A "szárnyas ovisok" csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 6.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -jóga-

-jóga- Junior szaki

4 takarót még délután "lekever" a malom, most kaméleontáp készül, hogy az ólak se álljanak üresen. Holnap reggelre beérik a hiányzó gyapjúzokni is. Minden a tervek szerint halad. :) Pajtát kellene töltögetni: állatok, tápok, terményesek... De valami mindig előrébb való.
    üdv. Mindenkinek! :) Napsütéses szép napot! :)

Ribiszke, mária4702 és Sandika kedveli ezt.
  2. Gerike0414

Gerike0414 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom a felhősort érdemes-e kiváltani, mert az 5 ös feladatba bele sem kezdtem. cserenapkor nem biztos hogy megszerezhetem , mi a véleményetek?
    Köszi

3. padamak

padamak Fórum nagymestere

A felhősort érdemes kiváltani, ha szeretnéd az óljaidat 10 óránként 5%-kal gyorsabban megérlelni, és még kapni néhány BTP-TP-t. Cserenapkor eleinte biztos nem lesz megszerezhető, utána meg nem szívesen adják, mert másnak is csak az az egy kitehető lesz birtokában. Lehet, hogy majd évek múlva ajándékként megkaphatod/megveheted...

mária4702 kedveli ezt.
  4. Gerike0414

Gerike0414 Utánpótlás-írogató

5. imike911

imike911 Fórum hercege

Az tényleg jó lenne, csak kár, hogy nem 10 óránként, hanem 24 óránként.
    • Várakozási idő: 24 óra
    • Jutalom:
      • 1500 TP
      • 1500 BTP
      • Ólaknál 5%-kal gyorsabb érési idő 30 percen keresztül (terményes ólak kivételével mind ólra kifejti hatását)
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott elemek helyezhetőek rá. (Etetési idő,Mászócsoport.)
    Egyébként azt hiszem, hogy ez a legnagyobb kitolás a játékosokkal, mert így pont arra nem használható a felhő, amire jó lenne.
    Teszem azt, minden nap szeretnéd az óljaidat meggyorsítani, hogy belül legyenek 12 (vagy 24, de ilyen talán terményes van, arra pedig ez nem hat) órán, de nem tudod, mert meg kell várni a felhőt, amivel főleg kézi aratásnál (de gépivel is) folyamatosan sodródni fogsz, mígnem egyszer csak kiesel az arra szánt időablakból. Kivéve, ha az idő közeledvén, ott állsz beállított felhővel és a másodperce pontosan újra indítod. De hát ezt ki fogja nap mint nap eljátszani. Folytathatnám .....

cicuska011 és mária4702 kedveli ezt.
  6. Ananke

Ananke Fórumelemző

Én sajnos nem leszek ezzel kész, mert az elején kevesebb időm volt, azután rá kellett jönnöm, hogy a bébitakaró ledarálása a hosszú ideje miatt már nem fér be az időbe.:oops: Nagyon sajnálom >:(:eek:

pifepöfe kedveli ezt.
  7. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Tegnap befejeztem az eventet - az eventhozzávalók nagyobbik részével már elég hamar megvoltam, pedig tenyésztenem is kellett. Szép tempósan megvoltam vele - ellenben a takarók létrehozása sokkal több időmbe került. Már két napja csak azt nézegettem, hogy hogy fejlődik a takaró állományom.... Amúgy egész jó kis event volt, kellően fölcsigázó nyereményekkel. Örömmel látom, hogy némi koncepció váltás volt a Bp-nél - újra divatba jöttek a felhősorok. :D
    Aki már befejezte, annak gratulálok, aki még küzd, annak kitartást, és sok babatakarót.

mária4702, LBetti és _Cygnus_ kedveli ezt.
  8. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nálam is elkészültek a takarók nagyon tetszett az event sokat kellett agyalnom rajta mivel se paplanom se gyapjúm nem volt de ez a hosszú takaró készítés nekem sem tetszett szinte végig a takarókért ment a malom aztán se juh se kacsa tápom nem volt persze kacsám meg juhom se no meg csirke sem 95-ös szinten vagyok ott már lehet pénzt csinálni megvenni őket de egy kissebb szintű játékosnak esélye sem volt

cicuska011 és mária4702 kedveli ezt.
  9. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.1.15
    mária4702 és LBetti kedveli ezt.
  10. padamak

padamak Fórum nagymestere

Igazad van: a felhőérés 24 óra... :(
    Viszont ahhoz, hogy elindítsd, elég újra felpakolni a rávalót. Erről valaki már adott tippet korábban... 8)

11. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Tényleg nagyon gagyi lett a takarók elkészítési ideje miatt ez az event!:oops:
    Küldök Neked vigasztalásul egy szééép dalt :)

Utoljára szerkesztett: 12.1.15
    pankotaiildiko kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem rossz ez a felhő. Akkor is megcsináltuk volna érte a feladatot, ha csak a TP-ot adná, hisz hosszú távon sokkal többet ér mint egy helyet foglaló kitehető. A bónusz csak ráadás. Természetesen én sem fogom mindig, órával a kezemben lesni a felhősor érését, de adódhatnak olyan helyzetek, amikor nagy hasznát vesszük. A következő event épp ilyen lesz. Most nézegettem az óljaimat, egy aratással nem fogom tudni megcsinálni én sem a feladatot, viszont a második kör előtt nem a termékeket verem ki az arany rekeszből, hanem aktiválom az összes bónuszos felhőt.

mamszi5107 és pifepöfe kedveli ezt.
  13. mózes

mózes Haladó

az a baj, hogy a megadott időn kívül kell még 24 óra. Nem lehet később leadni?

14. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Minden bizonnyal nem rossz ez a felhősor, nekem csak egy gondom van vele:
    az Istennek sem írja ki, hogy mennyi időre zárolja :(
    Nektek kiírja a baloldalon a kerek részen?
    Hiába lépek ki meg be nekem nem írja ki a hátralévő időt.
    Bánatomban az egyik kedvenc dalomat hallgatom meg addig :)

Utoljára szerkesztett: 12.1.15
    pankotaiildiko kedveli ezt.
  15. -MOGYI2-

-MOGYI2- Utánpótlás-írogató

orulok hogy sokan orulnek sajnos nekem nincs okom orilni az idoszukeben hiaba van minden kellekem meg nem leszek kesz az utolsoval :(

16. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Hála ennek a csevegőnek, kész lettem a takarókkal, mert az első nap tudtam olvasni és mindenki erről cikkezett, hogy soká tart őket lekeverni. Igaz, hogy most turbómalmom is van (nem régóta), mégsem örültem ,hogy egy ilyen hosszú idejű cuccot nem a bahára raktak - mert ott kevesebb dolgot lehet keverni. A turbó miatt mindenből van 3-400 tápom, ezért ez már sokat áll, ami elég komoly pénzkidobás :( De nem tudok folyamatosan bambuszt és gyepet termelni...
    A felhő ugyan tényleg nem rossz, de megérdemelne egy korszerűsítést! Többet érne, mint a grafikai csicsázások - bár az utóbbi időben nem sok ilyen volt - őszinte örömömre. Amit átalakítottak, mindig rosszabb lett valami miatt.
    Továbbiakat az ötlettopikba, mert oda való.

17. seres_edit_[fruzsi]

seres_edit_[fruzsi] Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Készen vagyok az eventtel.

18. ancsa

ancsa Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Meg egy takaro kell es kesz vagyok az eventtel.. A kameleonbol is van mar par db.
    Jo kis event volt szerintem.
    Aki kesz van annak jo "pihit". akik meg nem fejeztek be, nekik kitartas!
    Szep napot

mária4702 kedveli ezt.
  19. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nekem reggel csak 10 órára zárolta a felhőt.

Dynnye és cicuska011 kedveli ezt.
  20. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Event kész... tetszett, hogy nem kellett felröppenőt lesni:music:

mária4702 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.