A "szárnyas ovisok" csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 6.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nekem igazából a gyapjúval meg a paplannal van gondom de majd valahogy legyűröm

2. -jóga-

-jóga- Junior szaki

Gyapjúm, tollam alig volt... Birka, kacsa, tyúk se túl sok. Építettem még néhány terményes ólat (szupertáppal mennek), úgyhogy magam próbálom meg legyártani a szükséges anyagokat. De gyapjút asszem vennem kell majd, a malmot meg figyelni, hogy folyamatosan menjen. Így a birka és kacsatápot már sajna a piacról kellett megvennem. Hosszú távon jó lenne az a felhősor, megéri a csengőpengőt. Úgyhogy lassan de haladok, aztán hétvégén jöhet a tenyésztés. :)
    Építs néhány ólat még, én is ezt tettem. Mondjuk nekem rengeteg szög meg miegymás van a pajtában. Nem tudom te hogy állsz vele, de próbálkozhatsz így.

Utoljára szerkesztett: 8.1.15
    .barbi1. kedveli ezt.
  3. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Lehet venni babaőr kosárkát, 100 FA: és 25 babatakarót, 50 bájitalt, és 20 szupertápot kapsz, és többször is megvásárolható.

4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! A szupertáp felhasználás a következő boom nélkül és ha csak a kötelezőt adja!
    Kettes szintű beadandó állatokhoz:
    A 18 kendermagoshoz tenyészteni kell 72db barna tyúkot ami 144sztáp.
    A 18 kendermagos kitenyésztése a barna tyúkokból pedig 18x2 sztáp 36sztáp.
    A 12 motoros kacsához 48 db gácsért kell tenyészteni ami 96sztáp
    A 12 motoros kacsa kitenyésztése pedig 12x2 sztáp 24sztáp
    Egyes szintű beadandó állatokhoz:
    12 barna tyúk 12dbx2 24 sztáp
    18 gácsér 18dbx2 36 sztáp

Tehát összesen 360 sztáp kell a feladathoz boom nélkül és a kötelező ugrásokkal,a feladat 140 sztápot ad vissza,tehát 220 sztáp önerő kell ebben az esetben! :)
    Boom esetében mivel gyakran alapállatot ad vissza illetve magasabb ugrások is vannak olyan 60-100 sztáp önerőre számítok. :)

Utoljára szerkesztett: 8.1.15
    -vadocka70- és Gvali0105 kedveli ezt.
  5. anita219

anita219 Fórum mestere

Sziasztok. Én még nem kezdtem el az eventet. Várom a hétvégét,talán jön a boom.Bár,hogy most van kiskacsa és csibe is a a tenyésztésnél,így lehet nem rakják be.Mindegy,mert a termények vannak,így a takaró készül,bájital is van,szuper táp is,így,ha nem is jön,azt a ,,pár,, állatot gyorsan letenyésztem. Azért remélem lesz. Jó lenne spórolni kicsit a szuper táppal.

Dyny, _Cygnus_ és -vadocka70- kedveli ezt.
  6. PTézi

PTézi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Van valami jövőbeni cél ezzel a rengeteg megnyerhető kaméleonóllal? TP-t nem sokat ad az event, ajándékot is szűkmarkúan, ezért nem biztos, hogy érdemes bevinni mindent a rengeteg ólért cserébe?

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is. (Ma is téma volt.)

Dyny, _Cygnus_, zsuzsa-mama és még 1 ember kedveli ezt.
  8. dereret

dereret Fórumőrült

Szia

Az első feladatot szerintem mindenkinek érdemes bomm nélkül is elkezdeni, amihez mindössze csak 8 tyúktenyésztést kell elindítani a 8 kiscsibe miatt és máris kiteheted a 12 kaméleon ólat, amihez érdemes előbb pár tápot lekevertetni és utána a takarók indítása nagyon fontos, mert akinek nincs semmilyen malom-gyorsítója és végig szeretné vinni az eventet, annak 108 óra alatt készül csak el, rúnával 98, míg rúna+turbóval 45 óra.
    Sok sikert mindenkinek

Dyny, Marika312, anita219 és 7 más kedveli ezt.
  9. kegyesand

kegyesand Aktív író

Üdv Mi az a malom rúna turbó? Nekem csak a bölcs tölgynél van egy-10 malom idő rövidítő.

10. Laboviti

dalmata10 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  11. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Tudom hogy már többen kérdezték a boomot, de szerintem ugy lenne fer a bp. részéről, ha tájékoztatnák a játékosokat hogy lessz vagy nem lessz,, mert az előző eventnél is vártuk de nem jött.
    Szerintem sok játékos velem együtt ettől teszi függővé hogy elkezdi, vagy végigcsinálja az eventet, ha már ennyire rákattantak a szupertápos eventekre, ráadásul most még más tápot is kell keverni, amit csak akkor érdemes ha csinálja az eventet az ember fia, lánya. Egyszerüen két event között nincs annyi idő hogy a szupertápokat pótolni lehessen és én már nem tudok erre:music: költeni. Tudom erre az a válasz hogy ehhez az eventhez nem kell sok táp, de mint irtam az előző és a beharangozott eventek is szupertápot igényelnek.:music:

Gvali0105 kedveli ezt.
  12. Laboviti

Szia!
    Mint minden alkalommal, most is a Hivatalos közleményekből értesülhetünk a mini akciók kezdetéről. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

dalmata10 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  13. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát igen, de nem mindegy hogy mikor irják ki ezért irtam, hogy az lenne a fer hogy nincs akkor azt mielőbb irják, ki. Sajnos nincs annyi időm hogy sokáig tudjak fórumozni, visszanéztem Jónást dec. 31-ig de nem találtam semmit.:wuerg:

14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia ha csak a kaméleonólak miatt csinálná valaki az eventet,és nincs sztápja illetve Fa-ja akkor a kaméleon tenyésztéssel együtt valószínű a kaméleonól bekerül a csp-ért megvehető ólak közé mivel ez nem titokól,erre Jós Jónás is utalt.Tehát amikor tenyészthetővé válik a kaméleon akkor az ólak is megvásárolhatóak lesznek csp-ért! :)

dalmata10 kedveli ezt.
  15. Laboviti

Ha nem lesz ilyen mini akció, akkor az nem is kerül kifüggesztésre.
    A játék nemzetközi, így meghatározott időben kerülnek meghirdetésre az események.

kutyaszálló, dalmata10 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  16. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Olyan hónap még nem volt, hogy ne lenne bomm, akár van új állat-tenyésztés, vagy kakukk... stb., akár nincs.
    Mivel ebben a hónapban ez az event a tenyésztős, így 99 %-ban nyugodtan várom péntek 18 órától vasárnap 22 óráig a bommot.

Vajdaencsi, Jucus19, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  17. Mihok002

Mihok002 Fórum-zöldfülű

Az eventismertetőben kijött, hogy a következő a kaméleontenyésztés lesz. Ennyi célja mindenesetre van: használjunk el baromi sok szupertápot a kaméleonok tenyésztésére. Bár nem tudom, milyen színűek lehetnének, hisz a kaméleon - mint tudjuk, eleve színváltós. Nekem tetszene, ha az 1. szintű kaméleonom hirtelen átváltana arany színűre :)

PTézi, linipipi, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  18. PettFarm

PettFarm Haladó

Igen, biztos, csakhogy nem mindenkinek van annyi pelyhe, meg gyapjúja, hogy ezt elő tudja állítani és azért ez nem kevés mennyiség. Nekem sincs raktáron egyikből sem annyi, hogy ezt le tudjam termelni. És sajnos ezek termelésére nem lehet duplázót kérni, mint a töklekvár.

19. dereret

dereret Fórumőrült

Szia
    Erre jó a piac.
    Ha kevés hozzá a csépéd, akkor adj el kelendő dolgokat /ha kell, jóval áron alul/, de ha csak a kaméleonokat szeretnéd megszerezni, a felhőt és a rávaló kitehetőket nem tudod/akarod, akkor elég 8 tyúktenyésztést indítanod hozzá és kész is vagy
    Ebben a játékban semmi sem kötelező, mindenki maga tudja, hogy szintje-csépéje-szupertápja stb. szerint mennyit bír teljesíteni.

Dyny, Jucus19, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  20. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Szia!

Én is csak a pletyiseket olvasgatva készültem fel az eventre és vásároltam gyapjút és pehelytollat még az event kiírása előtt. :)

Numiz, Jucus19, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.