A "szárnyas ovisok" csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 6.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

A tenyésztést ráérsz pénteken is elkezdeni. Ha minden igaz, péntek 18 órától bomm.

boszieva, inanna11, -orgona- és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, várd meg a tenyésztéssel a pénteket és akkor ki tudod rakni az ólakat kedved szerint:)
    Szia, nem tudom, hogy hányadik szinten vagy, de azt gondolom, (lehet, hogy nem lesz népszerű amit leírok), de nem adtak nekünk se minden eventet "ingyen", sok evettel voltam úgy anno, hogy csak félig, háromnegyedig tudtam megcsinálni, mert pl nem volt még hódom amikor azt kért az event.
    Ezt az eventet pedig szerintem attól, hogy nincs licsid még végig tudod vinni, sok sikert hozzá, a licsit pedig kiváltod amikor tudod:)
    Szia deretet:) az én véleményem is ez, nem árt tartalékolni, mert lesz még nagyobb bevételi lehetőség is;)

Pharmer500#2, boszieva, Jucus1949 és 8 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én meg azon gondolkodtam közben hogy az új producernek nehogy előrébb járjon az esze és a január végi eventbe is tollat meg gyapjút kérjen mert akkor veszem az ásómat és ásom a gödröt xD

kekmaci75, dereret, omami1949 és 9 más kedveli ezt.
  4. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Nem is értem, hogy az event még el sem kezdődött, de sokan már azért búslakodnak, mert a megszerezhető nyereményt ( kaméleon ól ) nem tudja használni. Nem az a baj, hogy nem tudom teljesíteni, hanem az, hogy nem tudom majd megetetni a kaméleont?
    2 ötletem lenne: nincs licsi, akkor veszek tápot ( nem tudom kipróbálni, hogy olyan tápot tudok e venni, amihez a hozzávalóját még nem tudom termeszteni ). Ha most csinálok 1-2 pelyhet vagy gyapjút, akkor az árából futtya, akármennyi is lesz
    A második ötlet, hogy megetetem szupertáppal. Igaz drága, de ha kell az állat, áldozni kell! 8)

5. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, nem-nem.... ilyenre nem gondolunk, -- új dolgokat fog kitalálni kedvenc Producerünk.

boszieva, -gyöngy-581, Dyny és még 1 ember kedveli ezt.
  6. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Szia!
    Kicsi koromban (most 81-es vagyok), én bevallom mindig irigykedtem, hogy másoknak minden meg van és végig tudják csinálni az eventeket :) Aztán rájöttem, hogy sokkal jobb úgy hogy ha kiszedem magamnak a fontos dolgokat és nekem az a sikerélmény amikor minden meg van amit kiszemelek. Így minden event előtt úgy indulok neki, hogy kiszedem a szupitápokat, a farmunkás kuponokat (ezeket sem használom fel mindig, gyűjtögetem őket), a matricát és esetleg egy kitehetőt, de ha többre futja az időmből akkot több kitehetőt. Rájöttem, hogy nem kellenek nekem felhősorok, azok nélkül is tudom úgy játszani a játékot amitől én jól érzem magam. Nem sok mamutfám van, de azóta van már majd 1000 szupitrágyám amiket mindig okosan használok fel, éppen csak annyit amennyi kell. 400 szupitápom (régen csak álmodtam h nekem valaha ennyi lesz), amiket szintén gondosan beosztok, nem használom el az összeset Boom alkalmával. Minden állatomból és fámból van kint a területeimen. Ólból csak 1, de a fákból fajtánként 2db.
    Én így játszom.:)
    Való igaz költök némi pénzt... de az havi 2-3 sms csak, és mivel nem cigarettázom és nem iszom, így nem sajnálom azt a 3 üzenetet elküldeni.
    Továbbbi jó játékot kívánok!

Én péntekig csak lájtosan tenyésztek, Boom-nál indul majd be a buli.xD

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori, ne kezdjed el már megint a gödörásást, elég volt a TOP alatti is;) ott sem volt rá szükség. Tartalék mindig marad, mert semmi sem biztos és az ellenkezője sem lehetetlen;)
    Lehet tápot venni akkor is, ha nincs kiváltva a licsi, feltéve, hogy piacképes a táp, ezt a pandánál a kisfarmomon átéltem, nem dőlt össze a világ, amikor lett rá AB-m kiváltottam a gyepet.

Bokalmgazda, boszieva és Jucus1949 kedveli ezt.
  8. -jóga-

-jóga- Junior szaki

Korábban az állatokkal voltam bajban, de ott még belefért a nevelgetés, meglett mindig az az 50-60 ha kellett, de ezek a termények...Hát üres a pajta... Ami sikerül, sikerül. Néhány kaméleon, aztán annyi..

Marika312 kedveli ezt.
  9. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Szia!

Lehet venni olyan tápot, amit nem tudsz még keverni, mert a kért növény szintjét nem érted még el. :)
    A farkasnál is így van, veheted a tápot, pedig viszonylag magas szinten van a brokkoli, hagyma és spenót. :music:

Bokalmgazda kedveli ezt.
  10. Málnahab

Málnahab Rutinos

Én másfél millió CSP bevételnél tartok, pár tyúkot, meg pehelytollat hagyok azért holnapra is :)
    A kaméleontáp elérhető lesz már holnaptól? Hátha az elején még jó áron adják majd, figyelnem kell! :)

11. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Na akkor gazdatársak nem búslakodni, elküldeni 1-2 sms-t és mehet az event :)

Marika312 és tszabina6 kedveli ezt.
  12. bakfis

bakfis Fórumszaki

Nagyon örülök a pletyisek segítségének, ugyan nem voltam elég "mohó", és nem vásároltam be a terményekből, de ma délelőtt vettem annyit belőlük hogy épp megvan a szükséges mennyiség- így nem tettem szert haszonra, de nem is kellett borsos áron megvennem a szükséges dolgokat. Leszűrtem a tanulságot, legközelebb bátrabb leszek... Amúgyis még csak tanulom a piacozást, még sosem volt 1,5 milliónál több csp-m, csak ámulok itt a milliós hasznokat olvasva. Gratula!
    Nagyon klassz kis event ez, nem igényel nagy erőfeszítést, csak azt nem szoktam érteni, hogy néhányan miért nem várják meg a boom-ot? Nekem sosem jutna eszembe boom-on kívül tenyészteni, épp úgy beosztom a szupertápjaimat, ahogy többen már írtátok.

omami1949, boszieva, Pharmer500#2 és 7 más kedveli ezt.
  13. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

Tenyészteni mindenféleképpen kell tyúkot és kacsát mert különben nem ad felreppenőt így hiába van meg a tenyészállatunk

Bokalmgazda kedveli ezt.
  14. Petramama

Petramama Törekvő

Sziasztok! Szerintetek lehet más állatot is tenyészteni annál is van felröppenő csibe vagy kacsa, mert nekem jól meg van. Kukori gazdának megfogadtam a tanácsát és előre tenyésztettem.:);)

Marika312 kedveli ezt.
  15. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia!
    Csibe csak a tyúktenyésztésből, Kiskacsa csak a kacsatenyésztésből fog felreppenni, viszont ha megvannak a feladathoz szükséges tenyészállataid, tenyészthetsz más szintű tyúkot-kacsát is, csak az a lényeg, hogy tyúk- és kacsatenyésztés legyen. Szerintem ráér a tenyésztés boom-kor, a legfontosabb, hogy legyen elegendő pehelytoll és birkagyapjú, hogy minél előbb indítsuk a malomban a babatakarókat.

Utoljára szerkesztett: 6.1.15
  16. Petramama

Petramama Törekvő

köszi

17. Lacika07

Lacika07 Junior szaki

Én is várok a tenyésztéssel, mert reménykedem a hétvégi boom-ban.

18. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Én is várok a tenyésztéssel, egyenlőre piacozom, elég jó áron lehet eladni a kacsát, pehelytollat, birkagyapjút. :D

19. boszieva

boszieva Fórumszaki

Sziasztok!

Megérkeztem én is! :)

Olvastam az ismertetőt, és hűha!
    Jó sok tenyészállatot kérnek! Ehhez képest üres is a piac! Megmondaná valaki, hogy miért? xDxD
    Az állatok nagy része a pajtában, növény, termény nem hiányzik, szupitáp ha nem is bőven, de elég lesz!
    Az viszont húzós, hogy a takarók elkészítése 108 óra, az event időtartama pedig 144 óra. Úgyhogy ha valakinek nincs meg az összes hozzávaló a takaróhoz és részletekben rakja a malomba, nagyon kell figyelnie! Egy kis csúszás belefér, de...

Az az igazi sikerélmény, ha a bukásból fabrikálod! :)

-orgona-, Bokalmgazda, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  20. ZsigulicsI

ZsigulicsI Junior szaki

Szép estét!

Régen jártam már erre, mostanában nem sok időm van a fórumra :( Az eventre felkészültem, megvettem a hiányzó gyapjút és pehelytollat... A tenyésztéssel megvárom a pénteket, éljen a boom :D Az eventet nem lesz nehéz befejezni, de... igen a de már megint bennem van :cry: Nem értem miért kérnek olyat amit egy "fiatal" (márciusban leszek 1 éves farmgazda) nem tud teljesíteni... A közel egy év alatt 83-s lett a főfarmom és 69-s a bahám... iszom a bólét ahogy a csp engedi, sőt már egy hete magam is termelem 8) azonban a licsitől még így is fényévekre vagyok... szuper, hogy lesz X kaméleon ólam, de azokkal mit fogok kezdeni a következő tenyésztési feladatsorig?!- az biztos, hogy erre szupertápot nem fogok költeni, majd tenyésztek később kaméleont... Egyre jobban zavar, hogy idén ez a 2. event és a második tüske marad bennem... Az előzőt sem tudtam befejezni a hibiszkusz miatt :oops: A vélt sérelmeimet muszáj volt magamból kiírnom, bocsi érte...

Azért sok sikert kívánok minden gazdának az eventhez!-és nyugodalmas szép estét ;)

LBetti kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.