Visszajelzés A sütés művészete - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Terméstündér, témanyitás ideje: 17.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.1.27, 09:23.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fairmike

fairmike Járnitanuló

En is hasonlokepp jartam. Nem talaltam a tetejere valot. Pfff.

sutimami57 kedveli ezt.
  2. szepesej

szepesej Fórum ismerője

Akkor nem csak én nem találtam.

sutimami57 kedveli ezt.
  3. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Sziasztok!

Olvasáshoz már szemüvegre van szükségem, de eddig még a távolabbi dolgokkal nem volt gond. Három egyéb farmon kipróbáltam az ingyenes játékot és bár sikerült, de mindhárom alkalommal tippeltem csak a feltétet illetően, alig megkülönböztethető! Úgy gondolom, lesznek bőven hibás tortáim, ha ezen nem változtatnak, pedig még látom is, csak nem ismerem fel őket.

gabiszi, inanna11, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  4. Enikő65

Enikő65 Fórum ismerője

Sziasztok !
    Valóban nehéz megkülömböztetni a tetején a díszeket !! Jó lenne változtatni hamár összekuszáltak 4 eventet egybe . Csináljuk mert szeretünk játszani ,de nem kellene távoltartani bennünket !

Anulu73, gabiszi, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. szpearl

szpearl Fórum-zöldfülű

3 kis farmon próbáltam, de ezeket a torta tetején levő díszeket se nagyban, se képmetszővel nem lehet megkülönböztetni, ügyesek odafenn a játékmesterek a játékosok kárára, ilyen díszsorozat mellett elég lett volna 50 gaz, 5 doboz és 2 víz, akkor az ember nem zsörtölődik, de ilyen mennyiséget elpocsékolva kapsz 5 pontot?! .........!

gabiszi és sutimami57 kedveli ezt.
  6. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Buktam az elsőt én is. Idén minden eddigit alulmúl a játék.

fairmike, gabiszi, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. krokusz28

krokusz28 Fórumlakó

Csatlakozom az "ennyire vak lennék?" csoporthoz. Képmetszővel kivágtam, szemüveget felvettem és néztem, néztem... és nem láttam olyan cukros izét, amit kér.

fairmike, farmeres53, gabiszi és 5 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Nálam is bukta az első. És nem lekváros.
    A teteje katasztrófa. A pirosat nem lehet megkülönböztetni a nagyon színestől, mert abban is van piros.
    Eljutottam arra a szintre, hogy elvesztette a varázsát a játék. Tele van hibával, ráadásul ilyen eventeket raknak be.
    Talán 100 ezer növényből meg tudjuk csinálni.:D

Lenczy, fairmike, farmeres53 és 16 más kedveli ezt.
  9. -Erbrow-

-Erbrow- Fórum ismerője

Mivel töben nem találtátok , én sem azt a törta tetőt, ami kellett volna, felmerült bennem, hogy nncs olyan. A kisebb farmomon sikerült, de ott nem is volt olyan felajnlás, mint ezen a farmon. valahol kezdek megnyugidni nem vak vagyok. Nem nem találtam, hanem nem volt olyan, amin 3 lila sziv van a tetején. sajnos. képmetszó azért benygitva elég jül adja az eredeti kéept, és amit ki lehetne válaszatni.

fairmike és sutimami57 kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Hoztam kicsit kinagyítva :

kigyo51, vihence, Fuhur és 21 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Szia. Kösziiii. 10 játékból 9 bukó. Az alsó kettő megy, de a teteje borzasztó.
    Megpróbálom a képed alapján, hátha.

gabiszi, Swartsch, jucus100 és 7 más kedveli ezt.
  12. nünülady

nünülady Utánpótlás-írogató

Én is így jártam sajnos :-(

13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszönöm a képet! Nem tudom, hogyan tovább, de már idegre tett ez a carság. 6-ból egyet sem sikerült ki rakni. A rossz süti ugyan olyan volt, mint a jó, mégis át húzta. Biztos a teteje nem volt jó. Azért nagyon tisztességtelen, amit csinálnak. Látszik, hogy mennyire értékelnek minket. Annyira, mint én ezt az el cseszett játékot.

Anulu73, szuszika55, fairmike és 12 más kedveli ezt.
  14. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

El sem kezdem, nálam behalt minden. Csinálja akinek 7 anyja van

Andzsi1971, fairmike, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Szia mami. Azóta se tudtam egyet se kirakni, még a képek alapján sem. Képtelen vagyok felismerni a tetejét. Azon gondolkodom, hogy hagyom az egészet, nem idegesítem magam. A 3 tortánál mi lesz?

inanna11, gabiszi, Swartsch és 7 más kedveli ezt.
  16. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Képmetszővel csinálod ?

Megyek pár kicsire és holnapra begyakorolok.

gabiszi, Swartsch, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Kakaska! Még egyet kavartam, de az sem lett jó. Annál meg még a csokis kúp sem volt meg. Sajnálom a sok bónuszt, amit be raktam, jack, egyebeket. De azt hiszem, az ideg rendszerem többet ér. A játékmester meg ültesse ide a jó anyukáját.

tarkacica47, gabiszi, Swartsch és 7 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Igen. De nem tudom beazonosítani a tetejét. Hiába látom a képen, az eventben máshogy néz ki.

fairmike, inanna11, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nincs tortabónuszod? Azzal kicsit több idő van megfigyelni a tetejét, a többi ok.
    Én az elején feszt rontottam, lett 84 tortabónuszom és úgy döntöttem csak azzal csinálom.
    Azóta nem rontottam, 25 már kész, most keveredik 10, a vége utáni folytatást majd meglátom.

gabiszi, Swartsch, -happy58- és 3 más kedveli ezt.
  20. szepesej

szepesej Fórum ismerője

Én megpróbáltam telefonnal kicsi farmokon gyakorolni és ha nagyon közelről fényképezem akkor sikerült.

gabiszi, -happy58-, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.