Kedves játékostársak! Technikai segítség nélkül csináltam az eventet, mert 80 fölött már nem is látok jól és 2 alkalommal sikerült 2 db tortát jól elkészítenem. A tortadíszeket egyszerűen nem tudtam megjegyezni és kicsit becsapósak is voltak, mert némelyik másképpen nézett ki a választhatók között, mint a kész tortán. Az eredmény így igen siralmas lett, pedig elég nagy áldozattal tudtam megtermelni a hozzávalókat. Ezt a fajta eventet soha többé nem kezdem el, pedig legutóbb sikeresen megcsináltam. Gratulálok a sikeresebb játékosoknak.

Matold, soresne, -Ilona53-1 és 7 más kedveli ezt.
  8. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Ha elérted az itt leírt szinteket akkor már termelheted is. :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. a1a4

a1a4 Törzsjátékos

Ugyan ezt akartam én is leírni. Egyáltalán nem tudom megkülönböztetni a dekor cukrokat. Szinte egyetlen tortácskát sem találok el. Feladom ezt az eventet. Egyébként az én szomszédaim közül is olyan hagyta abba, aki már az elejétől játszik. Én is komolyan foglalkozom a gondolattal, hogy ennyi volt.

Tityi-Totyi, vihence, soresne és 3 más kedveli ezt.
  10. levi5

levi5 Fórumprofi

Pocsék egy event volt, pedig ez volt az egyik kedvenc eventem...jól elkúrták ezt is....hogy a kénkőves ménkübe nem lehetett olyan szint berakni ami nem hasonlit annyira egymásra? Igy elkúrni egy jó eventet erre is csak a BP képes... és akkor még jönnek a nyálas szavak mink a játékosokért vagyunk, nekünk fontosak a játékosok meg a sok bla bla....9 éve játszom de ahelyett hogy a játék feljődne valahová inkább hanyatlik a játékosok kárára. még 7-8-9 éve szorakoztató volt itt lenni most már csak nyűg és napi rutin. Ennyi.

Laxiaa, csillus35, 05Zsuzsa és 5 más kedveli ezt.
  11. ildiko44

ildiko44 Fórum parancsnoka

én is igy tettem, de nem mindig sikerült, mert az utolsó részen bizony könnyen téveszthető, egyértelműbbnek kéne lenni. Eddig soha nem okozott gondot, de most igen, mert már 82 éves fejjel nem látok olyan jól. Sebaj, azért túlvagyunk rajta

kutyaszálló, nyuszi63, vihence és 4 más kedveli ezt.
  12. szipet

szipet Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Megszereztem a legr.p.recepjét. Hol találom a receptet? Köszönöm

ildiko44 kedveli ezt.
  13. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Szia. A pékség 5. szintjén

kutyaszálló, nolina1965, vihence és 3 más kedveli ezt.
  14. NagyG1950

NagyG1950 Fórumprofi

Ilyen átverős event a játék 16 évében NEM volt! K98ivehetetlen színek, a megcsinálandó torták színei köszönő viszonyban sem voltak összerakásra felajánlott színekkel. 16 év alatt nem bosszankodtam annyit, mint az elmúlt 5 napban, utólag bánom hogy belekezdtem!

ildiko44, Tityi-Totyi, levi5 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Amikor elkezdtem a torta készítést én is papírt,ceruzát vettem elő mert éveken át így csináltam,sikeresen,aztán amikor rájöttem,hogy ez így nem megy már a két tortánál se akkor eszembe jutott,hogy legutóbb már a telefonnal fényképeztem :),na így már pikk-pakk lejátszottam a játékot egészen a végéig és még azon is túl. Ezt csak azért írom az idősebb játékosoknak,mint amilyen én is vagyok,hogy a játékkészítők nem biztos,hogy készakarva szeretnének kiszúrni velünk,de gondolom Ők fiatalok,akiknek már egyértelmű mindenféle eszköz,műszaki cucc használata,sőt eszébe se jut,hogy valaki majd fejből vagy papírral próbálkozgat. Ehhez igazítják a játékok nehézségét és raknak bele valami izgalmasat,ami nekünk megoldhatatlan problémának tűnik :)

ildiko44, kutyaszálló, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  16. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Szeretem a sütis eventeket, de most megint az a kérés jutott többször is az eszembe, amit korábban már írtam, hogy vegyék el a nagy monitorokat a grafikusoktól! Nagyon szépek a tortácskák, s amikor felnagyítom a képernyőm 150 %-ra, akkor látom is a feltéteket, de még így is sikerült tévesztenem :(
    Bár megcsináltam az eventet, csak 8-ast kapott....

17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem nem kellett annyira nagyítanom, amire elkezdtem, elég jól megnyugodott az agyam. :D A végére már tetszett is, de kétszer sem írom, hogy a következő tortásnál már ennyire sem leszek aktív. Hétvégén, kisebbik nagy fiamnak lesz a szülinapja, ott álmomból felkelve is tudom a feltétet. :D

Fuhur, ildiko44, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  18. NagyG1950

NagyG1950 Fórumprofi

Igaz, én is fènykèpezek, de se a fagyi szînek, se a fagyin lèvő mintàk nem egyèrtelműek, tèveszthetők.

A játék készítői figyelembe vehették volna a játékosok hozzászólásait

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.6.26
    ildiko44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.