Visszajelzés A szerelem cukrászata event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 7.2.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Nem idézlek be! Talán maradhat, ha mégsem akkor a moderátor szíves elnézését kérjük.
    Az a meglátásom, hogy egyenlőre ne tegyél fel többet. Hisz a torták variációja lehet bármelyik. Aki viszont memorizálni akar, annak van lehetősége. ;)
    Köszönjük szépen!

Sali~*.*.*, Kuzdern, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  2. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Igazán nincs mit! :) :inlove:

:D Igen, jó nagyra sikeredtek! :D

Nagyon szívesen! :inlove:

Igen, "kicsit" nagyok lettek! :D
    Kedves Modik! Bocsánat, ha túl nagy! :) Természetesen megértem, ha sok és törlitek! :) Bocsánat! :)

Kuzdern, genka53, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ha nem törlik, arra nagyon jó, hogy ismerkedjenek vele azok, akik még nem kezdték el, mert nagyban látják a kicsit. Ha most kezdeném, nekem is sokat segítene. :)

Kuzdern, genka53, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  4. Swartsch

Arra gondoltam még, h esetleg a tartó, hab és dísz képét fel lehetne tenni, mert azok mindig ugyan abban a sorrendben vannak és azokat akkor lehetne memorizálni, jobban látni, hogy mi micsoda! :)
    A neveket én találtam ki nekik, megjegyzésre....

Tartó: Lila, kék, zöld, piros, fehér

Hab: kék, fehér, lila, fehér tetejű, rózsa

Dísz: kék, csoki, lila-rózsa, piros-kék szív, piros szív

Utoljára szerkesztett: 8.2.24
    PZoli64, barbi021951, Luca_511 és 13 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Ez is jó, hogy felraktad nagyítva, mert jobban lehet látni. Az elnevezéseknél nekem más jutott eszembe: pl. a habnál : kék-fehér-lila-sárga(mert nekem sárga a teteje ), rózsa. Egyébként mindegy, mert mindenkinek másra áll rá az agya. Így jobban lehet látni és jobban lehet valamihez kötni. Köszönjük. :) Biztos, hogy segítség lesz valakinek.

Kuzdern, PalMa, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ez csak egy próba, hogy mennyire látszik....Én nem nagyítottam ki.:oops:

A középső réteg a legcselesebb, azon lehet elcsúszni szerintem.:eek:

Luca_511, maszilva, milanzs és 13 más kedveli ezt.
  7. Swartsch

Szia! :)
    Nagyon jól látható így is! :) Köszi! :)
    Igazából én sem nagyítottam ki, telefonnal csináltam monitorról és a képfeltöltő ezt hozta ki belőle! :D
    Próbáltam az ott megadott kicsi képet ide tenni, de abból semmi nem látszott volna. :)

Kuzdern, PalMa, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Szia, ez is nagyon jó, nagyon éles, köszönjük. A képekkel csak egy probléma van, hogy hol határolódik el az alap a közepétől és a tetejétől. Én már tudom, mert ráállt egy idő után a szemem, de aki most kezdi, annak ebből a képből is nehéz lesz kirakni. Pedig maga a kép nagyon szuper.

Kuzdern, PalMa, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  9. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Még egy pár darab van, feltöltöm, ha gondoljátok.....
    Az a zavaró - de nagyon - hogy minden alapnak más színű a teteje. Amikor egyben nézed a tortácskát, a középső krémet nehéz hozzá belőni. :oops: Ráadásul a színek is majdnem egyformák 2-3 krémnél, csak a minta különbözteti meg.

Utoljára szerkesztett: 9.2.24
    Kuzdern, PalMa, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Nekem is ez volt a bajom. Minden alapnak más a színe és ez megzavart. Ha van kedved, akkor rakd fel, biztos, hogy segíteni fog.

Kuzdern, PalMa, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  11. Swartsch

Engem is ez zavart meg az első 2-nél. Aztán rájöttem, h teljesen mindegy, magának a muffin tésztának ( alap ) a színe, hiszen az nem feltétel az elkészítéshez. ( úgy értem, h felesleges azt a kis színt is megjegyezni, vagy figyelni ) Csak a muffin tartó ( az ugye a papír ) színe számít, majd a habé és a díszé. :)

Utoljára szerkesztett: 8.2.24
    maszilva, Kuzdern, PalMa és 6 más kedveli ezt.
  12. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, hozom a képeket, remélem sikerül, majd összejátszom a végén......
    A másikban hozom a kész tortácskákat....

Alap:

Krémek: [​IMG]

Díszítés:

PZoli64, Luca_511, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

A tortácskák:music:

[​IMG] [​IMG]

PZoli64, barbi021951, Luca_511 és 14 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Rászántam magam és eljutottam a felhőig.;)
    No, mit ne mondjak, voltak tévedések. Szerencsémre még vissza ültettem az egazt, holnap lehet folytatni. Nem bántam meg a torta bónusz vásárlást. Az idő növelésével azért jobban van idő a telefonon esetleg kinagyítani a képet stb.. Teloról puskáztam, ami nagyon zavaró, hogy más a telon a szín, mint az eventben.
    Ami talán hasznos lehet az ezután sütögetőknek, hogy memorizáljatok, érdemes megnézni pl. a haboknál, hogy csúcsos, fehér, vagy terülő rózsa formájú, mert az sokat segíthet. Sok sikert kívánok, érje el mindenki a célját!
    Jó éjszakát!:)

PZoli64, maszilva, Sali~*.*.* és 12 más kedveli ezt.
  15. Swartsch

Gratulálok! :inlove: Nagyon ügyes vagy!
    Én is ezt figyeltem meg, pl amit Kukori is írt, h neki sárga az egyik hab teteje és igaza van, az eventben sárga nekem is, de telóról nézve fehér volt. Ezért is jegyeztem meg úgy, h fehér, mert ugye onnan puskáztam. :D
    Jó éjt neked is! :inlove:

barbi021951, Kuzdern, PalMa és 7 más kedveli ezt.
  16. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

További tortácskák.....

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Ha, valamelyik duplán van , szóljatok!
    Már kicsit eltévedtem időnkéntxD

Chrome-ban nagyon jól lehet nagyítani. Biztos a többiben is, de én azt használom. Egészen 175%-ig feltekertem, meg kell találni a "kapaszkodókat" és menni fog.
    Sok sikert mindannyiunknak!!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 9.2.24
    PZoli64, Luca_511, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Köszönöm szépen! Néztem is hogy nektek miért fehér, nekem is inkább mogyoró vagy karamel színű ezért a tetejét figyeltem inkább.
    No meg a disznél kerestem a lila rózsát, ami ugye nem lila.
    A memorizálás nagyon sokat segít. Minden hogy szín vagy forma alapján rögzítjük, kinek mi jut eszébe róla. Lényeg, hogy minél kevesebbet tévesszünk és haladjunk. :)

Luca_511, Sali~*.*.*, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  18. borderland57

borderland57 Fórum mestere

A teteje összefolyik a közepével, borzasztó, aki ezt így kitalálta.....

melcsi67, gemini1973, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. Swartsch

Így van! :) Hogy én milyen nevet adtam valójában magamban egyiknek-másiknak, azt nem írhatom le ide. xD
    Ma még termelgetek egy kis gazt, van még pár ajándék, amit ki szeretnék venni, úgy sincs extra tennivalóm a farmon.

Kuzdern, PalMa, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Paár farmon leteszteltem a játékot. :( Nekem maga a muffin zavar be, de majd alakul. Most néztem, hogy két területen lehetett ültetni a növényt. De jó, hogy nem vettem észre tegnap, már végeztem volna. :D
    Boldog névnapot, alex!!

koricsabi, vihence, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.