A "szárnyas ovisok" csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 6.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .jázminkaa.

.jázminkaa. Utánpótlás-írogató

Nekem is tetszik ahogy változtatják a színüket!

2. bakfis

bakfis Fórumszaki

Nagyon durva, a tyúk nálam már 422 csp, tegnap amíg láttam, 300 körül volt a max, kacsa megint 2000 körül. Igazatok volt Nóci, dereret, Dyny meg a többiek, most még feljebb mennek az árak. Én sajnos ismét csak a tanulságot tudom levonni :DD

Gio, -orgona-, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A piac is a rendelkezésünkre áll.:)

sziszi1965 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  4. pokolikata03

pokolikata03 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Tudna nekem valaki segíteni ? Azt olvastam hogy csak a 61 es szinttől lehet csinálni az eventet de miért ? A birkagyapjút már a 31 szinttől lehet előállitani a többit meg még hamarabb. Valóba csak a 61 fölöttiek játszhatnak ? üdv:)

gabesz106 kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

6. bakfis

bakfis Fórumszaki

Szia! Nem, egész nyugodtan csináld az eventet, egyedül a kaméleon táp előállítását gátolhatja, ha még nincs a licsi kiváltva a bahán, de a tápot majd meg is veheted, szóval semmi akadálya az eventnek.

7. zebraful

zebraful Fórumelemző

Én egyelőre olvasgatok, nézegetek, Kihasználom a boldog ólnapot.Ahogy leszedem az első hosszú érésűeket,
    úgy kezdem a csibéket, kacsákat tenyészteni. Kapkodni nincs miért. A malom majd este kezd dolgozni,
    most szuper tápot gyárt. Ritka eset, hogy beindul egy event és én csinálok semmit.
    Rettentően élvezem ezt a verziót. Az biztos, hogy időben megleszek és megszerzem azokat a fránya
    kis színjátszós állatkákat.;)>:(:wuerg: ( Ezeket csak a színjátszás kedvéért tettem ki.)

Gio, _Cygnus_, bakfis és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Persze a 1. feladatsort kivégzem, aztán a folyt.köv. majd a baby-boomnál. :music:
    A kaméleonólak meg a farmon figyelnek majd. ;)

Gio, dereret és Marika312 kedveli ezt.
  9. gabesz106

gabesz106 Junior szaki

Szeretnék erre én is választ kapni, mivel tegnap még úgy volt a kis farmok is részt vehetnek, csak max. nem tudják használni a kaméleon ólat, míg el nem éri a megfelelő szintet. Most viszont úgy tűnik mégsem, pedig mindenem meg van a kis farmomon (52. szintű). :-( Még jó, hogy a nagy farmomon legalább részt tudok venni az eventen.

10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

-orgona- és LBetti kedveli ezt.
  11. Laboviti

Szia!
    Érdemes az event feladatai között szemezgetni, hiszen a pehelytoll a 23. szinttől, a birkagyapjú a 31. szinttől előállítható.
    Update: Csak azokon a farmokon jelenik a komplett event, amelyek elérték a 61. szintet.
    (Így egyértelműen az eventkiírás információja a pontos a szint megjelölésével.)

Marika312 kedveli ezt.
  12. Laboviti

Szia!
    Neked is ezt tudom írni, "mondani": https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-szárnyas-ovisok-csevegője.11821/page-16#post-139292

Update: Csak azokon a farmokon jelenik a komplett event, amelyek elérték a 61. szintet.
    (Így egyértelműen az eventkiírás információja a pontos a szint megjelölésével.)

13. dereret

dereret Fórumőrült

Kaméleonlak
    (A farmon lévő állatos menüben található meg.)

Tulajdonságai:
    • Szükséges szint: 66
    • Terület igénye: 2x2
    • Érésideje: 17:00 óra (+ víz esetén 13:36)
    • Amit ad: 87,5 Tp + 1 Kaméleon
    Megszerzed magát az ólat, de amíg el nem éred a megfelelő szintet, nem látod a menüben

bakfis kedveli ezt.
  14. gabesz106

gabesz106 Junior szaki

Nem az a gond, hogy nincs meg, hanem, hogy meg sem jelenik a malomban a lehetőség, plusz a gazdaköri feladatok közt sincsen ott a feladatsor :-( Ez a gond a gabesz107-es farmomon van, ami 52-es szintű

15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nem tudja megszerezni, mert a gazdakörben nem jelenik meg a feladatsor.

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  16. Laboviti

Szia!
    A menüben látni fogja a kaméleonlakot csak áthúzva a 66. szintig.

Marika312 és dereret kedveli ezt.
  17. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Próbáld meg tenyéssz le kettő sima tyukot ha adott barna txúkot 2és 2 kiscsibe akkor már kiválthatsz 2 kaméleon ólat babatakaró nem kell hozzá! az ól a menüben marad esetleg mig el nem éred a szintet szerintem?!

Marika312 kedveli ezt.
  18. boszieva

boszieva Fórumszaki

Egyszer lógok ide fel munkaidőben és csupa kellemes meglepetés ért!
    A takarók elkészítési idejéből levettek 12 percet, piacképesek az új fatermések, nincs hiba a malommal! :D:D:D
    Azt hiszem, ebből rendszert fogok csinálni! Csak a muftik meg ne tudják!

Estig keverek pár kaméleontápot, aztán adok azoknak a takaróknak! Nem baj, ha tönkre megy a malom, majd a BP kicseréli! xD

Lehet, sokan ezért vásárolták meg horror áron a sok tenyészállatot?
    Gratulálok, mindenkinek sok ilyet! :D

Marika312, kukac42 és -orgona- kedveli ezt.
  19. bakfis

bakfis Fórumszaki

Ez érdekes, végignéztem az ismertetőt, de nem értem, mihez kéne a 61-es szint...

gabesz106 és boszieva kedveli ezt.
  20. gabesz107

gabesz107 Utánpótlás-írogató

Nem az a gondom, hogy hogyan tenyészek, hanem hogy nekem az egész event úgy ahogy van nem jelenik meg! Nincs a gazdaköri feladatok közt, nincs a malomban lehetőségem takarót gyártani stb. Erre szeretnék választ kapni, hogy miért. gabesz107, ID: 52283171

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.