A "szárnyas ovisok" csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 6.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

aham...mivel nincs Licsi kiváltva...és kitudja mikor lesz sok és olcso a piacon a táp-ból...igy az a nagy kérdés...hogy mikor jön a kaméleon tenyésztés?

2. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Úgy emlékszem, hogy februárban.

LBetti és Gizdagazdamester kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

kár, hogy nincs pici hiba a kezdésben és még nem lehet keverni a kaméleontápot:wuerg::D:D:D:D

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  4. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Igazad van. És ez lenne a játék?

alx528, boszieva, mamika57 és 2 más kedveli ezt.
  5. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

És ha már lehetne akkor mennyivel lennénk előrébb? Azonnali táp, 18 ól és lenne 100 kaméleon hipp-hopp
    ennek olyan rögtön mindent ide hangulata lenne, nem?

6. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ó, ó, akkor én nem értelmezem jól a feladatot!
    Én elindítom azonnal a malmot a takarókért a többit meg ahogy alakul:)
    Letenyészteni ami kell, nem nagy idő, a takaró gyártás amihez kell idő sok. Még fürgemalommal is.
    A kaméleonokat meg ráérek , ha kész vagyok termelni előre:)

7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nem szeretnél pénzt áldozni a szupertápra, akkor próbálj meg minden tenyésztős eventet a minimális tápból kihozni. Nem lehetetlen vállalkozás, csak kezdj el tartalékolni. Engem Pharmer fertőzött meg, azt mondják, a h***eség ragályos, köztünk meg nagyon alacsony a kerítés. xDxDxD Most 1970 szupertápom van úgy, hogy szupertápot sosem vettem, turbómalmot most vettem másodjára, a gazdaköriben, tölgynél bent van még egy csomó tápom, minden tenyésztős eventet végigviszek, a kakukkosból is kiszedtem az ólakat...csak itt tényleg kell osztani-szorozni. Most árultam annyit, hogy a kaméleonos eventet a haszonból meg tudnám csinálni. Az majd az árak alakulásától függ, hogy akkor eladó vagy vevő leszek. :) Tulajdonképpen most megint azért ér fülig a szám, mert 2 tenyésztős eventet sikerül 56 szupertápból letudjak. :D

Alexandi, Pharmer500#2, boszieva és 11 más kedveli ezt.
  8. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Köszönöm a választ ez szuper jó hír :inlove:

9. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Napi 2x-i aratással 40 kaméleonunk lehet, viszont ha olyan event jön a képregényesnél, szülinaposnál, hogy bizony tarolni kell, akkor annyira nem fogunk dúskálni ezekből a jószágokból, mire eljön a tenyésztésük. Ha mind a 20 ólat kitesszük, azzal 20 mamutfától is elbúcsúzhatunk, azaz eventmentes időben napi 120 szupertrágyától...
    és ha így folytatja az új producer, akkor igencsak kapkodhatjuk nemcsak a felröppenőket, de a kezünket-lábunkat-fejünket is, ha legalább a matricátxDxD megszeretnénk szerezni minden eventből.
    Bele se gondolok most inkább, hogy milyen sanyarú sors vár ránk hamarosanxDxD
    Ó, a legfontosabb: már több, mint 5 milliót piacoltam, és még hol van a végexD

10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nekem meg fontosabbak a kaméleon ólak mint a többi. :)Minél hamarabb ki szeretném rakni őket:) Tehát először 12 táp lekeverése, 8 kiscsibe kitermelése és 12 barna tyúk. Utána tekerheti a malom reggelig a takarókat, majd utána megint a tápot. Utána gyorsan fel kell kecmeregnem az 5. szintre ahol megint kiváltom az ólakat. Kb. ennyi:)

11. lkukorica

lkukorica Utánpótlás-írogató

A fórumot olvasgatva valamiről úgy érzem nagyon lemaradtam. Miért is kell gyorsan kaméleontápot keverni? És miért kell gyorsan 100 kaméleon? Mert én ebben a hónapban a naptárban nem olvastam más tenyésztős eventről. És ebben a feladatban sem láttam, hogy kaméleont kellene beadni.

-vadocka70- kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia. Februárban kaméleont fogunk tenyészteni.
    Szia piactárs:) Szintén zenész xDAlig tudok kijönni a piacról.)

13. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Azért mert februárban kaméleon tenyésztés lesz, és ahhoz hogy legyen mit tenyészteni, előbb állatokra kell szert tenni.

LBetti, Marika312 és kukori80 kedveli ezt.
  14. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Februárban jön a kaméleon tenyésztős event.

Marika312, kukori80 és dereret kedveli ezt.
  15. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Te valamire készülsz:) Gyanús ez nekem, gyanús:);)

Kukori.és.Kotkoda, LBetti, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  16. kiskutya58

kiskutya58 Járnitanuló

Nem adom fel csak bosszant a dolog, hogy eventről eventre, valami olyan miatt bukok el ami nincs és nincs is elérhető közelségben és ahogy olvasgatom a topicokat elég sokunknak ez a baja. Az oké és aláírom, hogy nem lehet minden eventet megcsinálni, de már jó lenne, ha végre néha napján egy kicsit lejjebb raknák azt a lécet. Valóban sokunknak elmegy a kedve a játéktól és szépen abbahagyják. Nincs semmi sikerélmény, pedig a játéknak erről kellene szólnia. Én is szorgalmasan olvasgatom a pletyiket és köszönet a kódfejtőknek.
    Van is mindenem bőven,de csak annyit csinálok meg az eventből amire szükségem van , utána kihasználom a boomot és mást tenyésztek. Dobok mindent a piacra, de az élmény megint elmarad:cry: mint sokadjára.

-vadocka70- kedveli ezt.
  17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Teljesen igazad van! Nem sok lehetőségünk lesz a közeljövőben kirakni a kaméleonunkat, úgy hogy a tenyésztésre talán csak a piacon vásároltakkal boldogulhatunk, ha egyáltalán addigra piacképes lesz. Biztosan lesznek olyan gazdák akik inkább szaporítják az új állományt és nem eventeznek. Nekem már az is fejfájást okozott, hogy a holnapi boldog ól napra nem tudok kirakni mindent ólat amit szeretnék:oops: a tenyésztés miatt.:( Ezt még ki kell okoskodni:)

18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Akkor én jobban állok, már 9 milliónál tartok. :D Erre az eventre már nem panaszkodhatunk. Tudjátok mit csinálok, titokólakat pakolok ki (na nem a sok Tp miatt :D), a szélekre meg bájitalfákat. :D Még őstermelőt csinál belőlem az új producer. xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 6.1.15
  19. dereret

dereret Fórumőrült

Gratulálok a nettó bevételhez !
    Egyébként még a fele kiárusításnál sem tartok én sem, de a többi terménnyel még kivárok, lesz még a piaci ár jóval 10 ezer felett is a zokninál és a tollnál is és akkor kaszálok még egy nagyot.

inanna11, -mj79-, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Szerintem nem késtél le semmiről. Rakjál ki mindehova ólakat, 1 területre csak olyanokat amik 2-ig beérnek, ott tudsz majd tenyészteni, a többin mehet a hosszabb ól is.
    Nóci gratula.)Nagyon belejöttél :):)
    Biztos hogy fel fog még menni az áruk, megéri várni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.