Visszajelzés A szerelem cukrászata event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 7.2.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Ez lesz az első eventem, amit nem fogok csinálni. Egyszerűen értelmezhetetlenek a torták, kérem vissza a megszokott egyértelmű, kék, barna, fehér stb. színűeket. Rossz tortákkal nem lehet az eventet pozitívan zárni, annyi eventnövényt meg nem lehet legyártani, hogy kész legyek. Nem tudom mire jó ez az egész megszokott gyakorlatot módosító elv. Találjon ki újat, mást, de ne módosítsa a jót. Kérem vissza a régi tortácskákat.

2. -iza52-

-iza52- Aktív író

sziasztok, mélyen felháborit a sütikészités. A harmadik ugyvna rátéve,hogy ne lásd a középső képet,hogy milyen forma.már az is szemtelen,hogy ilyen nehéz,de hát ez játék,fotózni képtelenség,mert mire átnézem, szétszedem a szememmel, eltünik a süti még a hosszabbitott idővel is.De ez van, remélem más jobban oldja meg.

még annyit, hogy érdemes legalább a piccoló ládásig csinálni,mert azért még rejthet titkot. Sziasztok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.2.24
    *Titi56*, jucus100, Gilyan és 2 más kedveli ezt.
  3. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Most játszottam egy párat, kimeredt a szemem, de nincs is olyan ajánlat, főleg a harmadik hozzávalónál, amit kér. Förtelem!!

éva5111, soresne és Goran kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szándékosan nem idézek be senkit, de az előző oldalakon rengeteg segítség van a torták összeállításához, csak épp
    azok a játékosok nem olvassák, akiknek segíteni szeretnének.
    Igen eléggé tré a helyzet a változtatással és nem az a baj, hogy változtattak, hanem kicsit megtévesztőek a képek.
    Na de gyerekek, azért írtak itt sokan sok féle segítséget, hogy mindennek ellenére mindenkinek, aki szeretné
    sikerüljön az event.
    Szóval tegyünk már meg magunkért annyit, hogy kicsit olvasgatunk a segítségek között, hogy mindenki megtalálja
    a saját kis szisztémáját, mert hiába a segítség, ha nem teszünk mi magunk is hozzá valamit, hogy legalább elolvassuk.

PZoli64, Othep, maszilva és 24 más kedveli ezt.
  5. Bozolo222

Bozolo222 Utánpótlás-írogató

feladom

6. erzsoka79

erzsoka79 Utánpótlás-írogató

Egy event akkor sikerülhet ha köorrekt a játék! Jelen esetben a színek nem láthatóak, az
    egyszínű dolgok megtévesztőek, úgy rossz a játék ahogy van.
    A korrektségnek sehol a jele, ez egy pénzéhes tré játék, ebből nem kérek!
    Már kezdi, hogy felröppenőt se ad rendesen az első nap után!

éva5111, butya, *Titi56* és 6 más kedveli ezt.
  7. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ilyen rossz eventet nem is csinálhattak volna.
    Egyszerűen annyira kicsik és a színek is keverhetők illetve nehezen láthatók.
    A legteteje alig látható és nagyon rontja a szemet.

genka53, vihence, *Titi56* és 9 más kedveli ezt.
  8. terrdora

terrdora Fórum ismerője

inanna11 kedveli ezt.
  9. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

genka53, Sali~*.*, barbi021951 és 5 más kedveli ezt.
  10. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Úgy látom már sokan megelőztek és szerencsére nem csak én vagyok ilyen vak. A középső hab réteget mire beazonosítom a dísz alatt addig az idő elfogy! És itt hiába bármilyen segítség! Én soha nem adtam fel eventet,de lehet ez lesz az első.

*Titi56*, marcsi152, soresne és 3 más kedveli ezt.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Ez valami kegyetlen játék lett! Gratulálok annak aki ezt létrehozta.Nem semmi munka volt! Részemről be is van fejezve.:inlove:Vegyenek már elő valamit és azzal szórakokozzonak!!!

éva5111, Fuhur, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  12. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Már biztos vagyok benne, hogy csak sok felkészülés után, 22 colos monitoron, nagyítva fogom elkezdeni. Ha tesztek fel még ilyen, a végső ablakról készült képeket, akkor hatásos lesz a felkészülés.

tyukanyo588 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. szendrei62

szendrei62 Utánpótlás-írogató

Nagyon rossz technikailag az event, rövid az idő és a szineket sem lehet felimerni. Javitást kárünk.

butya, soresne, vidraszabina és 3 más kedveli ezt.
  14. Bozolo222

sajnos az időseket teljesen kizárták az eventből mivel a látásunk még szemüveggel sem az igazi nem tudjuk megcsinálni

zsuzsiagazda, Nyanyó, soresne és 3 más kedveli ezt.
  15. Welsibárdok

Welsibárdok Utánpótlás-írogató

Ez az event megint nagyon el lett *****...felismerhetetlen sok esetben a középső rész úgy eltakarja a felső!!!:(>:(

butya, Lenczy, *Titi56* és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a feladat értékelése csak Sikeres vagy Sikertelen lehet. Pontból 40-t kaptál, nem 5-t, mert 3-ból kettőt sikerült elkészítened:
    upload_2024-2-9_11-32-33.png
    Amiből 5-t kaptál, az a Csillagos érme, mivel ennyi jár az event ismertető alapján a Sikertelen küldetés esetén.
    upload_2024-2-9_11-33-44.png

upload_2024-2-9_11-30-30.png

Itt tudod átnézni a jutalmakat az event ismertetőben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-szerelem-cukrászata.24550/#post-1372348

Tegnap esti egyik bejegyzésben javasoltam a játékosoknak a képernyőméret nagyítását, próbáld ki, hátha Neked is segít: CTRL és + billentyűkkel, vagy CTRL gomb és az egér görgővel tudod nagyítani.

Itt pedig megtalálod nagyobb méretben a hozzávalókat a memorizáláshoz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-szerelem-cukrászata-event-csevegője.24549/#post-1372345

További sikeres eventet!

genka53, vihence, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  17. magika

magika Fórum nagymestere

A visszajelzések hatására még nem mertem nekiállni. Kivárok, hátha javítanak a jutalom játék nehézség arányon. Amúgy sem voltam túl jó az ilyen memóriát és gyorsaságot is igénylő feladatokban.

vihence kedveli ezt.
  18. Bozolo222

nem müködik a nagyítás mert közben lejár az idő

19. engela1961

engela1961 Junior szaki

szép napot az érmékből lévő megszerezendő receptek miért fogyott el ha még el sem kezdtem? Más farm társaimnál is ez helyzett

20. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Ha a monitorod nagyításáról beszélsz, a CTRL+ kombinációt nyomogatva tudsz lépkedni felfele. A böngésződ címsorának jobb oldalán megjelenik egy százalék, a nagyítás mértékét mutatva.
    Ezt a mértéket megtartja mindaddig, amíg CTRL- alkalmazásával vissza nem állítod az eredeti állapotra.
    Így csak egyszer kell alkalmaznod, mielőtt elkezdesz játszani a minijátékkal.
    /A CTRL gombot folyamatosan lenyomva tartod és a + jelet addig nyomogatod, amíg el nem éred a kívánt eredményt./

genka53, vihence, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.